Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » BEN DROWNED » Hoofdstuk 6

BEN DROWNED

31 aug 2014 - 19:12

422

0

530



Hoofdstuk 6

Ik sprong op toen dit gebeurde, deze aanval had ik nog NOOIT iemand zien maken in dit spel en de Skull Kid zelf had geen eens aanvallen. Terwijl het Game Over scherm zich afspeelde, zag je mijn levenloze lichaam branden. Met die verrotte lach van de Skull Kid op de achtergrond werd het scherm zwart, om me daarna gewoon weer op diezelfde plek terug te plaatsen. Ik probeerde hem weer te beschieten, maar voordat ik ook maar een beweging kon maken, werd ik weer opgetild en werd zijn lichaam opnieuw verbrandt. Deze keer tijdens het Game Over scherm, hoorde je de omgekeerde versie van the Song of Healing op de achtergrond, heel zacht. Op mijn derde (en laatste) poging, hoorde je helemaal geen muziek op de achtergrond. Ik probeerde the Song of Time te spelen, maar voordat ik de laatste noot kon spelen, gebeurde het voor een derde keer. Door een onbekende kracht werd mijn personage van de grond af getild, en barste hij in vlammen uit.

Toen het Game Over scherm tot een eind kwam, begon ik weer te beven, alsof de cartridge iets probeerde te verwerken. Toen het scherm weer kwam, was het hetzelfde tafereel als de eerste drie keer. Alleen dit keer bleef Link op de grond liggen, dood, in een positie die ik nog nooit eerder in het spel had gezien. Zijn hoofd schuin naar de camera, met de Skull Kid zwevend boven hem. Ik kon me niet bewegen, het maakte niet uit op welke knop ik drukte, er gebeurde niks. Alles wat ik kon doen was staren naar het dode lichaam van Link. Na ongeveer dertig seconden van dit, kwam er een boodschap in beeld: “You’ve met a terrible fate, haven’t you?” Voordat ik naar het begin scherm werd gebracht.

Toen ik terug was bij het begin scherm, zag ik dat mijn opgeslagen bestand er niet meer was. In plaats van “Link”, stond er nu “YOUR TURN”. “YOUR TURN” had drie hartjes, geen maskers en geen spullen. Ik selecteerde “YOUR TURN” en ik was gelijk terug op de Clock Tower scene met mijn karakter Link dood op de grond, terwijl de Skull Kid boven hem zweefde, terwijl je zijn lach steeds weer hoorde. Ik drukte snel op de reset knop waarna het spel weer helemaal opnieuw begon. Alleen nu was er onder “YOUR TURN” nog een opgeslagen bestand bij gekomen, genaamd “BEN”. “BEN” zijn opgeslagen bestand was precies terug waar het was voordat ik het verwijderd had, bij de Stone Tower Temple waar de maan bijna op instorten stond.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.