Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Stand Alones {Persoonlijk} [GESTOPT] » 11. >MelintjeX1DX< [2]

Stand Alones {Persoonlijk} [GESTOPT]

14 sep 2014 - 17:40

1514

1

414



11. >MelintjeX1DX< [2]

Deze is voor jou babes! <3

Ik voel een voet in mijn maag en ik kreun. Dat is al de vierde keer dat mijn vader me slaat vandaag. Hij loopt mijn slaapkamer uit en ik sta langzaam op. Ik loop naar de grote spiegel tegen mijn groene muur en bekijk mijn wonden. Ze zien er verschrikkelijk uit! Ik kan gelukkig nog wel goed lopen. Ik loop naar mijn bed en haal er een rugzak onderuit. Ik pak drie kwart van mijn kleren en prop ze in de tas. Ik sluit hem en gooi hem over mijn schouder met gevolg dat ik een steek in mijn zij voel door die beweging. Ik bijt op mijn lip om niet te gaan gillen. Ik loop naar de deur van mijn kamer en probeer hem open te maken. Ik ruk aan de deurklink. Mijn vader heeft hem op slot gedaan. Serieus? Dat meen je niet! Ik moet dit huis uit! Ik loop naar het raam en open hem. Het lukt! Ik klim eruit en beland met mijn voeten op de schuur in onze tuin. Snel spring ik eraf en op dat moment merkt mijn vader me op. Ik ren via de poort naar buiten en mijn vader volgt me. Na het park stopt hij en loopt terug. ik begin rustiger te rennen en kom aan bij het bos. Ik ga op een boomstronk zitten en kom op adem. Waar ben ik? Hier ben ik nog nooit geweest, mijn hele leven lang nog niet.

Ik loop naar de bomen af door het hout dat op de grond ligt, door het gras dat eronder groeit, en door de planten door. Langs me stroomt een rivier die helderblauw is. Ik ga op mijn hurken op de grond zitten en zie mezelf in het water. Ik zie in het water een vis voorbij zwemmen en in de verte springt een kikker van het water op een blad. Waar zou deze rivier heen stromen? Want zulke dieren zie je normaal niet in het bos. Ik haal mijn schouders op en sta op. Ik pak mijn muziek en oortjes en sluit ze aan. Ik zet 'Break Free' op van 'Ariana Grande.' Ik doe mijn mobiel in mijn zak en loop aan. Zoekend naar een plek om te slapen.

Ik loop al een uur door het bos zonder resultaat. Ik kijk op mijn mobiel voor de tijd. Het is al tien uur 's avonds. Ik heb thuis al gegeten, dus hoef ik nu niks te gaan zoeken voor eten. In de verte zie ik een lichtje branden. Ik begin wat sneller te lopen en kom al snel bij een huis aan. Er hangt een lamp buiten die ik dus gezien heb. Ik loop naar de deur en klopt op de deur. De deur gaat open en ik stap naar binnen. 'Hallo?' galmt er door het huis, maar met geen antwoord. Ik loop door de woonkamer en zie niemand zitten. Dan ga ik hier maar slapen. Ik loop de trap op naar boven en zoek een slaapkamer. Ik zie zes kamers. Op elke deur staat geschreven wat voor kamer het is. Vijf slaapkamers en een badkameer. Bij de laatste slaapkamer staat bij dat het een logeerkamer is. Ik open de deur en zie een bed, een tafel met stoel en een nachtkastje. Heel simpel dus. Ik loop naar het bed en doe mijn schoenen uit. Ik sluit de deur en kleed me om. Ik ga in bed liggen en al snel val ik in slaap.

Ik word wakker en voel het licht op me branden. Ik open mijn ogen en zie vier jongens om me heen staan. Ik gil en ga rechtop tegen de muur zitten. 'Wie zijn jullie?'
'Betere vraag, wie ben jij en wat doe jij in ons huis?' vraagt de jongen met blond haar waar ik nog kleine plukjes groen in zie.
'Melina. Ik was weggelopen van huis en kwam dit huisje tegen en ben dus hier gaan slapen.' De blonde jongen met een lippiercing knikt en drie van de jongens lopen weg. De jongen die de vraag stelde bleef staan.
'Als je voor morgen niet weg bent, dan gebeurd er wat!' Ik schrik en hij loopt de kamer uit. Ik pak snel mijn spullen bij elkaar en loop naar beneden. Drie blikken zijn op mijn gericht en ik loop het huis uit. Ik ren weg, tot ik bij de rivier ben aangekomen van de dag ervoor. Ik ga achter een grote boom zitten, zodat de jongens me niet vinden. Ik trek mijn benen op en sla mijn armen er omheen. Ik leg mijn hoofd op mij knieën en de tranen laat ik over mijn wangen stromen.

