Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Tales of Time - Ritueel van de Dood » Topic: Verhaallijn

Tales of Time - Ritueel van de Dood

26 aug 2014 - 19:28

404

0

221



Topic: Verhaallijn

Alle ideeën voor een mogelijke verhaallijn plaats ik hier. Heb jij nog een idee voor een verhaallijn, plaats dat dan hier :)

-
- Een jonge vrouw van 20 is een van haar ouders verloren in een auto-ongeluk. Ze mist die ouder enorm en alles in haar leven begint zich tegen haar te keren. Bv. wordt de andere ouder depressief of zo. Het hoofdpersonage is nogal een fan van magie en van die dingen, en gaat op zoek naar een manier om doden op te wekken. Uiteindelijk komt ze uit bij de sekte waar het verhaal over gaat. Ze gaat naar een stad waar deze sekte woont. Ze praat met mensen uit de sekte en hoe meer ze erover te weten komt hoe liever ze lid wil worden en hoe meer ze gelooft in hen. Uiteindelijk wordt ze op de een of andere manier ingewijd bij de sekte (maak het iets facking epic en een beetje eng) Uiteindelijk droomt ze over de Godin van Tijd en blahblahblah. Uiteindelijk gaat ze teug naar huis en merkt ze dat alles anders is. Het blijkt dan dat ze teruggekeerd is in de tijd door haar droom en ze ziet zichzelf met allebei haar ouders. Uiteindelijk doet ze er alles om haar zogezegde gestorven ouder in leven te houden, maar de vrouw begint te veranderen. Ze wordt steeds kwaadaardiger en begint geobsedeerd te raken met haar geloof. Uiteindelijk gaat het zover dat ze iemand wil offeren aan de Godin, en daar neemt ze dus haar eigen moeder voor die ze dan vermoord in het auto-ongeluk. Zo blijkt alles dus door haarzelf veroorzaakt te zijn. (Dramaelf)

- Oké, wat dacht je van een meisje dat dus woont in een oude stad waar alles in het teken staat van de dood? Haar vader werd geofferd aan de Godin van de Tijd toen ze nog klein was en haar moeder pleegde zelfmoord?
Oké, da's misschien wel een beetje te triest. (TheDarkNerd)

- Iets anders dan:
Een meisje van een jaar of 16 verhuist naar een stad in een ver land waar blijkbaar alles in teken staat van de Godin van de Tijd. (TheDarkNerd)

- Het hoofdpersonage is een detective die wordt gevraagd door de Pastoor van een oud besloten kloostertje om hem te helpen. Er worden namelijk moorden gepleegd binnen de groep en alle monniken van de gemeenschap ontkennen schuld te hebben. De detective komt er achter dat er een patroon in de moorden zit en alles wijst er uiteindelijk op dat dit het werk van een groep is. *rest van t plot heeft nog hulp nodig* (WTlover)


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.