Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » 5 Seconds Of Summer » Beside you - 5SOS » Hoofdstuk 10 POV Kim

Beside you - 5SOS

14 aug 2014 - 12:10

1036

0

242



Hoofdstuk 10 POV Kim

Een pretpark. Super idee. Ik heb er helemaal weg van. Ik kom niet wachten om te gaan. We liepen met zen alle door het hotel richting de auto. Toen trok Ashton me ineens een gangetje in en keek me aan.´Gast wat heb jij nou ineens?' vroeg ik. Hij gaf me een kus op men bang.' Voor mijn prinsesje.' zegt hij lief. Ik glimlach en geef hem ook een kus op zen wang en zeg:' Voor mijn prinzie.' Samen lopen we verder. Nikki kijkt ons nog even vaag aan maar ze mag niks zeggen want zelf doet ze het ook. Toen Calum voor de deur stond rolde haar ogen bijna uit haar kassen. Best grappig om te zien.

------

Die toren. Die toren. Ik moest daar gewoon in. Ook al heb ik hoogtevrees het uitzicht is zo fantasties. We gaan er met zen alle in. Calum en Nikki blijven voor en Ashton neemt me mee naar de andere kant. Ik ga tegen de reling staan en Ashton gaat naast me staan. Hoe verder we omhoog gaan hoe kouder ik het krijg. Normaal in dit ding heb ik het nooit koud. Misschien omdat het al avond is enzo.'Heb je het koud?' vraagt Ashton en slaat een arm om me heen.'Een beetje.' ril ik. Hij trekt me dichter naar zicht toe.'Weet je Kim.''Nee.' lach ik droog. Hij glimlacht.' Je bent echt een tof meisje.'' Hahah ga je Belgisch praten joh.'' Hahah nee. maar ehm. Aangezien de weddeschap bijna voorbij is. Nou ehm. Ik wil gewoon niet dat dit over is.'' Ik ook niet Ashton.' zeg ik en leg men hoofd op zijn borst.' Kim wil jij verkering met mij?' vraagt hij dan ineens. Omg hij vraagt me gewoon. Maar na de vakantie zie ik hem niet eens meer. Help. Ach poep ik hou van hem we vinden wel iets om contact te houden.' ja Ashton.' zeg ik en kus hem. Na de kus ren ik gillend naar Nikki.'Nikki Ashton heeft me gewoon gevraagt!' gil ik. Als ik daar aankom zie ik ze super cute bij elkaar staan.'Ohw sorry.' zeg ik.' geeft niet. Maar gefeliciteerd.' zegt ze. Daarna loop ik maar weer terug. Voor ze bijna uit het zicht verdwenen zijn zie ik nog net hoe Calum Nikki op haar mond zoent. Glimlachent loop ik verder terug.' Wat lach je?' vraagt Ashton als ik weer bij hem sta en hij achter me gaat staan met zen armen om men buik heen.' Daar kom je denk ik eer deze dagen nog wel achter.' meer zeg ik niet en geniet van het moment samen met Ashton.

Nadat we weer op de begane grond waren gingen we terug naar het hotel. Nikki en ik zeiden de jongens gedag en gingen onze kamer in. Ik plofte neer op de bank en zette de tv aan.' Wauw dit is echt een top vakantie.' zeg ik. ' Ja echt wel.' zegt Nikki en gaat op de andere bank liggen. Ik ga rechtop zitten en kijk gaat aan. 3 minuten merkt ze niks dan kijkt ze me aan en schrikt.' Whow wat heb jij ineens?' vraagt ze.' Een idee.' zeg ik alleen en hupel richting de slaapkamer.' Ohw jeeh dat kan nooit goed zijn.' zegt ze glimlachend.'He he beetje vertrouwen in de mensheid.' Zeg ik gekwetst.' haha oke maar wat ben je aan het doen da.....' voor ze haar zin kan afmaken heb ik al een kussen naar haar hoofd gegooit.' KUSSENGEVECHT!!!' gil ik en gooi er nog een.' Idioot! Dat mag toch niet zometeen maak je wat kapot.' gilt ze bezorgt terug.'Boeie!' en ik gooi er nog een. Tot nu toe waren ze allemaal raak en ik het haar van Nikki niet om aan te zien.' Oke nu is het oorlog!' zegt ze boos en gooit een kussen richting men hoofd. Ik duik weg en gooi een andere.' Verdomme je bent veel te goed.' zegt ze en zoekt dekking achter de bank.' Ervaring he.' zeg ik terug.

We zijn zo'n 30 minuten aan het gooien met kussen naar elkaar. Er zijn er al 3 opengegaan waardoor de halve kamer al onderlicht met veren. Er word aangeklopt.'Oeeh Calum komt je halen meissie.' zeg ik plagerig.' Kop dicht.' Zegt ze een gooit een kussen.' Misschien is het wel je boy boy Ashton.' zegt ze erachteraan. Ik vang het gegooide kussen op en zeg:' Gelijk spel?'' Deal.' zegt ze en gooit de kussen weer op de bank en loopt richting de deur.' Ik werp mezelf erop en beland recht op het kapotte kussen waardoor de veren om men oren vliegen.' Gestoort kind.' hoor ik Nikki nog zeggen.' Wie is daar?' vraagt Nikki voor ze de deur opent.' Roomservice.' antwoord een stem.' Kim hoe kan je nu nog wat bestelt hebben.' zegt ze en kijkt me ongelovig aan.' Niet mij aan kijken ik heb niks bestelt.' zeg ik en sta op.' Watte?' zegt Nikki en doet de deur open. Een man met een snor komt naar binnen met een karretje voor zich uit duwent en er staan een schaal op.' Ehm sorry maar ik denk dat je verkeert zit we heb niks bestelt.' zeg ik.' Pardon juffrouw maar ik weet zeker dat deze ladies dit bestelt hebben.' zegt hij op een kaktoon en gaat met zijn hand naar de schaal.' En wij weten zeker van niet.' zegt nikki en legt haar hand op de schaal.' Och jeh dan missen jullie wel dit voortreffelijke gerecht.' zeg hij en haalt Nikki's hand eraf en doet de schaal omhoog.' OMG! Ashton?' roep ik verbaast waarneer zijn hoofd onder de schaal zit.' Verrassing!' roept hij. De man doet zijn witte jas uit en zen snor af. Wacht zen snor?' Calum?' zegt Nikki. We staan er echt als 2 beelden die zojuist versteent zijn. Dan kijken we elkaar aan en moeten we allemaal lachen. Jullie zijn echt de gekste mensen die we ooit ontmoet hebben.' zeg ik en geef Ashton een kus op zen wang.' Hahah het was het idee van Micheal om een lekker gerechtje te sturen.' zegt Calum.' Nou en of dit een lekker gerecht is.' zeg ik.

We gaan met zen alle op de bank zitten.' Wat is hier gebeurt.' vraagt Calum en kijkt naar alle kussens en veren.' Ehhm...' zeggen Nikki en ik.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.