Ik voel een hand op mijn schouder en schrik op. Ik kijk in een paar felblauwe ogen. Het si de jongen met de lippiercing. 'Gaat het?' Ik knik half. Hij komt naast me zitten en slaat zijn arm om me heen.
'Moet je niet teruggaan naar je vrienden of broers of wat jullie ook zijn?'
'Haha, we zijn gewoon vrienden. En nee, geen zin. Ik wil eerst weten wat er met jou is. Ik ben by the way Luke.' ik schud zijn hand en ga wat rechtop zitten. 'Wat was er?'
'Nou, de jongen met dat blond haar, wilde me vermoorden en toen vluchtte ik. Simpel zat.'
'Oh, je bedoelt Michael. Ja, ik snap dat je bang bent, hij kan wat aggressief doen maar als hem kent is ie heel aardig.'
'Nou, hij wilt mij vast niet leren kennen.'
'Maar waarom was je eigenlijk in ons huis?'
'Ik was van huis weggelopen omdat mijn vader me sloeg. Toen was ik in dit bos terecht gekomen en vond ik het huis. Er was niemand thuis dus ging ik daar slapen. Ik had het niet moeten doen, ik moest gewoon hier op de grond slapen. Ik weet het.'
'Nee, als ik je dan had gevonden had ik spijt gehad dat ik niet eerder had gevonden. Ik stel je voor, kom mee naar ons huis en ik bescherm je wel van Michael.' Ik knik en geef hem een kus op zijn wang. Hij bloost een beetje en ik daarna ook. We staan op en lopen naar het huis. Daar aangekomen doet hij de deur open en merkt iedereen me op.
'Hooi!' roept de jongen met krullend haar en een rode bandana om zijn hoofd. Hij staat op en steekt zijn hand uit. 'Ik zal me nu wel even voorstellen. Ik ben Ashton, oftewel, Ash.' Ik schud zijn hand en de andere stelt zich ook voor als Calum. Michael blijft zitten en kijkt me niet aan. Luke haalt wat drinken voor ons.
'Als je wilt, mag je je spullen alvast boven neerzetten' zegt Luke vanuit de keuken en ik loop naar boven. Ik loop naar de kamer waar ik vannacht sliep en leg mijn spullen neer. Ik loop de kamer uit en bots tegen iemand aan. Ik kijk omhoog en ik schrik. Michael staat voor me.
'Ik zei toch dat je moest gaan. Ik wil je hier niet hebben!' Hij pakt me vast en gooit me tegen de muur. Nee he! Hij is net mijn vader. Hij pakt me op en houdt me tegen de muur. Ik voel dr grond niet meer en hij houdt mijn keel vast. 'Ik wil hier geen meisje hebben! Dit is een jongenshuis!' Hij houdt zijn hand om mijn keel en ik krijg steeds minder lucht. Mijn ogen worden waziger en ik voel dat ik op de grond beland. Ik hap naar adem en mijn zicht word beter. Ik zie dat Luke met michael vecht en ik sta op.
'Jongens! Stop!' Ze stoppen en staan op.
'Michael, vertel gewoon eens waarom je Melina niet mag?' Hij negeert Luke's vraag en loopt naar beneden. Ik sta op en wil naar de slaapkamer rennen als ik voel dat Luke me vaspakt. Hij draait me om en kijkt me aan. 'Alsjeblieft, Melina, ga niet weg.'
'Waarom niet? Ik ben hier niet welkom.'
'Omdat ik van je houd. Ik weet het, het is te vroeg maar ik voel veel voor je. Ik zal je beschermen met heel mijn leven.' Hij legt zijn lippen op de mijne en ik sla mijn armen om zijn nek. Hij legt de zijne om mijn middel en zijn tong strijkt over mijn lippen voor toestemming die ik hem geef. Dit is geweldig!

6 maanden later

Ik loop hand in hand met Luke door het bos. Links van ons stroomt de rivier en het is volle maan. Michael en ik hebben het uitgepraat en het bleek dus dat hij het moeilijk vind met meisjes. Hij vertrouwt ze niet zo snel. Ik heb hem uitgelegd dat alles oke is en we zijn vrienden. Luke geeft me een kus op mijn hand en kijkt me aan. 'Ik ben blij dat ik je ontmoet heb, Melina.'
'Ik ook Luke.' Hij legt voorzichtig zijn lippen op de mijne en ik zoen hem terug. Hij pakt mijn andere hand en ik hoor in de verte een uil. Ik heb drie goeie vrienden gemaakt, mag bij ze wonen, met hun en mijn vriendje en dit is super!

__________
Ik hoop dat je het leuk vind =)

Voor volgende --> Lijstje invullen
Voor vervolg --> In reactie hieronder vermelden

-X-
<3


Reacties:


MelintjeX1DX
MelintjeX1DX zei op 28 aug 2014 - 19:51:
Awesome en te cute!!!!
thank you so much!!
Xx