Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Don't forget where you belong » Chapter 30

Don't forget where you belong

29 aug 2014 - 16:32

655

7

244



Chapter 30

happy birthday to Liam payne !!!! Hij is gewoon al 21. Hebben jullie het gehoord van Calum. OMG ze kunnen misschien ontslagen worden. Dat mag echt niet.

Met z'n alle rijden we naar het vliegveld. Vandaag is het zover. De jongens gaan op tour. En ik zal ze voorlopig alleen nog maar via Skype kunnen zien. Ook Eleanor, Perrie en Kim gaan mee. Kim heeft besloten ook bij ons in te trekken. Zij zit ook nog school en dan kunnen we samen gaan.

Bij het vliegveld staan overal fans en papperazi de boys op te wachten. Zodra we de auto uitstappen horen we gegil. de jongens stoppen soms even om wat handtekeningen uit te delen en om wat foto's te maken. ik loop samen met Eleanor Kim en Perrie vast naar binnen. Zayn louis en ashton komen achter ons aan. 'het is veel te druk buiten.' merkt zayn op. 'alsof jij dat niet gewent bent.' zegt eleanor. 'jawel, maar ik heb daar nu niet zo veel zin in.' zegt Zayn en hij kijkt verdrietig naar perrie. die zijn hand vast pakt. 'snap ik wel, zou ik ook niet hebben.' zegt eleanor. ze loopt naar louis toe en slaat haar armen om haar nek. kim zit bij ahston op schoot. 'waar is mijn boy?' vraag ik sip. 'achter je.' hoor ik iemand, waarschijnlijk niall zeggen. ik draai me om en zie Niall. hij heeft een arm achter zijn rug. ik glimlach naar hem. dan bukt hij opeens. of wacht nee hij gaat op een knie zitten.

oh god hij gaat toch niet..

'lieve rose, ik ken je nu een jaar ongeveer en ik weet dat ik de rest van mijn leven met jou door wil brengen. ik hou zo veel van je wil je met me trouwen?'

hij heeft zijn hand achter zijn rug vandaan gehaald en ik zie nu de meest prachtige ring ooit.

'ja.'

niall glimlacht en schuift de ring om mijn vinger. ik vlieg hem om zijn armen en ik hoor overal hard geklap. de fans zijn aan het gillen en er worden foto's gemaakt.

'niall, ik houd zoveel van je.' zeg ik.

ik laat Niall los en meteen vliegt perrie me om mijn nek. 'gefeliciteerd!' zegt ze. 'thankyou pezz.' zeg ik. de rest geven me ook allemaal een knuffel.

'Nu weet ik zeker dat je voor altijd van mij bent.' Zegt Niall. 'Voor altijd.' Zeg ik terug.

'het is nu wel echt tijd om te gaan.' Zegt Harry. Ik knik. Ik neem afscheid van iedereen.

'Babe, ik bel je elke dag na de show. En we skypen heel veel.' Zegt Niall verdrietig. Ik knik. Niall veegt de tranen die inmiddels over mijn wangen stromen weg. 'Ik hou van je Niall. Heel veel.'

'Ik hou ook van jou.'

Nog een laatste keer geef ik Niall een kus, en dan loopt hij echt naar het vliegtuig. Samen met perrie Eleanor en Kim kijken ik net zo lang dat het vliegtuig is opgestegen. Eleanor is nog steeds aan het huilen. Ik geef haar een knuffel om haar te troosten. We lopen samen terug. We negeren de fans. We zijn nu echt even niet in de stemming.

als we terug in het huis zijn bestellen we chinees eten. morgen is het maandag wat betekend de eerste schooldag van mijn nieuwe klas. ik heb er best zin in. ik zit ook bij kim in de klas. Samen lopen we naar school.

Ik ga naast haar in de klas zitten en wacht tot De leraar komt. Gelukkig is het een die ik vorig jaar ook al had. We krijgen onze boeken mee en mogen weer weg. We lopen samen naar huis. Dan word ik opeens gebeld. 'Aah het is Niall.' Roep ik blij. Ik neem op.


Niall: Heyy babe.'
Rose: Heey Niall, hoe is het?'
Niall: Ja gaat wel. Maar ik mis jou. '
Rose: Ik jou ook.'
Niall: over een klein uurtje begint de eerste show. 5sos is al op. Zeg maar tegen Kim dat ash haar zo belt.
Rose: zal ik doen. Succes met de show. Ik hou van je.
Niall: ik hou ook van jou rose, bye


Reacties:

1 2

1dforeverxmx
1dforeverxmx zei op 30 aug 2014 - 13:45:
Jaa, ik las het vanochtend, haha


todd
todd zei op 30 aug 2014 - 10:32:
Er is een nudie gelekt van hem


1dforeverxmx
1dforeverxmx zei op 29 aug 2014 - 23:40:
*Calum


1dforeverxmx
1dforeverxmx zei op 29 aug 2014 - 23:39:
Yeee, ze gaan trouwen!! What's wrong with Callum?? X


noortje zei op 29 aug 2014 - 23:15:
Ahw trouwuhhhhhh