Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » The Legend of Zelda » Back to Skyloft ~ The Legend of Zelda: Skyward Sword » Back to Skyloft ~ 1 (EERSTE DEEL)

Back to Skyloft ~ The Legend of Zelda: Skyward Sword

27 okt 2015 - 17:12

850

0

293



Back to Skyloft ~ 1 (EERSTE DEEL)

Dit is een fanfic over Skyward Sword, dit verhaal volgt een meisje genaamd Loena.. Veel leesplezier!

EERSTE DEEL

Loena opent haar ogen en kijkt om zich heen. Ze kan het nog steeds niet geloven; ze is op Skyloft. Een eiland dat boven de wolken zweeft. Loena is op het plein vlakbij de Light Tower. Ze weet wat ze moet doen. Ze moet nu nog een plek vinden om een tijdje te wonen. En ze weet ook waar ze dat zou kunnen vinden. Naar de Knight Academy dus. Loena begint te lopen. Soms ziet ze een paar mensen langslopen. Die mensen kijken haar vreemd aan, ze is natuurlijk ook nieuw hier en op Skyloft kent bijna iedereen elkaar. Daar ziet ze de Knight Academy al. Loena loopt naar de deur. Pipit staat voor de deur. Het lijkt erop dat hij de deur open probeert te krijgen maar hij zit op slot. Loena wil iets zeggen maar ze weet niet wat.

"Uh.. Hallo," zegt ze dan.

Pipit draait zich om. Hij kijkt verbaasd.

"Wie ben jij?" vraagt hij. "Ik heb jou nooit eerder op Skyloft gezien.. Of wel? En je draagt ook hele vreemde kleren..".
Loena heeft geen zin om nu al alles te vertellen. "Ik uh.. Ik kom uit de Thunderhead." verzint ze snel.

"De Thunderhead?" zegt Pipit verbaasd. "Maar hoe kan dat? Ik bedoel, daar woont toch niemand?"
"Jawel, ik," antwoordt Loena.
"Hm.. Maar wat kom je dan hier doen?" vraagt Pipit.
"Eigenlijk wilde ik nu op Skyloft gaan wonen. Ik ken hier niemand, weet je. Dus ik dacht eh.. Kan ik bij de Knight Academy komen?" vraagt Loena voorzichtig.

Pipit krabt op zijn hoofd. "Dat kun je aan hoofdmeester Gaepora vragen." zegt hij dan. Hij richt zich op de deur. "Maar deze deur zit op slot. Wie doet de deur nou overdag op slot? Niemand, dat is wie."

Pipit kijkt nu naar boven. Daar zit een andere deur. "Ik hoop dat die deur wel open is. Kom maar mee." Pipit loopt naar een paar kisten die tegen de muur aanstaan. "Ik heet trouwens Pipit."
"Ik heet Loena." zegt Loena.

Pipit klimt naar boven, en Loena volgt hem. Dan zijn ze bij de deur. "Ik breng je wel naar hoofdmeester Gaepora." zegt Pipit. Hij loopt de Academy in Loena loopt hem achterna. Eigenlijk weet ze allang waar hoofdmeester Gaepora is. Maar ze moet doen alsof ze dat niet weet. Pipit klopt aan bij een grote deur.

"Binnen," horen Loena en Pipit. Pipit opent de deur. "Hoofdmeester Gaepora," zegt Pipit. "Dit is Loena, ze is nieuw op Skyloft."
Gaepora kijkt verbaasd. "Nieuw op Skyloft?" herhaalt hij.
"Ja, ze komt uit de Thunderhead!" antwoordt Pipit. Hij kijkt naar Loena. "Ik laat je hier alleen," fluistert Pipit. "De hoofdmeester is heel erg aardig, vertel gewoon wie je bent en waar je vandaan komt enzo, dan komt het goed." Pipit loopt de deur uit.
Gaepora lijkt het nog niet helemaal te begrijpen. "Dus je naam is Loena?" Loena knikt. "En.. Kom je uit de Thunderhead?" Loena twijfelt even. Dan knikt ze. "Ja, hoofdmeester." Gaepora denkt na. "Maar hoe dan? Je bent duidelijk niet van hier.. En het is onmogelijk om in de Thunderhead te leven. Tenminste dat dacht ik." Opeens kijkt Gaepora op. "Ben je.. Kom je misschien van de oppervlakte?" Hij kijkt haar verwachtingsvol aan.
Loena twijfelt. Zal ze het zeggen of niet? "Uh.. Ja, meester." zegt ze dan. Gaepora lijkt heel erg opgewonden. "Echt waar? Ho, dat is.. Geweldig denk ik! Dat betekent dus dat de oude legendes waar zijn! De oppervlakte bestaat! En hoe is het daar? Hoe ziet het eruit?" vraagt hij.
"Nou.." begint Loena. "Het is een hele vaste grond en.. Het is heel groot. Veel groter dan deze plek. Er groeien wel.. Dezelfde planten als hier maar.. Veel meer."

Gaepora is heel enthousiast.

"Maar wilt u dat alstublieft niet vertellen tegen iedereen, meneer? Ik kom hier namelijk wonen voor een poosje. En ik wil een normale Skyloftiaan worden."

Gaepora kijkt haar verbaasd aan. "Nou.. Dat is goed.. Maar waarom ben je dan hier?"

"Ik had gehoopt dat ik hier kon wonen. In de Knight Academy." antwoordt Loena. "Mag ik deelnemen, meneer? Is dat.. Vreemd als een meisje dat vraagt?"

Gaepora denkt na. "Het is niet vreemd. Er zijn wel meer meisjes op de Knight Academy. Ik denk dat ik nog wel een kamer voor je heb.."

Gaepora pakt een boek uit de boekenkast. 'Leden van Knight Academy' staat erop. Hij slaat het boek open. Loena leest een aantal namen. Cawlin, Strich, Pipit.. Loena kent de meeste wel. Maar ook dat mag ze niet laten merken.

"Ah hier." zegt Gaepora. "Jou kamer is beneden, naast die van Groose."

Loena kijkt een beetje verschrikt. "Oh, dank u wel meneer." zegt ze toch.

"Oh, voor ik het vergeet, je ziet er nog niet echt uit als een Skyloftiaan," zegt Gaepora. "Hier heb ik je kleding."

Hij pakt een paar kleren en geeft die aan Loena. De kleren lijken te klein maar Loena zegt niets.

"Ga je maar omkleden in je kamer en kom dan maar weer terug." zegt Gaepora. "Loop de trap af en lees de namen op de deuren die je dan tegenkomt. Als je 'Groose' ziet staan is de kamer ernaast van jou."


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.