Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » schrijfwedstrijd » Verkeerde liefde

schrijfwedstrijd

27 aug 2014 - 18:46

322

1

281



Verkeerde liefde

Adrenaline gierde door zijn aderen. Hij voelde de spanning in zijn lichaam. Zijn armen hingen gespannen langs zijn lichaam. Zijn handen trilden ter hoogte van zijn heupen, jeukend voor zijn pistool. De brandende zon stond op zijn hoogst. Het leek hem te verblinden. Het leek alsof hij geen schijn van kans zou hebben in dit gevecht. De indianen keken van veraf toe. Wat ze van plan waren, dat was een wilde gok voor ieder.

Zijn jas wapperde in het briesje. De saloondeuren klapperden, al niemand liep erin of eruit. Niemand wilde zich mengen in de strijd tussen hem en de ander. Tussen de strijd in het staren naar elkaar. Wie het eerste zijn wapen zou trekken. Wie zou verder leven. Wie zou sterven. Hij had niets te verliezen. Geen huis, geen geld, geen paard. Alleen de liefde van zijn leven, haar die hij eigenlijk ook nooit zou kunnen bezitten. Om haar streden ze nu.

Hij voelde het branden, de zon op zijn hoofd, de pijn en hoop in zijn hart. Haar blik en streling op zijn huid deed hem huiveren. Zweet liep langs zijn ogen, langzaam over zijn wang, voordat het op de grond viel. Zijn pistool voelde koud aan in de hulster op zijn heup. Hij had er slechts een. Tegenover hem stond een man met twee. Zij stond achter hem, streelde zijn rug, arm, nek, waarna ze er voorzichtig een kus in drukte. Jaloezie vrat aan hem. Hij wist waarom ze het deed. Haar ogen keken zijn kant op.

Het wachten leek oneindig. De enkele minuten leken uren. Hij had geen idee hoe lang ze er stonden, voordat het gebeurde. Waarschijnlijk sneller dan zijn hoofd hem wilde laten gebeuren. De schoten klonken luid en duidelijk. Uit angst sloot hij zijn ogen. Nog voor hij het kon bevatten, werd hij gegrepen. Hij snakte naar adem, weigerde te schreeuwen. Zijn ogen schoten open naar haar. Haar blik vol pijn.

‘Ik houd van je’


Reacties:


MyReflection
MyReflection zei op 31 aug 2014 - 11:37:
Vechten om een meisje loopt nooit goed af. Wanneer leren mannen dat nou.
Toch vind ik het wel mooi beschreven.
x