Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Obsessed - One Direction » Obsession 43

Obsessed - One Direction

14 aug 2014 - 11:57

424

8

418



Obsession 43

43. Aimée A. Moon

Ik laat Harry's lippen los en laat mijn ogen afdwalen naar zijn zwembroek waar duidleijk een bobbel in zit. "Harry.." "Sorry! Ik kan er niks aan doen.." Ik lach zacht en druk een kusje op zijn neus. "Je hebt geen zin he?" Blozend schud ik mijn hoofd. "Het is niet erg, ik doe het straks wel oke?" "Dankje. En sorry." "Nee joh gek. Kom hier." Hij opent zijn armen voor me waar ik weer in kruip. "Zullen we zo ook maar gaan slapen? Het is al laat." Ik knik instemmend.

4 januari, 11:39

Ik open mijn ogen en knipper een paar keer om aan het licht gewend te raken. Harry ligt nog vredig te slapen naast me. Ik draai op mijn zij en strijk met mijn hand zacht door zijn haar, totdat mijn mobiel afgaat. Ik pak hem op en loop naar de gang om daar op te nemen. "Hallo?" "Aimée thank god ik heb je echt honderd keer gebeld. Waar ben je? Je bent vannacht niet thuis gekomen." Zayn. "Oh sorry, sorry. Ik ben bij Harry gebleven en we waren in slaap gevallen. Ik wou je nog sms'en dat ik niet zou komen maar het was laat en.." "Ik snap het, het is niet erg." "Dankjewel Zayn." "No prob. Nou get your damn ass over here." Lachend hang ik op. Ik sta op en loop weer terug naar Harry's kamer, waar Harry wakker geworden is. "Gooeeiemorgen." "Wow jij bent vrolijk. Goeiemorgen." Ik loop naar hem toe en trek hem uit bed. "Auw?" Hij pakt mijn hand vast en ik trek hem van de grond af. "Waarom zo energiek?" "Geen idee. Jij gaat douchen, en ik ga een ontbijtje maken okay?" "Okay." Harry buigt naar me toe om me een kus te geven maar ik draai snel mijn hoofd weg. "Eerst tandenpoetsen."

Harry E. Styles

13:34

Ik loop met Aimée en Coco mee naar buiten. Aimée zou teruggaan naar het huis van Zayn en ik zou Coco even uitlaten. Ze draait zich naar me toe en slaat haar armen om mijn nek. Ik glimlach en druk een snel kusje op haar mond. "Ik zie je morgen?" Ze knikt. "Top. Tot morgen babe." "Tot morgen." Aimée bukt nog een keer om Coco te aaien en loopt dan weg.

--

NEWS: er komt geen winnaar voor de schrijfwedstrijd
Dit komt omdat er maar 1 iemand zijn verhaal heeft opgestuurd en ik vind het dan oneerlijk om de anderen geen kans te geven omdat ze te weinig tijd hadden om te schrijven.
Anyway, hier dus het volgende stukje (=

x


Reacties:

1 2

1DLoversXx
1DLoversXx zei op 16 aug 2014 - 13:44:
Super cute!! Maar ik had toch gehoopt dat Aimée en Zayn iets gingen ktijgen, maar dit is ook leuk!!!
Snel verder!!!


xcarrotx
xcarrotx zei op 15 aug 2014 - 7:57:
O ja. De wedstrijd. Vergeten
Ik vergeet wel veel de laatste tijd hihi


Ashley1D zei op 14 aug 2014 - 21:23:
Leuk!!


1dforeverxmx
1dforeverxmx zei op 14 aug 2014 - 19:47:
Super! Snel verder! X


x1Dx
x1Dx zei op 14 aug 2014 - 14:04:
Heel leuk!
Snel verder! X