Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen ιn schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Can i be saved (AF) » =Chapter XV=

Can i be saved (AF)

24 aug 2014 - 18:17

1256

8

502



=Chapter XV=

Image and video hosting by TinyPic

=Nola=

*Ik open mijn ogen en kijk in het felle ochtendlicht. Ik lig in bed en ik ben bij mijn vader. Ik ben zo gelukkig, maar het voelt toch een beetje vreemd. Wat als ik kies voor mijn vader, dan ga ik dus dood, maar verdwijnen deze beelden dan? Word alles dan wit of juist zwart? En gaan Zayn en Jake me het vergeven als ik nu opgeef?
,,Schat, als je me hoort...word wakker alsjeblieft. Ik mis je zo ontzettend dat het pijn doet. Af en toe zou ik willen dat ik het was, dat ik hier in coma lag en jij gewoon vrolijk rondliep. Ik neem je niks kwalijk. Die overdosis heb je niet vrijwillig ingenomen. Jake heeft daarvoor gezorgd, samen met Rachel. Daar komen ze niet mee weg, dat beloof ik je.” Ik ga rechtop zitten. Wat was dat? Ja, ik herken de stem.
,,Zayn?” maar ik krijg geen gehoor. Ik stap uit bed en de kamer veranderd weer. Snel blijf ik staan, want straks word het een heuvel of zo en dan val ik er af. Gelukkig niet! Ik sta nu in de woonkamer, waar mijn vader aan de tafel zit. ,,Pap, heb jij Zayn gezien?” Hij schudt zijn hoofd.
,,Nee, wat dan lieverd?”
,,Ik hoorde hem.”
,,Dat kan. Op dit punt, kan je alles horen wat er tegen je gezegd word. Kijk maar.” Mijn vader wijst weer naar die camera waar ik de vorige keer ook in keek. Ik zie Zayn wat boos kijken.
,,Waarom kan hij mij dan niet horen?”
,,Je ligt in coma schat. Daarom heb je een keuze. Over drie dagen moet je kiezen tussen hier bij mij blijven of terug naar je vrienden en door leven.” Ik zucht even. Dat is echt een moeilijke keuze. Voordat ik Zayn en Jake leerde kennen, was die keuze nu al gemaakt, maar nu kan ik het niet. Jake is mijn beste vriend en ik hou van Zayn. Hij weet het alleen niet, maar kan ik dat nog wel vertellen?
,,Maar wat als het niet lukt?” Ik kijk mijn vader aan. Hij komt naar me toe en neemt me in zijn armen.
,,Dat gaat je lukken, je bent sterk.” fluistert hij in mijn oor, terwijl hij me vasthoudt. Dit voelt zo vertrouwd. Hoe kan ik nou kiezen tussen mijn vader en Zayn? Dat kan toch niet?! ,,Oh ja, er is iemand voor je.” Ik kijk mijn vader aan.
,,Wie?”
,,Gale.”
,,Wat?! Waarom is hij hier? Is hij ook dood?”
,,Wist je dat niet? Hij heeft een ongeluk gehad en hij is ook in coma, maar al best lang.” Mijn vader gaat zitten en het beeld veranderd weer. Nu sta ik buiten op het strand en zie ik Gale ook staan. Ik loop naar hem toe, want het is vast de bedoeling dat ik naar hem toe ga.
,,Hoi Gale.” hij draait zich om en kijkt me blij aan.
,,Nola? OMG!” roept hij en pakt me vast. Ik ga uit zijn armen.
,,Wat is er met je gebeurd?”
,,Ik heb een ongeluk gehad met de auto en volgens je vader lig ik al vier maanden in coma.” Ik trek even een wenkbrauw op. Vier maanden? Moet ik ook zo lang hier blijven of niet?
,,Is elke patiënt vier maanden in coma?”
,,Nee, bij mij is het extreem. Ik heb ook helemaal geen zin om terug te gaan, ik vind het wel goed hier.”
,,Dat moet je niet zeggen. Er zijn vast nog mensen die van je houden.”
,,Oh ja? Wie dan?” Ik haal mijn schouders op. ,,Ik had alleen jou Nola. Ik hield van je.”
,,Dat deed je helemaal niet, anders lag je niet met een ander in mijn bed.” Nu word hij helemaal mooi zeg! Geeft hij mij de schuld terwijl ik niet vreemd ging.
,,Ik had daar toch mijn verontschuldigingen voor aangeboden. Waarom kan je het me niet vergeven?”
,,Omdat het niet bij één keer bleef. Je bent gewoon drie keer vreemdgegaan.”
,,Ik ga niet terug, niet als jij niet meer met me wilt.”
,,Sorry?! Je wilt me terug?” hij knikt. Ik denk aan Zayn, mijn gevoelens voor hem zijn zo sterk. Ik hield van Gale, echt waar, maar nu niet meer. Ik veracht hem. Hij is met iemand vreemdgegaan, tot drie keer aan toe zelfs en nu vraagt hij mij voor respect? Hij is gek! ,,Ben je helemaal gek geworden?!” roep ik uit. Boos ben ik. Hij vraagt mij voor vergiffenis, terwijl hij zelf zo dom is geweest?! ,,Ik moet jou vergeven voor je drie fouten? Als je echt van me gehouden had, was je niet drie keer met haar naar bed geweest!” ik draai me van hem weg en loop naar mijn vader terug die nog altijd in de woonkamer zit. ,,Pap, ik hoef hem nooit meer te zien! Het is over tussen ons, ik wil niks meer met hem. Laat hem alsjeblieft verdwijnen!” ik plof naast hem op de bank. Hij knikt en knipt even met zijn vingers. Ik kijk naar buiten, naar Gale en ik zie hem langzaam verdwijnen. Alsof hij een spook is. Dus nog drie dagen om te beslissen...maar wat zal ik doen? Bij mijn vader blijven of terug naar het echte leven met een moeder die geen aandacht voor me heeft? De keuze voor mij is eigenlijk best makkelijk, of toch niet?*


