Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » The Avengers » Burn it to the ground |Avengers| » 20. |Jill Potts|

Burn it to the ground |Avengers|

18 aug 2014 - 22:57

372

0

305



20. |Jill Potts|

Ik wachten een paar tellen maar toen toen hij me niet wegduwde begroef ik mijn handen in zijn blonde haar en trok hem dichter tegen me aan.
Zijn handen gleden over mijn lichaam, plaatste ze op mijn heupen en tilde mij op zijn schoot zonder de kus te verbreken.
Ik plaatste mijn handen op zijn schouders en duwde hem met zijn rug op het bed en liet hem los, Hij keek me glimlachend aan en trok me blazer uit om me vervolgens weer naar hem toe te trekken om me weer te zoenen.
Mijn handen gleden onder zijn shirt en ik voelde zijn spieren verstrakken. Ik glimlachte tegen zijn lippen en voelde dat hij het zelfde deed.
Hij pakte weer me heupen vast en draaide ons om zodat ik onder hem lag, zijn handen gleden over me blouse en voor ik wist lag die open naast me met de knoopjes er af getrokken.
'Hey dat is mijn enigste normale nette blouse.' Lachte ik.
'Dan heb je pech, hij zat in de weg.' Hij drukte zijn lippen weer op de mijne.
'Jill?' De deur van mijn kamer ging los. 'OH.' Geschrokken lieten Steve en ik elkaar los en ik pakte snel mijn deken om over mijn bovenlichaam te doen.
'Heb je nooit van kloppen gehoord?' Vroeg ik kwaad aan Tony die ongemakkelijk in de deuropening stond.
'Ik nam aan dat ik wel binnen kon lopen, dit had ik niet verwacht.' Hij leek nog ongemakkelijker. 'Ik wou alleen melde dat we kunnen eten.'
'We komen er aan.' Tony wist niet hoe snel hij de deur moest sluiten en weg moest gaan. 'Waar waren we.' Ik sloeg mijn armen om Steve' nek maar hij trok zich los.
'Ik denk dat we beter daar heen kunnen gaan voordat ze ons weer komen halen.'
'Ik ga er toch niet heen en als jij blijft draai ik gewoon de deur op slot.' Ik liet mijn vingers over zijn borst heen glijden en hij zuchtte.
'Nee, we kunnen niet maken dat we er niet heen gaan.'
'Jij misschien niet, ik wel.' Ik wou hem weer een kus geven maar hij draaide zijn hoofd weg en stond op.
'Sorry Jill.' Hij deed zijn shirt recht, fatsoeneerde zijn haar en liep toen mijn kamer uit terwijl ik zuchtend achterover op mijn bed viel.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.