Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » A Trip For Seven ~ Louis Tomlinson [Afgerond] » >H20<

A Trip For Seven ~ Louis Tomlinson [Afgerond]

28 aug 2014 - 20:08

2750

7

479



>H20<

Image and video hosting by TinyPic Hier is H20 X Enjoy ;)

Lina

De volgende ochtend word ik wakker en kijk even naast me. Skyler ligt nog te slapen, ik weet niet hoe ze dat doet zo lang. Ik slaap al lang uit, maar zij nog langer. Vandaag is de eerste dag dat we thuis zijn en ik wil de stad in. Ik schudt Skyler wakker.
'He wat?' Vraagt ze en kijkt me half slapend aan.
'Zullen we vandaag de stad in samen met de jongens?'
'Denk je dat ze zomaar over straat kunnen lopen?'
'Oh nee.' Skyler heeft gelijk. One Direction kan niet normaal over straat lopen in Londen.
'Lina, we gaan eerst douchen, aankleden en ontbijten voordat ik de deur überhaupt uitga.' Zegt Skyler en gaat op de rand van mijn bed zitten. Ik begin te lachen.
'Duh, wat denk jij?! Dat ik nu meteen weg wilde?'
'Weet ik veel.' Zegt ze lachend en staat op. Ik sta ook op en samen gaan we de badkamer in. Skyler wast zich met een washandje en ik stap de douche onder. Als ik na een uur helemaal klaar ben is Skyler ook aangekleed en wel. We lopen naar beneden, waar mijn ouders al zitten. De tafel is net gedekt en we gaan zitten en nemen een broodje en thee.
'Mam, we gaan vandaag de stad in met de jongens van One Direction.' Zeg ik.
'We weten helemaal niet of ze mogen en kunnen.' Zegt Skyler terwijl ze een hap neemt. Ik schudt even mijn hoofd. Mijn vader loopt naar de tv en zet het nieuws op. Dat doet hij altijd, alsof er niks anders meer bestaat dan het nieuws. We kunnen toch ook gewoon praten? Net als ik wil vragen of hij uit mag, hoor ik nieuws. Ik pak de afstandbediening af van mijn vader en zet em harder.

En dan nu Miley Cyrus. Sinds ze in Tennessee geoefend heeft is ze spoorloos. Ze is al dagen niet op haar Twitter, Facebook of Instagram geweest. Wat zal er aan de hand zijn? Meer nieuws volgt.

hoor ik de nieuwslezer zeggen. Van schrik laat ik bijna de afstandbediening vallen. Miley Cyrus is verdwenen? Hoe kan dat nou weer?! Skyler is net zo geschrokken als dat ik ben. Zelfs mijn moeder is geschrokken, ze zit er als versteend bij. Telkens als het over Miley Cyrus gaat doet ze raar. Wat is er
toch aan de hand? Ik kijk mijn moeder aan. Nu ben ik het zat. Ik moet weten wat er is.
'Mam, wat is er? Zeg niet dat er niks is, want ik merk het toch. Elke keer dat Miley Cyrus in het nieuws komt of ik heb het over haar schrik je. Je schrok zelfs toen je haar foto zag, wat is er?'
'Het is gewoon dat ik schrik van haar nieuwe uiterlijk. Het is zo zonde wat ze gedaan heeft. Ze had zo'n mooi lang bruin haar. Nu lijkt het wel alsof ze gek geworden is.'
'Nou ten eerste is ze niet gek. Ze is een hartstikke goede zangeres.' Zegt skyler.
'Mam daar had je toch niet zo geheimzinnig over hoeven doen? Dat is toch gewoon jou mening?' Ze negeert mijn opmerking en loopt naar boven. Oke dan. Ook goed. Het nieuws is vweer voorbij en Skyler trekt me mee naar boven. We kleden ons om en maken ons klaar. Ik pak mijn mobiel terwijl Skyler nog bezig is met haar make-up. Ik zoek Louis en bel hem.

Linaa heeyy
Hee Lou.
Wat is er?
Gaan jij en Liam mee de stad in met mij en Skyler?
Ik zal ff vragen.
Ik hoor dat ik in de wacht word gezet en loop naar Skyler. Ze doet net wat mascara op en ik schud lachend mijn hoofd. Slome troela soms. Ik hoor Louis iets zeggen dus pak mijn telefoon weer.
Ja ben er
We gaan mee de stad in. We zien jullie bij de big ben
Isgoed Lou
Bye. Loveyou
Loveyou too
Kus
Kus
En ik hang op.

