Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Avatar » De legende van avatar Myro » Avatar de legende van Myro hoofdstuk 8

De legende van avatar Myro

12 okt 2014 - 8:57

426

3

390



Avatar de legende van Myro hoofdstuk 8

Myro (werd wakker)

[u]Hij hoorden een raar geluid hij keek om zich heen hij zag niks omdat hij blind is. Hij kijk met zij voeten hij zag weer niks. Hij hoorden een raar zoement geluid opeens zag die allen maal vuurbijen het klopte niet hij was blind. Opeens veranderen de bijen in mensen die hij kende de bijen er kwam een bij naar voren het was Gye hij ze" jij bent de avatar van niks jij zal nooit goed zijn jij heb de mensen teleur gesteld"en nu zijde allen bijen dat. opeens zag die Oemnia die gevangen werd ze Riep HELP ME MYRO HELP ME. Hij kon niks doen hij was verstijft. Hij viel in een zwart gat. Opeens werd hij wakker. Oemnia zag dat en zei " wat is er". Myro zei "ik kan het niet". Wat niet"? vroeg Oemnia . "De Avatar zijn". Oemnia zei maar jij bent avatar of je dat nou wild of niet en ik geloof in je jij bent er wel klaar voor" . "Echt zei? Myro ." ja jij kan het" zei Oemnia "ga nou maar weer slapen je heb rust nodig". Myro werdt wakker hij dacht steeds aan de droom en wat het betekende hij ging maar wat vuurtsturen om het te vergeten het zal toch niks zijn dacht die. Oemnia werdt wakker ze keek om zich heen ze zag Myro uit zijn bed was maar ze zag hem niet gelijk. oemnia had trek en ging maar wat eten wat brood dat ze mee had genomen. Ze kijk wat verder weg daar zag ze Myro vuur sturen. Ze dacht kon ik maar sturen.( dat was al de droom van oemnia toen ze er achter kwam dat haar vrienden wel konden sturen en zij niet. Maar ach denk ze vrienden waren het ook niet echt. Toen haar vrienden haar niet meer wilden zien was dat omdat ze een nieuwe vriedin hadden die wel kon sturen. Oemnia denk nog altijd dat het kwam omdat ze niet kon sturen. Ze heeft eigelijk nooit iemand gekent die om haar gaf.
Toen kwam Myro aan lopen en vroeg " waar denk je aan? '' niks" zei Oemnia
"ik wil nog even trainen voordat we weer weggaan "zei Oemnia. " Oké "zei Myro " ik ga nog even eten"
Oemnia liep het bos in ze pakt haar zweep en probeert op verschillende manieren in de boom te slaan de boom heeft flinke krassen op gelopen en ze vindt het nu wel weer genoeg. Ze loop terug naar Myro en zegt " ik ben klaar" Myro zei " ik ook" ze klimmen op de rug van Zaza en gaan richting Gye.


Reacties:


earthdaniele zei op 24 aug 2014 - 9:54:
Ik zou willen kijken en ik geef toe dit hoifdstuk is kort en rommelig maar eerlijk gezegt heb ik niet zo veel inspiratie nu.


Dreamy zei op 16 aug 2014 - 20:21:
probeer eens wat andere verhalen te lezen en de opbouw van de verhalen lezen, als je wat bekendere fanficers kent zou ik het je aanbevelen om die te lezen.


Dreamy zei op 16 aug 2014 - 20:17:
het is handig als je wat langere hoofdstukken schrijft