Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Kingdom Hearts » A New Generation » Hoofdstuk 1

A New Generation

22 mei 2009 - 16:11

372

1

367



Hoofdstuk 1

Door de ogen van Roan ;)

Roan zat op de stoel in the gummi ship na te denken totdat Knabbel vroeg: “Waar wil je heen?”¯
“Weet ik niet. Hebben jullie een kaart?”¯ vroeg Roan.
“Ja natuurlijk.”¯ Zij Babbel die met een kaart aan kwam lopen. Roan pakte de kaart aan en begon te kijken. Er waren veel plekken waar ze heen konden gaan. Waar zouden ze toch heen moeten? Roan wees gewoon zomaar een plek aan. “Ik wil hier heen.”¯ Zei hij.
“Man Doe niet zo gek!”¯ schreeuwde Litha. Litha stormde op Roan af die naast Riku was gaan staan. “Je kan toch niet zo maar ergens heen gaan waar je zin in hebt?”¯ zegt Litha.
“Wat zij oom Sora ook al weer?”¯

Ik heb een paar tips voor jullie
- Ga niet zomaar ergens heen
- Het is slim om eerst naar Radiant Garden te gaan. Daar wachten meestal vrienden.


“Weet je nog”¯ zei Litha. “Radiant Garden! Daar wachten vrienden!”¯ zij ze weer net zo boos als daarnet. Waarna ze tegen knabbel zij: “Radiant Garden graag”¯

Roan liep terug naar zijn stoel en ging daar zitten mokken tot ze in Radiant Garden waren. Hij hoorde Litha en Riku praten. Hij luisterde niet naar ze. Maar toen ze eindelijk in Radiant Garden waren keek hij zijn ogen uit. “Waar willen jullie landen?”¯ hoorde hij Knabbel zeggen. Waarna Litha meteen antwoordde: “Merlin’s Huis graag”¯ En al snel stonden ze voor het huis van Merlin. Roan, Litha en Riku stapte uit en keken rond. Tot ze op de grond iets zagen bewegen. Er lag een meisje Roan rende naar haar toe. “Wat is er!”¯ riep hij.
Het meisje slaakte een zucht en zij: “Sora? Snel naar binnen. Voor je ze pakken. Ze zijn op ons uit!”¯ Het meisje begon te schreeuwen.
Roan zei: “Ik ben Sora niet. Ik ben zijn zoon.”¯
“Zoek contact met Sora zeg dat hij moet onderduiken, vluchten. Voor de Illusions. Het is voor mij, Yuffie te laat.”¯ Plots kwam er een balletje uit het lijf van Yuffi. Het veranderde in een zwaard en kwam boven op Yuffie neer. Het bloed spatte rond en gillend rende Litha naar binnen. Roan en Riku volgden haar snel. Binnen zij Roan: “Dat was vreemd.”¯ Waarna hij de megafoon pakte en contact op nam met zijn vader.


Reacties:


Aimeery
Aimeery zei op 17 sep 2012 - 17:28:
cool! af en toe zie ik een enkel foutje namelijk dan zeg je in plaats van zei zij snappie?
right maar verder heel goed! kon ik maar zo schrijven -.-''