Ik trek Skyler het huis uit en we lopen richting de Big Ben. Daar aangekomen gaan we op een bankje zitten te wachten op de jongens. Nergens zien we ze lopen. We zitten al een halfuur te wachten. In de verte zie ik een blauw vest met witte letters op de rug. Ik trek Skyler omhoog en ren erheen. Als ik dichterbij kom, ben ik zeker van mijm besluit. Ik sla mijn armen om de jongen heen en hij kijkt om. 'Lina!'
'Hee Louis.' Zeg ik niet al te hard maar hard genoeg voor ons. Liam draait zich ook om. Louis geeft me een kus en slaat zijn arm om me heen. Met zn vieren lopen we naar de Starbucks.

We lopen de Starbucks uit als we iets gedronken hebben. We hebben besloten om in de Londen Eye te gaan. 'Zijn jullie er ooit in geweest?' Vraagt Skyle aan ons. 'Ja, maar dat is toen ik klein was. Ik weet niet meer hoe het was. Ik ben best bang eigenlijk.' Geef ik eerlijk toe.
'Ahw, ik bescherm je wel' zegt Louis en slaat zijn arm om me heen. Ik geef hem een kus en we lopen naar het reusenrad. We stappen in een cabine en zijn met zn vieren. De deur gaat dicht en mijn hart slaat over. Wat gaat er gebeuren? Het rad beweegt en we gaan langzaam omhoog. Stukje voor stukje. Ik loop langzaam naar het raam en geniet van het uitzicht. Ik schrik als de cabine stilstaat aan de bovenkant van het rad. Louis komt naar me toe en slaat zijn armen om me heen. Hij stelt me gerust en samen kijken we naar buiten. Na dat we weer terug zijn uit de london eye, kijk ik Louis aan. 'En wat gaan we nu doen?'
'Naar het park?' Louis kijkt mij en de jongens. Ik knik en glimlach breed. Ik hou van het park. Lekker picknicken en het water in met mijn voeten. We lopen naar het park en ik ga naast Louis zitten in het gras. Hij slaat zijn arm om me heen en ik zoen hem.
Dan opeens hoor ik een helikopter best wel dichtbij.
'Was dat nou het geluid van een helikopter?' Vraag ik en sta op.
,'Ik hoorde niks hoor.' Liam gaat naast me staan. Dan hoor ik hem weer, maar dan nog dichterbij.
'Ja nu hoor ik hem ook.' Zegt Louis en gaat ook staan. Ik ren van de jongens weg en volg de helikopter die ik zie. Ik kom op een open afgelegen plek die afgesloten is. Vier bewakers gaan voor me staan.
'Verboden toegang meisje.' Zegt de ene.
'Maar ik hoorde een helikopter.'
'Dat klopt maar dat is niet voor jou.'
'Wie zit er in?' Verbaasd kijk ik de bewakers aan.
'Dat mogen we niet zeggen. Wilt u nu weggaan?' Dan komen de jongens aanlopen. Louis slaat zijn armen om me heen. Ik zie dat Liam ook nieuwsgierig is.
'Nog meer pottenkijkers?' De derde kijkt me nu aan.
'Sorry.' Zeg ik en kijk langs ze. Nu zie ik de helikopter boven de plek hangen en steeds lager gaan.
'We moeten haar bellen en informeren over deze pottenkijkers.' Zegt de vierde bewaker.
'Haar bellen? Wie komt er?' Ik ben nu nog nieuwsgieriger. De bewakers zeggen niks. Twee bewakers lopen naar de helikopter en de andere twee blijven voor ons staan. De helikopter landt en ik blijf kijken. Er komt niemand uit. Zou ze het weten? Zou ze weten dat we er staan?
'Kom Lina. We gaan, er is duidelijk niemand.' Louis trekt me even mee en de andere jongens lopen ook weg. Ik draai me nog een keer om en dan zie ik de deur opengaan.
'Er komt iemand uit!' Roep ik, ik trek me los en ren terug naar waar de helikopter staat. De twee bewakers houden me tegen. Dan zie ik Miley Cyrus uitstappen en worden mijn ogen groot.
'Skyler dat is Miley Cyrus!' Roep ik hard naar Skyler.
'Godver!' Hoor ik Miley roepen en terug gaan richting de helikopter. Ik ren langs de bewakers richting de helikopter. Ik zie het korte blonde haar van Miley met een been de helikopter al instappen.
'Miley wacht!' Dan kom ik op de grond terecht. Een bewaker heeft me te pakken en houdt me in de houdgreep.
'Ik zei dat je niet hier mocht komen.' Zegt hij. Miley draait zich om en komt de helikopter weer uit. Ze kijkt me aan.
'Lina?' Vraagt ze een heel klein beetje geschrokken en dan kijkt ze om zich heen. Weer kijkt ze me aan, met een heel andere blik. 'Was jij niet die fan uit Ibiza?' Ik knik. Miley kijkt langs me heen en ik kijk om. Louis, Liam en Skyler komen aangerend.
'OMG! Miley Cyrus!' Begint Skyler te roepen. Miley's gezicht betrekt meteen.
'Sky doe rustig alsjeblieft.' Miley kijkt me aan.
'Heb je nog meer fans meegenomen?' Ze lijkt wat bozer.
'Nee echt niet. Skyler is mijn beste vriendin en ze is samen met mij de enige Smiler die er nu is.' Miley knikt.
'Laat haar maar los, Brian.' Zegt Miley tegen de bewaker die me vast heeft.
'Dank je wel.' Ze neemt me even apart.
'Lina, je hebt er voor gezorgd dat ik nu niet meer normaal over straat kan, dus hoe ga je ervoor zorgen dat ik veilig en wel bij mijn hotel kom? Mijn fans zullen nu allang weten dat ik hier ben en het zal me niet verbazen als ze hier over twee minuten zijn.' Even denk ik na en hoor in de verte iemand roepen dat Miley Cyrus hier is. Ik moet snel wat bedenken anders vergeeft ze me dit nooit.
'Ik weet een weg binnen door.'
'Weet jij waar mijn hotel zit?'
'Ja. Je zit toch in het Priston?'
