Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen ιn schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Can i be saved (AF) » =Chapter XVIII=

Can i be saved (AF)

31 aug 2014 - 12:52

2419

7

592



=Chapter XVIII=

Image and video hosting by TinyPic

=Nola=

*Ik zit aan de ontbijttafel met mijn vader. De twijfel is erg sterk bij mij. Waarom twijfel ik zo? Denk ik er echt aan om terug te gaan? Volgens mijn vader heb ik nog minimaal twee dagen en maximaal drie dagen om te beslissen, maar kan ik dat wel? Kan ik in twee dagen beslissen of ik bij mijn vader blijf of terug ga? Ik ben zo blij dat ik hier ben, bij mijn vader en dat ik hem weer zie en mag vasthouden, maar ook weer niet. Het lijkt zo onwerkelijk en misschien is dit de bijwerking van de coma.
,,Heb je geen trek?” mijn vader kijkt naar mijn ontbijt die ik nog niet aangeraakt heb. Ik schudt mijn hoofd.
,,Ik weet echt niet wat ik moet doen pap. Ik wil heel graag hier blijven...”
,,Maar?”
,,Tja, ik twijfel en dat komt vooral door Zayn. Ik vind hem echt heel leuk.”
,,Waarom zou je dan niet terug gaan?”
,,Omdat ik jou dan moet missen.”
,,Schat, voordat je in coma kwam, moest je me ook al missen. Wat is er nu veranderd?”
,,Ik heb jou terug in mijn leven, dat is een impact. Ik hou van je pap en ik wil je niet kwijt.”
,,Nola, je raakt me niet kwijt. Ik zit voor altijd in je hart, als je me mist hoef ik alleen maar aan me te denken en ik ben bij je.”
,,Dat is niet hetzelfde. Nu zie ik je en als ik terug ga, ben je voor altijd uit mijn zicht.” Hij knikt even en eet daarna verder. Ja, ik weet het echt niet meer.*


=Lindy=

Ik zie Jake zijn tas pakken en weg rennen. Ik ren een stukje zijn kant uit.
,,Jake!” Roep ik, maar het is te laat. Hij hoort me niet meer. Jake denkt het verkeerde, ik heb niet meer met Jayden. Ik ben verliefd op hem en niet op Jayden. Dan voel ik de woede opborrelen. Tegelijkertijd ook het verdriet. Ik verlang zo naar Jake en nu is hij weg door Jayden. Ik slik de tranen weg en loop woedend terug naar Jayden.
,,Lindy, baby. Doe is rustig aan. Hij was toch een loser. Je hebt mij toch?” Ik word nog bozer.
,,Hoe durf je Jake een loser te noemen? Hij is geweldig en dat weet jij niet. Maar dat boeit je ook niet. Wat doe je überhaupt hier?”
,,Ik wil je terug, Lindy. Ik heb spijt van mijn acties en ik hou nog steeds van je.”
,,Ach lazer toch op man, je hebt nooit van me gehouden. Je hield me gewoon aan het lijntje zodat je ondertussen kon flikflooien met die bitch Pascale. Jij bent hier de loser, niet Jake en nu wegwezen voordat ik begin te slaan!” Hij blijft staan. Oké, dan ga ik wel. Ik draai me om en loop van Jayden weg. De tranen komen nu wel en stromen over mijn wangen. Ik ben Jake kwijt, zeker weten. Waarom moet dit mij overkomen? Ik heb serieus altijd pech. Vertrouw ik eindelijk een jongen waar ik verliefd op ben, verlies ik hem.

