Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Supernatural » Twilight Zone » Finishing off

Twilight Zone

23 aug 2014 - 17:38

952

0

318



Finishing off

‘Jennifer, wat zie je er prachtig uit.’ Ondanks dat ze weet dat Nate niet te vertrouwen is, begint ze te blozen.
‘Dank je wel,’ stamelt ze. In haar hoofd blijft ze maar herhalen dat ze niets moet laten merken en volledig kan vertrouwen op de jongens. Wat ze ook in haar diepste hart hoopt. Helaas weet ze dat niet altijd alles volgens plan loopt. Ze hebben wel gewaarschuwd dat er meer vampiers binnen kunnen zijn, dan dat ze denkt. Op de andere slachtoffers zijn namelijk meerdere verschillende bijtwonden gevonden. Het is beangstigend en vertrouwend dat ze haar alles hebben verteld. Zo weet ze wel dat ze niets meer voor haar achterhouden en haar de waarheid toe vertrouwen.
Nate houdt de deur voor haar open en ze gaat naar binnen. Ze komt uit in een grote gang. Toen ze vroeger klein was, is ze ooit in een balletschool geweest. Ze heeft geroepen dat ze op ballet wilde. Dus haar ouders hebben een paar lessen voor haar geregeld. Ze had het reuze naar haar zin, maar had ook door, dat het nooit iets zou kunnen worden. Ze zijn immers veel te vaak op reis. Dat is niet bevorderlijk voor een carrière. Misschien moet ze erover denken om met Bella ergens te gaan wonen. Misschien kan ze dan juist wel een leven aan Bella geven. Nu moet ze echter wel echt stoppen met denken. Dit moet goed gaan en daar heeft ze haar gedachten voor nodig.
In de danszaal staat een camera klaar. Ook staan er grote schermen. Ze maken dus echt werk van hun cover en daarna halen ze dat allemaal weg. Wat voor zieke psychopaten beleven daar nu weer plezier aan.
‘Waar wil je beginnen?’
‘Ik dacht zelf aan een paar hele mooie zittende foto’s tegen de spiegel aan.’ Jennifer knikt en gaat tegen de spiegel die hij aanwees, zitten. Ze doet haar best zo goed mogelijk als model te fungeren. Al weet ze dat er nooit iets met de foto’s zal gebeuren. Alhoewel, misschien kan ze de foto’s wel bemachtigen. Dan ziet ze het licht door de bovenste ramen naar binnen vallen. Nate besluit meteen foto’s te maken van haar gezicht. Ze is zo mooi, denkt hij. Zonde om gewoon te laten gaan. Misschien kan hij haar wel voor altijd aan zich binden. Dat is immers wat er in Twilight gebeurd. Hij heeft ook gezien hoe ze naar de films keek. Misschien vindt ze het wel een leuk idee. Alhoewel hij dat niet aan haar moet vragen. Hij moet Rogier eerst zien te overtuigen. Maar misschien is het daar te laat voor. Dan heeft hij altijd nog haar foto’s. Jennifer lacht hem aarzelend toe. Misschien hadden Sam en Dean het wel mis en is hij helemaal geen vampier. Want er is immers nog niets gebeurd.
‘Ehmm, als je honger hebt dan mag je van mij wel iets eten.’ Zijn hand gebaard naar een tafel waar wat eten op staat. Dankbaar kijkt Jennifer hem aan. Want ze heeft ondertussen toch wel honger gekregen. Ze durft echter niet zo heel veel te eten. Nate is ondertussen bezig met zijn camera. Dan pakt hij een aansteker. Even schrikt Jennifer terug. Ze ziet de vlammen voor haar. De vlammen die de auto van haar moeder hebben opgeslokt. De vlammen die alles hebben vernietigd. De vlammen waardoor haar leven instortte. Haar moeder was wel in de ambulance overleden, maar met die stomme vlammen was het begonnen.
‘Gaat het, of moet ik de kaarsen weer uitmaken?’
‘Het is niets, de kaarsen mogen aanblijven.’ De ogen van Nate kijken haar nog even doordringend aan en dan geeft hij toe. Hij maakt nog wat mooie foto’s van haar met een zee van kaarsjes. Dan klapt er een deur dicht.
‘Sorry dat ik te laat ben, maar je bent toch nog niet zonder mij begonnen. Dat stomme verkeer, er staat zo vaak een file.’ Een man komt binnengewandeld. Als Jennifer hem aankijkt weet ze het zeker. Hij is een vampier en blijkbaar de vampier die alles in rep en roer gaat brengen.
‘Ik wil ook wel met zo’n schoonheid als haar op de foto. Als ik ten minste blijf plakken.’ Rogier begint te lachen en Jennifers buik draait zich om. Ze wil weg hier. De man slaat zijn arm om haar heen en beveelt Nate om een foto te maken. Nate gehoorzaamd hem. Hij kan niet anders. Hij heeft nooit anders gekund. Rogier heeft hem gemaakt en sindsdien danst hij naar zijn pijpen. Misschien is de dood wel beter dan dit leven. Het omgooien zou hij toch nooit kunnen.
Jennifer voelt hoe Rogier zijn lippen tegen haar nek zet. Ze probeert hem weg te duwen. Ze voelt langzaam iets puntigs in zijn mond verschijnen, door zijn lippen heen. Dan klinkt er een knal. Rogier valt achterover neer. Jennifer slaakt een gilletje van schrik. Van boven springt een andere vampier naar beneden.
‘Damian laat dat.’
‘Je had gelijk Nate. We hadden moeten gaan.’ Maar voordat Damian bij de deur is, klinkt er nog een schot. Ook Damian valt met een klap op de grond. Nate is begonnen met de lichten aan te doen en de kaarsjes uit te blazen. Zodra alles uit is, geeft hij de camera aan Jennifer.
‘Je bent werkelijk prachtig en er staan een aantal mooie foto’s op.’ Dan draait hij zich om naar Dean.
‘Schiet maar. Ik ben er klaar voor.’
‘Je bent klaar voor de hel.’
‘Hier op aarde is het ook hel voor me. Ik heb dit alles nooit gewild. Weg zijn is beter. Dan kan ik niemand meer pijn doen.’
‘Oké maat.’ Dean richt zijn pistool op hem en haalt zijn trekker over. De lichaam worden bij elkaar gelegd en aangestoken. Veilig, zoals afgesproken, brengen ze Jennifer naar Bella terug.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.