=Lindy=

Zayn en Jake zijn volledig geconcentreerd op Nola, maar ik ben met mijn gedachten bij wat er nog niet zo lang geleden gebeurd is op de gang. Ik werd getroost door Zayn, wat ik best fijn vond totdat Jake me kwam halen zodat ik Nola ook kon zien en tegen haar kon praten. Meteen voelde ik een gevoel van boosheid, geen idee waarom. Oh, wacht dat weet ik wel. Ik ben verliefd op Jake en daarna werd ik zo boos op mezelf. Waarom zat ik zo in Zayn's armen en waarom vond ik het leuk? Jake denkt nu vast dat ik Zayn leuk vind, maar hij is gewoon een vriend van me. Zal ik het hem vertellen? Even kijk ik naar Jake, die verdrietig naar Nola kijkt. Dat komt gewoon door mij! Als ik het vertel, dan is hij blij toch? Ik zet een stap in zijn richting, als de deur open gaat en Kevin naar binnen stapt.
,,Jake, hoe is het met jou en Nola?” Jake kijkt op en loopt naar hem toe. Lekker bezig Lindy! Spreek ik mezelf toe. Weer eens te laat, nu zal Jake niet weten dat je Zayn gewoon als vriend ziet en niet verliefd op hem ben!
,,Tja, wat zal ik zeggen,” begint Jake. ,,het is nog een beetje ingewikkeld.”
,,Heeft ze geen bewegingen gemaakt?”
,,Jawel, maar haar ogen zijn nog niet geopend, ik heb ook geen idee hoelang dat gaat duren. De dokter zegt dat het nog maar een paar dagen gaat duren voordat ze wakker word en dat hoop ik ook heel erg, maar ik twijfel aan alles. Haar ogen bewogen wel, maar dat komt omdat ze droomt.”
,,Oeh, ik denk dat ze wel droomt over Zayn en jou.” Ik kijk Kevin aan. Hoe weet hij dat zo zeker? En waarom zou Nola niet over mij dromen? Ik kijk Nola aan. Zou ze mij straks nog herinneren? Als ze wakker word, bedoel ik, of zal ze helemaal niet meer weten wie ik ben.
,,Ach welnee.” zegt Jake en loopt bedroefd de kamer uit. Damn, nu kan ik het hem niet meer vertellen. Kevin loopt achter Jake aan en sluit de deur. Ik heb te lang gewacht en nu is hij weg! Ooit zal ik hem toch wel kunnen vertellen wat ik voor hem voel, toch?


Reacties:

1 2

Nynlufx
Nynlufx zei op 25 aug 2014 - 18:07:
omgomgomg zo leuk asdfghjkl
(laptop een virus!!??? hoe krijg je dat nou voor elkaar??(makkelijk, ik kan het weten))
xx


x1Dx
x1Dx zei op 24 aug 2014 - 21:38:
NOLA WAKKER WORDEN PLEASE!!!!!!!!!!!
Ga snel verder!! X


MelintjeX1DX
MelintjeX1DX zei op 24 aug 2014 - 20:10:
Lindy grijp je kans!!!! Doe het voor ons!!!
Xx


williewortel
williewortel zei op 24 aug 2014 - 19:54:
please laat nola de goede keuze maken


justmissF24
justmissF24 zei op 24 aug 2014 - 19:05:
Omoo noo lindy ren !! Grr snel verduurr