Ondertussen ben ik aangekomen bij het appartementencomplex. Ik veeg snel mijn tranen weg en loop naar binnen. Er zit niemand achter de balie, vreemd. Kevin heeft toch dienst vanavond? Ik laat het maar en loop naar de lift. Achter me hoor ik gesnik. Ik draai me even om, maar ik zie niemand. De lift gaat dicht en ik ga omhoog. Aangekomen bij mijn appartement open ik de deur en gooi hem met een klap dicht. Ik loop meteen naar mijn slaapkamer en val huilend neer op mijn bed. Ik gooi mijn hoofd in mijn kussen en de tranen blijven lopen. Ik haal mijn hoofd weg en zie dat het kussen zwart is van mijn mascara. Ach ja, wat boeit het? Dan hoor ik mijn voordeur dichtgaan. Wie is dat? Niet lang daarna gaat mijn slaapkamerdeur open en staat Jayden in mijn kamer. ,,Hoe kom jij binnen?” Ondertussen veeg ik de tranen weg.
,,Ik kreeg een sleutel beneden. Maar nu ik hier ben en we zijn alleen...” Hij komt op me afgelopen. Hij grijpt me stevig vast en zoent me op mijn mond. Ik wil dit helemaal niet en probeer me los te trekken, maar omdat hij me zo stevig vasthoudt, lukt dat niet. Dan zit hij met zijn beide handen aan mijn borsten en begint ze te kneden. Nee, dit wil ik al helemaal niet! Ik ruk me los en ik weet niet hoe snel ik hier weg moet zijn. Hij zit gewoon aan me terwijl ik dat niet wil! Is dat geen aanranding? Ik weet het niet en ik wil het ook niet weten. Ik ren zo snel als ik kan naar de deur, mijn appartement uit en druk op de liftknop. Waarom moet dat ding zo sloom zijn! Net als Jayden mijn appartement uitkomt, gaan de liftdeuren dicht. Ik hoop dat de lift snel beneden is, want Jayden kan best snel van de trap af. Ik druk op de begane grond en gelukkig ben ik al snel beneden. Als ik de hal in stap, zie ik geschrokken dat Jayden uit het trappenhuis komt rennen. Ik wist het! Ik twijfel geen moment en ren naar de balie, waar ik me gauw achter verstop. Net als ik daar zit en op adem probeer te komen, komt Kevin uit het kamertje achter de balie gelopen. Hij kijkt me verbaasd aan, ik wijs over de balie met mijn vinger, want ik weet zeker dat Jayden daar staat.
,,Help me.” zeg ik zegt tegen Kevin, maar wel zo zacht dat alleen hij het kan horen. Ik zie Kevin voor zich uit kijken.
,,Kan ik je ergens mee helpen?”
,,Ik weet dat Lindy daar zit. Laat me bij haar.”
,,Sorry maar dat kan ik niet toelaten.” hoor ik Kevin zeggen. Ik kijk hem aan en dan zie ik dat hij iemand wenkt in de kamer. Daarna loopt Kevin naar Jayden.

