Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Obsessed - One Direction » Obsession 44

Obsessed - One Direction

20 aug 2014 - 15:38

703

10

369



Obsession 44

Aimée A. Moon

14:05

Ik druk op de bel en al snel verschijnt Zayn in mijn gezichtsveld. "Cutie!" Hij trekt me mee naar binnen en slaat de deur dicht. Ik grinnik zacht en geef hem een knuffel. "Ook hallo." "Hoe was het bij Harry?" We lopen richting de keuken waar ik de waterkoker aanzet. "Leuk. Ik heb hem verteld over Justin." Ik pak twee mokken en doe er een theezakje en wat suiker in. "En zijn jullie dan nu weer officieel?" "Nee. Ik weet het eigenlijk niet. Nee. Hij heeft nog steeds wat met Taylor. Dat duurt nog een week." "Dus als ik jou nu zou zoenen dan zou jij niet vreemdgaan?" Ik trek een wenkbrauw op en giet het kokende water in de twee mokken. "Ehh.. Nee?" "Mooi!" Het volgende moment word ik tegen het aanrecht geduwt en voel ik de twee zachte lippen van Zayn op de mijne. Een goedkeurend geluid verlaat mijn mond waarna ik mijn hand in zijn haar zet en er zacht aan trek. Zayn kreunt in mijn mond en pakt stevig mijn heupen vast. Ik sla mijn benen om zijn middel en met mijn vrije hand begin ik zijn blouse open te knopen. Al snel lukt het me en laat ik mijn vingers over zijn sixpack glijden. Zayn houd het niet meer en trekt mijn shirt over mijn hoofd.


warning: 16+

Ik pruts aan Zayn's knoop en laat zijn broek omlaag glijden. In zijn boxer was een grote bobbel te vinden. Ik wurm mezelf uit mijn string en kijk Zayn afwachtend aan. Ik verwachtte dat hij zijn boxer omlaag zou trekken, maar in plaats daar van gaat hij op zijn hurken zitten en duwt hij mijn benen uit elkaar.
"Oh shit!" Kreun ik zodra zijn tong in aanraking komt met mijn clitje. Ik sluit mijn ogen genietend en zak wat onderuit op het aanrecht. Al veel te snel staat Zayn weer overeind maar ik kreun meteen als ik voel dat hij twee vingers in me heeft gestopt. "Kijk me aan." Ik kijk in Zayn's ogen terwijl ik kreun van genot. "Harder." Fluister ik. "Wat?" "Harder." Herhaal ik. "Ik versta je niet." "Harder!" Eindelijk ging hij harder met zijn vingers. Ik sla een arm om zijn nek en kreun zacht in zijn oor. "God ja." "Vind je het lekker babe?" Een gesmoorde kreun verlaat mijn mond als hij zijn lippen in mijn nek drukt en op een plekje begint te zuigen. Het duurt niet lang voordat ik mijn spieren voel aanspannen. Helaas merkt Zayn het ook en haalt hij meteen zijn vingers uit me. Ik kijk hem aan en laat mijn blik afdwalen naar zijn boxer. Ik trek hem omlaag en sluit mijn hand om zijn erectie. Ik trek er een paar keer aan totdat Zayn me stopt. Hij komt tussen mijn benen staan en tilt me op. Ik sla mijn benen om zijn middel en voel zijn handen op mijn kont terwijl hij zichzelf in me duwt. Ik kreun goedkeurend en terwijl Zayn begint te stoten druk ik mijn lippen in zijn nek.

Mijn handen glijden over zijn gespierde bovenlichaam en ik sla mijn armen rond zijn nek. Ik klem mijn benen steviger om zijn middel als Zayn zijn handen op het aanrecht achter ons plaatst en harder begint te stoten. "Oh my god Zayn." Zayn kreunt in mijn oor. "Ik ga komen." "Ja, kom." "Oh Zayn ga door alsjeblieft!"

Zayn kijkt me aan. Het zweet staat op zijn voorhoofd en hij hijgt zacht. Hij leunt met zijn voorhoofd tegen die van mij wat me doet glimlachen. Ik druk mijn lippen zacht op die van hem en kus hem zacht terwijl Zayn zijn broek weer ophijst. Ik kleed mezelf ook weer aan en pak een paar tissues om het zaad van Zayn op te ruimen.


---

hey guys. School is weer begonnen (yippie--'
Nu heb ik het aardig druk, en ik zal echt niet meer elke dag kunnen activeren. Dus heb ik een voorstel: willen jullie dat ik soms activeer (ga uit van 1x per week?) of dat ik de story tijdelijk stopzet en dan verderga wanneer ik er weer tijd voor heb? Dan zal ik wel elke dag activeren.
Aan jullie de keus, maar ik ga hem hoe dan ook wel afmaken!


Reacties:

1 2

5soske
5soske zei op 12 okt 2014 - 12:02:
Snel verder!!


noortje zei op 22 aug 2014 - 21:51:
Ow maar met wie heeft ze nou? Nouja leuk verhaal. 1x per week is goed.


1DLoversXx
1DLoversXx zei op 21 aug 2014 - 22:57:
1 Keer per week!! ik kan niet wachten om te weten hoe het verder gaat!! Xx


1dforeverxmx
1dforeverxmx zei op 20 aug 2014 - 22:58:
1 keer in de week is goed hoor! Love it! X


x1Dx
x1Dx zei op 20 aug 2014 - 22:51:
1 keer in de week is goed!!
Ze moet wel kiezen Harry of Zayn!!
Snel verder!! X