'Ja, dat klopt.' Miley kijkt langs me en ze schrikt. Ik kijk ook om en zie en horde mensen aankomen rennen.
'Ik weet een weg binnen door, die je fans niet weten. Volg mij.' Zeg ik en voor de zekerheid trek ik haar mee. Daar gaan we dan. Echt ongelooflijk dat ik mijn idool mag helpen. Nooit had ik gedacht dat ik haar nog een keer zou zien en nu is ze gewoon hier! Louis, Liam en Skyler rennen achter ons aan. Skyler fangirlt hem nog meer als ik dat doe. Zal Miley me straks dank baar zijn? Na wat ik haar heb aan gedaan? Ik heb er wel voor gezorgd dat ze opgemerkt werd en hordes fans kreeg. Ik ren de hoek om en sta stil.
'Zijn ze weg?' Miley kijkt me aan. Ik kijk de hoek om en zie geen fan meer. Ik knik naar haar.
'Wat bezielde je meisje?!' Roept de bewaker die me vasthad boos.
'Sorry ik ben gewoon een groot fan en Skyler was ver weg. Ik had er niet bij nagedacht dat het zulke consequenties zou hebben.' Miley loopt het hotel in en een zenuwachtige baliemedewerker komt naar ons toe. Ja Miley heeft niet gezegd dat we weg moeten, dus volg ik haar. En Louis, Skyler en Liam volgen mij weer. Miley lijkt het niet erg te vinden dat wij mee zijn. En waarom doet ze zo aardig tegen me? Lina, Miley is altijd aardig voor haar fans, maar toch leek het net alsof ze me herkende. Miley drukt op het knopje van de lift en wij blijven staan.
'Lina, we kunnen beter naar huis.' Zegt Liam. Miley draait zich om.
'Jullie gaan nergens heen.' Zegt ze. Geschrokken kijk ik haar aan. Opeens is ze niet meer zo vriendelijk.
'Waarom mogen we niet weg?'
'Omdat jullie nu weten dat ik hier ben. Ik laat jullie nu niet weggaan, straks zeggen jullie dat ik hier zit.'
'Dat zal ik nooit doen.'
'Oh nee? Vertel jij je ouders niet alles?' Even ben ik stil. 'Zie je wel en daarom kan ik je niet laten gaan.' De liftdeuren gaan open en Miley stapt naar binnen. Als ze ziet dat ik niet meega, trekt ze me de lift in. Louis, Skyler en Liam duiken gelijk de lift in voordat de deuren weer dicht gaan. Niet veel later gaan de liftdeuren weer open en lopen we een lange gang in. Miley trekt me mee naar een grote deur. Ze opent het en mijn mond valt open. Dit is de grootste hotelkamer die ik ooit gezien heb. Ik loop door de kamer. Miley belt naar de balie.
Ja ik wil graag voor vijf personen roomservice. Zegt ze en ik schudt mijn hoofd. Als ze opgehangen heeft, kijk ik haar aan.
'Miley ik kan nu niet van jou geld gaan eten.'
'Natuurlijk wel en aangezien je niet weg mag, moet je wel.'
'Waarom doe je ineens zo? Bij de helikopter was je veel vriendelijker.'
'Dat heb ik toch net gezegd. Ik kan je niet laten gaan.'
'Waarom dan niet? Omdat ik alles ga vertellen? Ik vertel mijn ouders eigenlijk altijd alles, maar als jij niet wilt dat ik het tegen ze zeg, doe ik dat echt niet. Het lijkt wel alsof je het moeilijk vind om me te laten gaan, waarom?' Miley slikt even en gaat dan op de grote bank zitten.
'Sorry ik kan er niks aan doen.' Zegt ze nu een stuk minder boos. Het lijkt wel alsof ze verdrietig is. Ik ga voor haar zitten op de voetensteun.
'Miley wat is er met je? Waarom zeiden ze op het nieuws dat je spoorloos verdwenen was? Waarom wil je me niet laten gaan?'
'Ik heb al zo vaak meegemaakt dat fans hun ouders vertellen in welk hotel ik zat en toen stonden ze allemaal voor het hotel. Daar heb ik gewoon geen zin in. Ik wil gewoon Londen verkennen zonder fans.'
'Maar als ik beloof om niks te zeggen kan je me toch wel laten gaan?'
'Nee, ik heb al eens eerder een dierbaar iemand moeten achterlaten en heb daar onwijs veel spijt van. Ik weet zeker dat ze me dat never nooit zal vergeven.' Miley kijkt me aan. 'Toen ik jou zag in Ibiza schrok ik omdat je op haar lijkt, dat is ook de reden dat ik je niet kan laten gaan. Het klinkt misschien stom, maar jij lijkt zo erg op haar...' Dan staat ze opeens op. 'Laat maar.' Zegt ze en loopt naar een kast. Daar haalt ze een vier dekens en vier kussens uit en gooit die naar ons. 'Jullie mogen naar huis als jullie willen. Zo niet, slaap lekker.' Even kijkt ze me nog aan en volgens mij heeft ze tranen in haar ogen. Ze draait zich van ons weg en gaat dan haar slaapkamer in en sluit de deur. Verbaasd kijk ik naar de gesloten deur. Waar ging dat over? Ik kijk de rest aan maar die hebben ook geen idee. 'Misschien kunnen we dan maar beter hier blijven, Miley wil het graag en we zien morgen dan wel wat we verder doen.' Zegt Skyler en ik knik. De jongens stemmen ook in en we leggen de bedden klaar enzo. Ik zeg dat ik naar de wc ga en loop naar de gang. Ik zie licht vanuit de slaapkamer komen en ik klop voorzichtig op de deur. 'Binnen.' Roept Miley en ik doe de deur open. Ze zit op haar bed met een foto in haar handen. Ik kan net zien dat het Miley is met bruin haar, toendertijds, en een ander meisje. Ik kan net niet zien wie het is want ze legt de foto weg. 'Is er iets?'
'Nee, ik wilde even zeggen dat we hier blijven.' Ze knikt en ik loop de kamer uit. Nu loop ik.snel naar de wc. Als ik klaar ben loop ik terug naar de rest en ga op het bed zitten. Ik pak mijn telefoon en sms mijn moeder.