=Jake=

Ik kan niet geloven dat ik hier nog steeds zit. Ik had allang al weg willen zijn. Lindy is nu vast en zeker al terug met haar vriend. Ik weet niet of ik haar nog wel wil zien, het voelt niet fijn dat ze met me speelt alsof ik een speeltje ben. Ik heb ook gevoelens!
,,Jake, wat ga je nu doen?" Ik haal mijn schouders op.
,,Ik heb geen flauw idee. Naar huis en daar zitten?"
,,Met Lindy praten?”
,,Wat valt er nog te zeggen? Ze heeft een vriend en dus kan ik geen relatie met haar beginnen. Zullen we erover ophouden, ik wil naar huis, ik wil haar echt niet tegen komen met haar vriend.” Bijna smekend kijk ik Kevin aan en hij knikt.
,,Dan ga ik met je mee. Ik laat je zo echt niet alleen. Je kan het hele huis overhoop gooien, door je woede." Kevin staat op. ,,Blijf jij hier, dan haal ik even onze jassen van voren." Ik knik en staar weer voor mij uit. Lindy spookt nog altijd door mijn hoofd, maar dat kan en mag niet meer. Ze heeft een vriend en ik moet verder. Ze is duidelijk niet geïnteresseerd in mij, want als ze dat wel was zou ze toch wel zeggen tegen haar vriend dat ze verliefd is op mij? En dan zou ze toch niet bij hem blijven terwijl ik van haar weg ren? Hou op! Niet aan Lindy denken, zo is ze je aandacht niet waard. Spreek ik mezelf toe. Dan hoor ik de deur open gaan en zie ik Kevin in de deuropening staan. Hij wenkt dat ik moet komen en snel. Even zucht ik en sta niets vermoedend op en loop ik naar hem toe.
,,Kev, heb je onze jassen. Ik..." dan zie ik Lindy zitten. De angst staat in haar ogen en ze heeft gehuild. Er lopen zelfs nog een paar tranen over haar wangen. Voordat ik het weet zit ik naast haar en leg mijn arm om haar schouder. ,,Lindy, wat is er?” het kan dan wel niks worden tussen ons, maar ik geef wel nog steeds om haar. Ze reageert niet en lijkt wel in shock. Ik sta op en dan zie ik pas dat de vriend van Lindy aan de andere kant van de balie staat. ,,Wat is er aan de hand?” ik kijk hem aan. Ik moet weten waarom Lindy zo overstuur is, zelf kan ze het me niet vertellen, omdat ze zo in shock is.
,,Er is niks.” zegt hij gewoon doodleuk. Niks? Hoe kan dat dan? Lindy is in shock en zit huilend verstopt achter de balie. Hij moet wel iets gedaan hebben, anders is ze niet zo bang voor hem.
,,Ga je nu echt beweren dat er niks gebeurd is tussen jullie? Lindy is zo bang voor je, dat ze huilend achter de balie zit.”
,,Dat is gewoon van blijdschap.”
,,Blijdschap? Doe niet zo raar, Lindy huilt niet zomaar. Wat heb je met haar gedaan?”
,,Jake, jij bent een goede vriend van haar en het is erg lief dat je haar wilt beschermen, maar dat hoeft helemaal niet tegen mij. Ik hou van haar en ik zou haar nooit pijn doen.”
,,Dat heb je wel gedaan, dus vertel op. Wat is er gebeurd?”
,,Ik heb echt helemaal niks bij haar gedaan.” Iets in me gelooft hem niet en als ik het huilende gezicht van Lindy voor me ziet, word ik boos. Waarom ontkent hij wat er gebeurd is? Waarom verteld hij niet gewoon de waarheid. Ik moet het gewoon weten en als het niet op de aardige manier kan, dan maar op de minder aardige manier. Ik storm op hem af, grijp hem bij zijn kraag en duw hem hard tegen de muur. Hij schrikt ervan en dat is maar goed ook, misschien gaat hij me dan nu vertellen wat hij bij haar gedaan heeft!
,,Wat heb je met haar gedaan?!” roep ik boos.
,,Nogmaals, ik heb niks gedaan.”
,,Liegen is niet slim.” zegt Kevin en ik verbaas me over het feit dat hij zo rustig blijft. Lindy is toch ook een goede vriendin van hem, waarom is hij dan niet zo boos als dat ik ben? Zou dat komen omdat ik verliefd op haar ben?
,,Ik lieg niet, ik heb haar niet aangeraakt.”
,,Ik vraag het nog één keer Jayden! Wat-heb-je-met-haar-gedaan?!”
