Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Litreacha Rúnda.. » 002 • || Sending the truth

Litreacha Rúnda..

23 aug 2014 - 22:57

1190

0

346



002 • || Sending the truth

Hiii, sorry dat het lang duurde voor ik dit hoofdstuk posttee, we proberen om vanaf nu elke week een nieuw hoofdstuk te postte & miss wel meer ;). Enn omdat het zo lang duurde hier is een extra lang hoofdstuk. i Hope you like itt, Byebyee x - Kimberley

24-08-14
Londen 46223 JCX.
N. Horan – One Direction.

Lieve Niall,

Dit is nu al mijn zevende brief aan jou en nog steeds heb ik niks over mezelf verteld. Dus ik dacht , misschien maak ik hier wel een brief van waarin ik vertel wie ik ben en ook wat over mijn familie. Ik hoop dat je het niet erg vind en natuurlijk hoop ik ook dat je het leest. Hier komt mijn soort van identiteit..

Naam: Diana Crawford.
Leeftijd: 20 jaartjes.
Lengte: 1.72
Geboortedatum: 28-09-1993
Geboorteplaats: Mullingar. (St. Peters ziekenhuis)
Geslacht: Nee, ik leef nog , ik ben een meisje haha.

Je weet al dat ik een zus heb, Ashley. Mijn moeder is doodgegaan bij een auto-ongeluk.. die mijn vader wel heeft overleefd. Ik weet niet of je haar kende of ooit van gehoord hebt, maar mijn moeder was een wereldberoemde zangeres haar naam was Martina dos Santos- Crawford. Mijn vader heet Peter Crawford, zoals ik in een andere brief al zei hij is gevlucht met een bitch genaamd Ann-McClean. Sorry maar ik haat haar zo erg, ze heeft mijn hele leven verpest. Nadat mijn vader weg was begon Ashley zo raar te doen, een normale lieve zus.. dat is niet het enige wat ik heb verloren.
Ik heb ook een super super goede vriendin verloren, omdat ze verhuisde naar Londen daardoor sproken en zagen we elkaar steeds minder. En hadden we uit eindelijk geen contact meer wat ik nu nog steeds heel erg vind.. Ze heet Eleanor en is 2 jaar ouder dan mij.
Ik mis haar echt elke dag. Maarja.. Toen kwam er een jongen bij, mijn allerbeste vriend hij heet Ashton Irwin. Hij zit in een band genaamd 5SOS waar 5 Seconds of Summer voor staat. Ik vind dat hij heel goed kan drummen en zingen en niet omdat hij mijn beste vriend is , maar omdat hij het gewoon goed kan. Dat was wel genoeg over mij en mijn familie vind je ook niet?

- Terwijl ik aan het schrijven ben –

‘MAAK DIE DEUR IS OPEN’, schreeuwt mijn zus terwijl ze op mijn deur slaat. Nee he, dat krijg ik weer. Dacht ik eindelijk alleen te zijn heeft zij zeker weer een vriendje verloren. Ik kan natuurlijk de deur ook niet open maken.. maar dan vind ze wel een andere manier om binnen te komen en word het misschien nog erger. Snel open ik de deur en hou mijn handen beschermend voor mijn gezicht. Wat niet zo veel nut heeft want haar vuist raakt mijn maag volop. Ik probeer niet te huilen wat bijna lukte tot ze met een harde klap mijn oog raakte en alles werd zwart..

Toen ik weer bij kwam hoorde ik de deur met een knal dichtgaan en daarna de voordeur ook. Een zucht ontsnapte uit mijn mond. Langzaam kwam ik overeind en ging op mijn bed zitten waar de brief aan Niall lag. ‘Shit’, zei ik geschrokken. Op de brief zaten allemaal bloedvlekken. Ik liep naar de spiegel en zag dat mijn oog paars was en op mijn wang zat een hele rode hand afdruk van Ashley. Het moet toch ooit ophouden dacht ik bij mezelf. Ik rende naar de badkamer en maakte een washand nat om die vervolgens tegen mijn oog en wang aan te houden. Toen dat gebeurt was liep ik terug naar mijn kamer en begon de brief af te maken.