Ik blijf vannacht bij Louis slapen. Ik zie jullie morgen. Weltrusten en weltrusten naar Perrie. X Lina.

Ik druk op verzenden en al snel krijg ik een sms terug met dat het goed is. Ik leg mijn mobiel weg en ga liggen. Ik zie dat Skyler me aankijkt met een blik dat ze niet weet wat ze moet doen. Ik pak mijn mobiel en app Skyler.

Lina: wat is er?
Skyler: ik kan nu toch niet doen dat ik niks tegen mijn ouders zeg tegenover de jongens. Ik logeer bij jou omdat ik weggelopen was
Lina: ja klopt. Doe maar alsof je iets typt, dan is het beter x
Skyler: x

Ik leg mijn mobiel voor de tweede keer weg en Skyler typt wat. Ik ga weer liggen en de rest gaat ook liggen. 'Iemand enig idee wat er met Miley was?' Vragt Liam.
'Eigenlijk heb ik geen idee.' Zeg ik. Louis en Skyler weten het ook niet.
'Ik weet wel dat ik ga slapen.' Zegt Skyler en de rest stemt in. Ik ga tegen Louis aanliggen en hij slaat zijn arm om me heen. Ik leg mijn hoofd op zijn borstkas en pak zijn andere hand. Ik voel mijn ogen zwaarder worden en ik val in slaap.


Reageren=Melding


Reacties:

1 2

x1Dx
x1Dx zei op 29 aug 2014 - 17:13:
Heel spannend!
Snel verder!! X


noortje zei op 29 aug 2014 - 16:00:
Spannund. Maar hopelijk komt de waarheid snel boven water


1dforeverxmx
1dforeverxmx zei op 28 aug 2014 - 20:45:
Super! Snel verder! X


1Dtjetanya zei op 28 aug 2014 - 20:45:
Heel leuk!
Snel verder!


MelintjeX1DX
MelintjeX1DX zei op 28 aug 2014 - 20:17:
Awesome!!!
Xx