Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » 5 Seconds Of Summer » Beside you - 5SOS » Hoofdstuk 8 POV Kim

Beside you - 5SOS

14 aug 2014 - 12:08

963

0

205



Hoofdstuk 8 POV Kim

Ik heb calum nog nooit zo overstuur gezien. Ik ben nu al 10 minuten aan het zoeken naar waar hij kan zijn. Ik besluit maar naar zen kamer te gaan. Ik klopt aan. Geen antwoord. Ik voel aan de hendel. De deur is gewoon open. Ik loop naar binnen en kijk rond. Niemand.'Calum?' vraag ik.'Nikki?' antwoord iemand vanuit de slaapkamer.' Ehm nee Kim.' zeg ik en loop richting de slaapkamer.' Mooi in Nikki heb ik echt geen zin nu.' zegt hij. ' Heey alles goed?' vraag ik.' Ziet het eruit alsof het goed gaat?''Niet echt.' zegt ik en ga naast hem op bed zitten.' Ben je boos op Nikki?' vraag ik.' Ja.'' Waarom?'' Ze kust iemand recht voor men ogen. Terwijl ik meega moeite doe om haar voor mij te krijgen.' zegt hij en er loopt een traan over zen wang.' Calum je weet dat het maar een weddeschap is. Geloof me Nikki is echt dol op je. Gisteren in de slaapkamer baalde ze echt dat ze dit met Micheal moest doen. Ze vermoede al dat jij het niet leuk zou vinden.' zegt ik. ' Echt waar?' ' Ja Calum ze is echt gek op je misschien moet je maar even met haar praten en zeggen wat je voelt. Geloof me dat zou ze heel fijn vinden. Want ze is super verlegen en durft het niet zelf tegen je te zeggen. Snap ik wel.'' Oké dankje Kim.' zegt hij en geeft me een knuffel en loopt de hotelkamer uit.

Ik ben weer terug gelopen naar de andere. Ze zitten nog steeds opdezelfde plek.'Hey babe. Waar was je?' vraagt Ashton en slaat een arm om me heen waarneer ik bij hem ga zitten.' Ik heb met Calum gepraat. Hij was iets te overstuur toen hij hier weg liep.' zeg ik.'Ja klopt niemand had verwacht dat Micheal Nikki ging kussen vlak voor Calums ogen.' zegt Luke en komt erbij zitten.' Ja maar het is wel jou idee geweest en jij zei steeds dat ze het beter moesten doen.' zeg ik bitchie.' Ja klopt het spijt me.' zegt hij.' Dat moet je niet tegen mij zeggen maar tegen Calum, Nikki en Micheal.' zeg ik en loop weg. Ik ga maar naar Nikki die kan nu wel wat steun gebruiken. Ik loop richting men kamer en hoor stemmen. Ik luister even en hoor dat Nikki en Calum in de kamer zitten. Die laat ik maar even. Ik loop weer terug en kom Micheal tegen in het restaurant.' heey.' zeg ik en loop naar hem toe.' Heey.' antwoord hij.' Wat doe je hier?'' Zitten.' Ik grinnik.' Moet je niet bij Ashton zitten?' vraagt hij.' Nee luke is bij hem en heb nu echt geen zin in die eikel.' zeg ik boos.' ik snap je. Het is ook stom van me dat ik Nikki gekust heb. Ik had kunnen weten dan Calum in de buurt was.'' Micheal het maakt niet uit die 2 praten het al weer goed samen en tussen jou en Calum komt het vast ook weer goed.' zeg ik.' Dankje. wil je wat drinken?' vraagt Micheal.' Ja lekker.

Samen met Micheal heb ik daar nog een paar minuten gezeten daarna zijn we toch maar terug gegaan naar Luke en Ashton. Tegen Luke heb ik geen woord gezegt. Dit zooitje mag hij lekker zelf gaan opruimen dan kan hij teminste iets goeds doen. Dan komen Nikki en Calum aangelopen.' heey' zeg ik en sta op en vlieg Nikki aan.' Gek kind.' reageert ze. Calum is verder gelopen naar de andere.' Alles weer goed tussen jullie?' vraag ik.' Ja alles goed.' zegt ze en ze bloost. Zo er is dus meer gebeurt maar ik vraag niet door ben blij dat het al weer goed is tussen ze. Nikki en ik gaan ook bij ze zitten. Ik bij Ashton en Nikki bij Micheal wat me verbaast. Ze fluistert wat in Micheal oor en glimlacht. ' Zullen we gaan zwemmen?' vraagt Micheal dan.' Ja top idee.' zegt Calum snel.' Ja ik wil ook wel zwemmen heb het warm.' zegt Nikki. Oke hier is iets raars aan de hand.' Nee ik blijf even hier.' zeg ik. Ik weet niet wat ze van plan zijn maar ik wil het liever niet weten.' Ik blijf wel bij men babe.' zegt Ashton en trekt me op zen schoot.' Ik blijf ook wel hier.' zegt Luke.' Nee anders gaan we maar met zen 3e.' zegt Micheal.' Ja Luke ga mee.' reageert Nikki. Het is officieel die gaan wat doen om Luke terug te pakken. Goed dat ik niet meega.' Oké oké ik ga mee.' zegt Luke en ze staan met zen alle op en lopen naar het zwembad uit ons zicht.

Ik zit nog steeds bij Ashton op schoot. Het voelt zo fijn bij hem ook al is het een weddeschap deze mag voor mij voor altijd duren.' Waarom ben je nu zo boos op Luke?' vraagt Ashton ineens.'Ehm nou.. Als hij die stomme weddeschap niet had gedaan dan was Calum niet zo boos geweest.'' Ja maar het is toch weer goed. En anders hadden wij ook niet zo hier gezeten.' zegt hij en hou me steviger vast. Ik zucht.'Ja oké. en dat laaste vind ik helemaal niet erg.' zeg ik.' Ik ook niet Kim. Ik wauw dat het langer was die weddeschap.' zegt hij.' Ja ik ook.' reageer ik. Omg zo lief dat hij dat ook wil. Ik heb me nog nooit zo warm gevoelt van binnen. Ik draai men hoofd en kijk hem aan. Die ogen van hem. pfff. Dan opeens voel ik warme lippen op de mijne. ik geef een schokje maar kus hem dan terug. Het voelt zo perfect.

Dan hoor ik gejoel achter me. Ik terug terug en kijk om. Daar komen Nikki en Calum aan.' Slik elkaar niet in he.' gilt Calum. Die jongen is echt ongelofelijk.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.