,,Het enige wat ik kan bedenken, is dat ik haar gekwetst heb. Ik heb iets gedaan waar ik heel veel spijt van hem en dat wil ik goedmaken met haar.” Goed maken? Nu begrijp ik er niks meer van. Wat moet hij goedmaken? Hij heeft toch al jaren met haar? Jayden ziet dat mijn grip wat verslapt en maakt zich los. ,,Ik zie gewoon aan je dat je het niet snapt Jake en dat is maar goed ook. Zet Lindy uit je hoofd want ze is nog steeds mijn vriendin." Jayden zet een stap in haar richting. Hij wilt dus gewoon met haar praten, nou dat kan toch gewoon? Ik hou hem niet tegen om naar Lindy te gaan totdat ik haar naar Jayden hoor roepen.
,,Ga weg!" Ik zie dat ze hem boos en bang aankijkt. Ze is opgestaan en staat nu achter de balie. Oké, Jayden heeft dus iets vreselijks bij haar gedaan, dat moet wel! Lindy heeft heel wat uit te leggen. Want is hij wel haar vriend? Zo ja, waarom is ze dan zo bang voor hem? Kan zij me vertellen wat er tussen haar en Jayden gebeurd is? Dat komt later wel, nu moet ik Jayden stoppen om naar Lindy toe te gaan.
,,Hé, ga bij haar vandaan!" Roep ik. ,,Ze wilt niet dat je in haar buurt komt, merk je dat niet?"
,,Diep van binnen wilt ze dat maar al te graag." Hij zet uitdagend nog een stap in haar richting. Kevin gaat al beschermend bij haar staan.
,,Nog één stap in haar richting en je gaat eraan!" Zeg ik dreigend. Jayden draait zich met een ruk om naar mij. Gelukkig maar, want dan heeft hij geen oog meer voor Lindy.
,,Oh en wat ga jij er dan aan doen? Me vermoorden?" Daar reageer ik niet eens op.
,,Ga gewoon weg, ze zit duidelijk niet op je te wachten." Jayden komt naar mij toe en gaat dreigend voor me staan.
,,Jij mag dan wel een goede vriend van haar zijn, maar ze houdt van mij." Even slik ik. Hij lacht even. ,,Ja jij denkt ook dat ze van mij houdt hé? Ga het maar niet ontkennen, want ik zie gewoon aan je dat je dat denkt. Face it, jij hebt je kansen verkeken. Jij zal haar nooit als je vriendin hebben, als ik nog in de buurt ben. Want ik laat haar nooit gaan, maar dat had je wel door toch?" Op dit moment heb ik zo'n zin om hem te slaan en ik heb moeite om me in te houden. Kevin ziet dat en gaat naast me staan.
,,Ach hou je bek gewoon en verdwijn!" zegt hij. Ik ben blij dat hij nu naast me staat, ik kan me echt niet meer inhouden. Als Jayden nog één rotopmerking maakt, ligt hij op de grond met een bloedneus! Kevin grijpt hem aan zijn ene arm en ik pak gauw zijn andere. Hij moet hier weg, weg van mij en vooral weg van Lindy! We duwen hem het appartementencomplex uit.
,,Hier krijgen jullie spijt van.” zegt Jayden.
,,Laat me niet lachen. De enige die hier spijt krijgt ben jij. Tenminste als je het lef hebt om terug te komen voor Lindy.”
,,Ik laat haar echt niet zomaar gaan, ik ben bereid om voor haar te vechten.”
,,Oh dus je wilt vechten? Prima!” zeg ik en ik haal uit. Hij valt op de grond en zoals ik al dacht heeft hij een bloedneus. Ik weet dat ik het niet had moeten doen, maar hij maakte me zo boos. Hij heeft iets met Lindy gedaan en dat vergeef ik hem nooit! ,,Laat ik je niet meer in haar buurt zien!" Zeg ik kwaad tegen hem. Hij staat op, met zijn hand voor zijn neus. ,,En nu wegwezen!” Hij zegt niks, maar loopt wel van ons weg. Hij gaat de hoek om, heel verstandig van hem, want als hij wel terug gekomen was had ik hem opnieuw geslagen. Hij komt nooit meer in de buurt van Lindy! Ik geef even een high five aan Kevin en kijk dan naar Lindy. Oké, er zit niks anders op. Ik kan nu niet weggaan, ik moet met haar praten. Dit moet ze even uitleggen, want op dit moment begrijp ik er helemaal niks meer van! Is Jayden nou wel of niet haar vriend en wat heeft hij bij haar gedaan?!


Reacties:

1 2

Secret58
Secret58 zei op 1 sep 2014 - 0:51:
Goed zo Jake!!
Best zielig voor Lindy.

Snel verder!!

Xx


Nynlufx
Nynlufx zei op 31 aug 2014 - 20:58:
asdfghkl;
hmmhmmm
snell verderr xx


williewortel
williewortel zei op 31 aug 2014 - 18:19:
waauwww mooi gedaan
snel cerder


MelintjeX1DX
MelintjeX1DX zei op 31 aug 2014 - 16:24:
Arme Lindy
Snel verder!
Xx


x1Dx
x1Dx zei op 31 aug 2014 - 15:43:
Goed zo Jake!!
Snel verder!! X