Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » kelsey - book of trust. » happy bad day.

kelsey - book of trust.

24 aug 2014 - 22:12

895

0

180



happy bad day.

Een traan rolt over mijn wang wanneer ik de volgende bladzijde omsla.
Dit is een pagina wat ik liever wilde vermijden….

“Happy birthday! Gefeliciteerd met je achttiende verjaardag”
Met slaperige ogen kijk ik over mijn deken heen, daar staat mijn vriendin midden in de kamer voor mij te zingen..” ja ik moet er echt aan geloven ik ben jarig..”denk ik bij mezelf.
Vannacht sliep Elodie bij mij zodat ze niets kon missen.
Ik sla de deken van me af en ga op de bedrand zitten.
Elodie gaat naast me zitten en geeft me een knuffel. Je bent nu officieel jong volwassen zegt ze met een brede glimlach.
“uhg yes volwassen zeg ik met een gapende geeuw.
Elodie staat op en kijkt me met een scheef gezicht aan “je mag wel wat blijer zijn vanavond is je grote feest! “
Dat klopt Elodie en ik waren er een hele tijd mee bezig. Van plannen en uitnodigen naar alles inkopen. Versieringen en drank mochten niet ontbreken.
Met moeite probeer ik van de bedrand af te komen.” Het gaat super leuk worden Kels geloof me zegt Elodie, terwijl ze mijn kast aan het inspecteren is.
Vandaag ben ik achttien en of ik daar nou blij mee moet zijn?’ nee ik ben er niet blij mee.
Zeker niet nu ik weet dat er een brief binnen komt vallen met de zorgverzekering. Ik krijg de rillingen van het idee dat mijn rekening leeggeplunderd gaat worden.
Daar gaat al mijn leuke uitjes en vooral shoppen gaat het niet meer worden.
Het allerergste is dat mijn eigen vader niet komt opdagen zoals elk jaar. Waarom zou hij?”hij weet niet eens dat ik zijn dochter ben laat staan dat ik leef. Kels? Kelsey? Elodie zwaait met haar hand voor mij ogen. Ik schud mijn hoofd, sorry wat? Elodie kijkt me vragend aan, waar zit jij met je gedachte? Ik vroeg net wat je aan gaat doen. Wat dacht je van deze? Elodie houd een bloesje omhoog of deze?
Terwijl Elodie druk bezig is een setje samen te stellen, trilt mijn mobiel die op het nachtkastje ligt. Ik loop er naar toe en druk het beeldscherm aan. Het is een whatsapp van Delano. Ik open het berichtje en lach als ik het lees. “schatje gefeliciteerd met je verjaardag! Ik hou van je xxx” lees ik hardop. Elodie kijkt op, is dat een appje van Delano? Met een glimlach knik ik. Hij komt vanavond toch wel zegt ze voorzichtig. Ja natuurlijk komt hij ook zeg ik geïrriteerd.

Op de bladzijde is een foto geplakt. Op de foto staan Elodie en ik die onze haren aan het krullen zijn voor het grote feest. Ik zucht hier ging alles nog goed tot dat….

Heey staat alles klaar? Elodie kijkt over de bank heen. “Ja bijna alleen de radio moet nog mee werken zeg ik met een glimlach. Ik draai aan de volumeknop, de kamer vult zich ineens met de harde muziek dat uit de boxen komen. Elodie lacht en steekt haar duim omhoog.
Op de tafel staan flessen met frisdrank en sterke dranken. “Party!!!!!” schreeuw ik boven de muziek uit.
De muziek staat hard aan en de gasten stromen binnen. Ik geef iedereen een welkoms cocktail met een klein parasolletje erin. Elodie praat met een paar vriendinnen en me moeder loopt heen en weer met hapjes.
Ik voel mijn mobiel trillen die in mijn broekzak zit. Ik haal het uit mijn broek en open het berichtje.
“ben wat later Toine komt met mij mee x”
Na een half uur staat de kamer vol met mensen die dansen en drinken. “Hey kels neem nog een drankje wordt er geroepen. Ik loop naar de groep toe waar ze flugels uitdelen. Ik draai het dopje open en sla de drank achterover. Daarna pak ik een andere fles en zet die tegen mijn mond. In mijn ooghoek zie ik dat Delano binnen stapt. Snel zet ik de fles op tafel en ren op hem af. Delano geeft me een knuffel en een kus. “gefeliciteerd schatje”
De avond verliep geweldig. Delano stond bij mij en kuste me in me nek. Ondertussen waren een paar vrienden aangeschoten dat ik ook wat meer ging drinken. Delano pakte een fles met drank en gaf die aan mij. Ik weiger tot hij de fles aan mijn mond zet en mij laat drinken. Ik proest het uit.
Hij lacht en loopt weer terug naar zijn vriend die met een vriendin aan het knuffelen is.
Ik heb het niet meer door en drink stevig door met de rest van mijn vrienden. Mijn hoofd wordt zwaar en ik kan alleen nog maar lachen. Ik zie wazig iedereen dansen. Op de bank zit Delano. Met een grijns loop ik op hem af en ga op hem zitten. Met een flinke duw wordt ik van mijn schoot geduwd. Ik kijk op en frons mijn wenkbrauwen. “Ga weg of zo zegt hij bod” en hij staat op van de bank.” Waar is me jas” geef me jas, waar is me jas?” Delano wankelt tussen de dansende vrienden heen. Ik ren achter hem aan. Het lijkt wel of ik zweef. Delano wacht nou! Schreeuw ik..
Delano keek niet meer achterom en fietsten weg met Toine.
Later die avond na het feesten en drinken werd ik opgebeld..
Delano was van zijn fiets gevallen omdat hij te dronken was, en daarom moest hij opgehaald worden door zijn vader.

Ik zucht en schud met mijn hoofd.. de volgende dag hadden wij geen contact meer. happy birthday..


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.