Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Tales of Time - Ritueel van de Dood » Topic: Personages

Tales of Time - Ritueel van de Dood

24 aug 2014 - 20:21

440

0

212



Topic: Personages

Hier verzamel ik alle personages. Als je zelf nog ideeën voor personages hebt kun je die hier plaatsen :)

-
- Hoofdpersoon misschien "Mortem" noemen, is Latijn voor Dood (The Doctor)

- Dan had ik ook nog een idee hoe de sekte eruit kan zien. Ik dacht aan erg blanke mensen met wit haar en gouden ogen. Ze zijn gekleed in een soort steampunk stijl maar wel volledig in het zwart. De stad waar ze wonen is erg duister zonder enig groen en de zon schijnt er bijna nooit. (Dramaelf)

- De hoofdrolspeler Meg:
Meg is een meisje van 16 jaar en ze verhuist naar een ver land met haar ouders. Als ze daar is merkt ze al snel dat er iets goed mis is in die stad. (TheDarkNerd)

- Karakter Charlotte:
Charlotte is het buurmeisje van Meg. Ze woont in een enorm groot huis naast het kleine huisje van Meg. Charlottes moeder werd vroeger door haar eigen vader geofferd aan de Godin van de Tijd, omdat haar vader dacht dat dat goed was om te doen. Charlotte krijgt al snel een goede band met Meg en ze vertelt haar wat er allemaal gaande is in deze stad... En dat zijn niet zulke goede dingen. (TheDarkNerd)

- Karakter Charlottes vader:
Charlottes vader is een erg duistere man. Hij offerde zijn eigen vrouw toen zijn dochter nog maar jong was. Hij weet enorm veel van de vloek die op de stad rust, maar wil hier niets over vertellen. Als hij erachter komt dat Charlotte iets aan Meg heeft verteld over de vloek, wil hij Meg opsluiten in de kelder van hun huis. (TheDarkNerd)

- Karakters Ferum en Fatum:
Ferum en Fatum zijn twee oude vrouwtjes die bijna altijd aanwezig zijn in het huis van Charlotte. Meestal maken ze de boel schoon, maar ze zeggen bijna nooit iets. Als Meg op een dag naar Charlottes huis gaat en ze alleen Fatum ziet, vraagt ze haar waar Ferum is. Fatum reageert zonder haar aan te kijken met: "Vloek.. Vloek.. Vloek.." Het blijkt aan het einde dat Charlottes vader haar vermoord heeft. (TheDarkNerd)

- Karakters Megs ouders:
Megs ouders komen niet zo heel veel voor in het verhaal, omdat ze bijna de hele tijd bezig zijn met het uitpakken van spullen, de stad ingaan om nieuwe dingen te kopen, of bij familieleden op bezoek gaan waar Meg niet mee naartoe wil. (TheDarkNerd)

- De Godin van de Tijd:
Iedereen heeft het over haar maar niemand weet hoe ze eruit ziet. Er is ook nergens een boek te vinden waarin staat wat zij wil, en er is geen enkel schilderij van haar te vinden. Meg vraagt zich al snel af waar die geruchten van de Godin van de Tijd nou eigenlijk vandaan komen... Maar als ze daar op zoek naar gaat, wordt ze tegengehouden door Charlottes vader. (TheDarkNerd)


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.