Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » 5 Seconds Of Summer » Beside you - 5SOS » Hoofdstuk 14 POV Kim

Beside you - 5SOS

27 aug 2014 - 21:38

1277

0

247



Hoofdstuk 14 POV Kim

Ik zit samen met Ashton en Luke in de auto. Luke rijd.' Nog bedankt van het armbandje.' zeg ik en ga op Ashton's schouder liggen.' Graag gedaan.' zegt hij. Ik wil helemaal niet weg. Ik kan Ashton niet missen.' We zijn er bijna.' zegt Luke.' Best rij maar gewoon door.' zeg ik bot. Ik heb hem nog steeds niet vergeven.' Zou je het niet eens goed maken?' fluistert Ashton.' Nee hij is stom geweest en heeft daar nog niks over gezegt.' zeg ik terug.' Kim?' vraagt Luke en kijkt me aan via de spiegel.'Wat.' zeg ik weer bot.' Het spijt me ik had die weddeschap niet moeten doen.' zegt hij.' Het is oké. bedankt dat je eindelijk dit zegt.' zeg ik.' Goedzo.' fluistert Ashton en geeft me een kus op men wang.

Bij het vliegveld aangekomen nemen we maar afscheid. ik geef iedereen een knuffel. Ook Luke. Ik ben toch blij dat ik afscheid van hem neem terwijl we vriendin zijn. Als laatste doe ik Ashton. Er komt een brok in men keel. Ik heb moeite om men tranen in te houden. Hij komt voor me staan en geeft me een knuffel.' Het is oké. We zien elkaar nog wel een keer. Ik hou van jou. Jou laat ik echt niet zomaar gaan.' zegt hij.' Ik hou ook van jou.' zeg ik en ik merk dat Ashton me steviger tegen hem aan drukt. Daarna loop ik samen met Nikki het vliegtuig in. Het is zo raar. Het is net of ik het zojuist ben uitgemaakt ,maar dat is niet zo. Van de vliegreis merk ik niet echt heel veel. Ik heb geslapen en Nikki ook.

Bij het landen worden we allebei wakker.' Heb jij ook de hele reis geslapen?' vraag ik aan haar.' ja.' zegt ze. Haar ogen zijn rood ik denk dat ze gehuilt heeft. Snap ik wel had ik ook bijna. Ik heb Taylor gesmsst dat hij ons op mocht komen halen. We halen onze koffers op en lopen naar buiten. Ik merk dat we bijde een beetje down zijn. Na 15 minuten is Taylor er en stappen we in.' Leuke vakantie gehad meiden?' vraagt hij.' Ja hoor.' zeg ik niet echt entougiast. Ik kijk naar Nikki die uit het raam kijkt. Ze vind het echt moeilijk. Laat ik haar maar even gaan opvrolijken. Ik ga met men hoofd dicht bij die van haar zitten en kijk raar. ze draait zich om en schiet in de lach.' WTF Kim jou hoofd.' zegt ze.' hahah sory.' zeg ik. Ze kijkt weer uit het raam. Ik sms men moeder. Als mijn idee werkt dat is Nikki straks in ieder geval met der hoofd ergens ander. Binnen 5 minuten krijg ik een berichtje terug. "" is goed lieverd tot zoo" Ik stop men telefoon weg en doe men gezicht nog een keer.' Kim hou daar nou eens mee op.' zegt ze lachend. ' Hahah zin om vandaag met mij mee te gaan en de trouwdag van men moeder te regelen?' vraag ik.'Ehm weet je het zeker. Wil je niet liever dat je familie dit doet?' vraagt ze.' he als ik men broer dingen laat doen zijn ze over 20 jaar nog niet getrouwd.' fluister ik.' Wat?' vraagt taylor.' Niks.' zeggen we tegelijk.

We rijden door naar mijn huis.' MAM!!!' gil ik door het huis.' KIM!!'gilt iemand vanuit de woonkamer. Ik en Nikki lopen er heen. Taylor is nog buiten bezig met de koffers. Ik zie dat Tom er ook is.' Leuke vakantie gehad?' vraagt ze.' Ja super.' antwoord ik.' Maare gefeliciteerd he.' zeg ik en geef men moeder eens kus.' Dankje lieverd.' zegt ze.' Maar Jack komt zo gaan jullie maar even naar boven dan kunnen wij praten over hoe we alles gaan doen.' zegt ze.'Oké.' ik trek Nikki mee naar de hal.' Hier je spullen.' zegt Taylor.' Mam heeft niet echt een spraakzame echtgenoot he?' zeg ik.' Hij is gewoon een zak die niet goed genoeg is voor men moeder.' zegt Taylor.'Hey maar ze is toch gelukkig.' zegt Nikki.' Ja dat wel. Achja misschien moeten we hem gewoon leren kennen.' zegt hij.

