Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » The Pumpking Saga » Meet the Characters!

The Pumpking Saga

17 aug 2014 - 15:33

268

0

147



Meet the Characters!

Voor als je de karakters alvast wil leren kennen, hier zijn ze.

De Pumpking

Dit is een vreemd wezen met het lichaam van een mens maar met een pompoen als hoofd. Hij is meestal vriendelijk tegen iedereen en daarom mogen velen hem dus. Ook houdt hij zich graag buiten ruzies en probeert altijd onpartijdig te blijven.

Lekkere Nerd

Hij is een nerd, en ook enorm lekker. Als je het hebt over iets slims en iets dat een enorm lekker ding is, dan zal Lekkere Nerd er al snel aankomen om je even te laten weten dat je over hem spreekt. Hij is net zo ijdel als briljant en zal zich niet snel aan de kant laten zetten door mensen die zich lekkerder vinden dan hem. Maak zijn lekkerheid echter belachelijk, en hij kan enorm emotioneel worden.

Sexy Mens

Een enge psychopaat waarvan het niet zeker is dat hij een mens is. Sommigen noemen hem ook wel een kwelgeest, maar in elk geval ziet hij eruit als een mens dat extreem sexy is. Hij kan zich duivels gedragen en weet soms ook de dood te ontwijken. Graag verpest hij de goede dagen van mensen door hun hersenen op te eten of bloed in hun ogen te spugen. Waar hij al dat bloed vandaan haalt, weet niemand.

Dr Karel

Hij is de kleinzoon van Dr Frankenstein en besloot het monster opnieuw te maken. Hij noemde het monster naar zijn grootvader, maar is ook zijn hersenen kwijt. Hij is goede vrienden met de Pumpking en kan door alleen maar te kijken naar een plasje bloed precies vertellen wiens DNA het is. Hij is slim, maar gebruikt zijn verstand niet bij al zijn acties, wat kan leiden tot vreselijke gebeurtenissen.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.