Zoals je ziet, is mijn zus langs geweest.. Ik heb nu een washandje op mijn oog en wang. Het is gewoon niet meer normaal. En ik wil zo graag weg bij haar alleen ben ik dan bang dat er nog iets ergers met me gaat gebeuren. Naar de politie gaan heb ik al een keer geprobeerd maar dat was ook niet zo’n goed idee aangezien de ex van Ashley daar werkte. Maarja, ik ga nu een einde aan deze brief maken voordat alles rood en onleesbaar wordt.
Goodbye Niall. -x- Diana C.


Niall P.O.V

Ik wil net mijn hotelkamer uit gaan als de telefoon gaat. Ik loop terug en zonder te kijken wie het is neem ik op. ‘Helleeu’.’Hee Niall, met Louis’.'Oh em djie het is louis', zeg ik met een meisjesstem. 'Ha ha ha, heel grappig..''Weet ik tog, haha' 'Sarcasme Nialler.. dat was sarcasme' 'Bweh, waarom belde je?''Ohjaa vraagje, ik heb een film gewonnen en ik da..'' Vet, welke film?' Nadat Louis mij met een heeel lang verhaal heeft uitgelegt welke film hij heeft gewonnen.. 'OMG , DAT MEEN JE NIET, COOL MAN.'
'Jaa he, dus ik vroeg me af filmavond?''Jaa leuk'' Okedan, zie ik je over een halfuurtje.' Want het is al half 6, bij een filmavond eet je ook samen en meestal eten we rond 6 uur.
'Jupp, tot straks bro''Byee'. En nadat Louis ophing werd er op de deur geklopt. Ik loop naar dr deur en open die. Voor me staat een man met een oranje-zwart pak aan. 'Halloo, dit is voor meneer Horan en ik neem aan dat u dat bent' zei hij met een vriendelijke glimlach. 'Ja, dat ben ik helemaal dankuwel!' Ik nam het aan en gaf de man wat geld, met een dankbare glimlach liep hij weg. Ik deed de deur weer dicht en liep naar boven. Boven aangekomen kleedde ik me om en spoot een beetje deo op. Toen ging de tijd snel voorbij en voordat ik het doorhad was het al 5 voor 6. Ik rende naar beneden, had mijn schoenen al aan gedaan.
Ik nam de grote envelop die ik van de postbode had gekregen mee en liep de kamer uit richting Louis' hotelkamer. Onderweg zette ik mijn playlist aan en het eerste liedje die ik door mijn koptelefoon hoorde was, Perfect Child van.. LadyM (Martina dos Santos).
Toen ik bij Louis' hotelkamer aankwam wou ik kloppen maar de deur ging al open en ik viel zo de kamer in. 'Kom jij zo altijd binnen vallen?' vroeg Louis terwijl hij aan het lachen was. Ik moest zelf ook lachen, eerst om hem maar ook snel om mezelf. Nadat we PIZZA hebben besteld en gegeten gingen we allebei op de bank zitten. Ik had de envelop in mijn hand en keek erna. Hij was niet zo groot maar ook niet klein. Ik begin te lezen wat er voorop de envelop staat en als mijn ogen even blijven hangen bij, Mullingar en D.Crawford maak ik de envelop meteen open. Weer een brief van het anonieme meisje waarvan ik niks weet zelfs niet dat ze een meisje is, maar dat denk ik wel.
Ik haal de brief uit de envelop en zie dat Louis me verbaast aankijkt. Ik leg hem kort uit over de brieven en dat ik ze graag lees omdat ze zo mooi geschreven zijn en het feit dat D.Crawford mij vertrouwd geeft me een goed gevoel. Louis knikt begrijpend en ik begin de brief te lezen..
Met een beetje waterige ogen lees ik de brief, ik weet nu wie het is en het gevoel van vertrouwen voelt nog beter. Dan schrik ik en laat ik het papiertje uit mijn hand vallen als ik de woorden " Moeder, Martina dos Santos- Crawford wereldberoemd " lees. OMG, dat kan tog niet? Dit moet mijn moeder weten! Met grote ogen blijf ik naar de brief met bloedvlekken staren..

Diana


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.