'Volgens mij mag Taylor Tom niet echt.' zegt Nikki wanneer we in men slaapkamer zijn.' Zo doet hij met iedere man die na men vaders iets met men moeder kreeg.' zeg ik.' Hij heeft het er een beetje moeilijk mee dat pap weg is.'' Ohw.' zeg ze. Ik ga door men haar heen. bah het is best vies.' He ooit met een meisje onder de douche gestaan?' vraag ik aan Nikki. Ze kijk me raar aan.' Nee. Hoezo?'' Nou dan word vandaag je eerste keer. Pak je bikini wij gaan lekker douche.'zeg ik en loop richting men kleerkast en pak men eigen bikini eruit.' jij bent echt een gestoort geniaal kind.' zegt ze.' Weet ik.' Ik loop richting de hal om bij de badkamer te komen. Ik hoor dat Mam de deur opent en Jack binnenkomt. Hij is nogal hoe noem je dat. Hardgebekt.' Hoi Jack.' begroet ik hem van boven.' hey Kim leuke vakantie gehad? Ik moet je straks eff spreken over men nieuwe werk vind je vast leuk.' zegt hij.' Ja super. Ehm is goed ik kom straks wel.' Ik loop verder naar de badkamer en zet de douch alvast aan. Nikki komt ook met een handdoek en samen gaan we onder de douch staan. Zonder dat ik het doorheb begin ik iets te neurieen. Blijkbaar kent Nikki het liedje en gaat ze de tekst zingen. Uiteindelijk zingen we samen. We wassen onze haren en gaan er daarna uit.

Als we helemaal klaar zijn lopen we naar beneden. Mam Tom en Jack zitten in de tuinkamer.' Hey Kimmetje kom er lekker bij. En neem die vriendin van je ook even mee.' zegt Jack. Nikki en ik kijken elkaar aan.' Sinds waarneer kan je moeder niet meer praten?' vraag Nikki.' Geen idee.' zeg ik en samen lopen we de tuinkamer in.' Maar Jack wat moest je me nou zeggen?' vraag ik.'Ohw ja. Een vriend van me heeft dus geregelt dat ik gewoon samen met wat andere mensen gewoon voor beroemtheden muziek mag gaan opnemen. Dan leer ik al die mensen zeg maar gewoon een soort van kennen.' zegt hij.' Whow dat echt cool.' zegt Nikki.'inderdaad.' zeg ik.' En door dit werk heb ik dus wat mensen leren kennen die op je moeders bruiloft willen komen optreden.' zegt hij.' Maar je wauw het toch klein houden.' zegt Nikki en kijkt men moeder aan.' Ach een band is toch juist leuk.'' Nee mam je moet je niet laten ompraten door mensen jou bruiloft moet worden zoals jij het wil.' zeg ik.' Wat voor band is het eigenlijk?' vraagt Nikki. Ohw jeeh als het maar geen rockband is. Daar hebben Nikki en ik beide een super hekel aan en al helemaal als dat op een bruiloft moet komen. Dat past toch niet.' Een rockband.' zegt Jack.'Nee meen je deze?!' roep ik en schiet uit men stoel.' Ja hoezo?' vraagt men moeder.' Dat kan toch niet op een bruiloft?' zegt Nikki die nu ook is opgestaan.' Meiden kom op het is toch leuk?' zegt Tom.' Wauw dus jij kan ook nog wat zeggen.' zeg ik bot en loop weg.' Kim kom terug dit is mijn bruiloft en doe niet zo gemeen tegen je stiefvader.' zegt men moeder.' Voor mij zal hij nooit men schoonvader worden!' gil ik en ren de trap op. Nikki komt achter me aan en gaat bij me zitten.' Hoe kan ze zit nou doen. Een rockband? Dat past toch niet?' zegt ze.' Nee idd. ik heb nu dus helemaal geen zin meer in die hele bruiloft.' zeg ik.' Om eerlijk te zijn ik ook niet.' zegt Nikki. Fijn hebben wij weer.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.