Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Can i be saved (AF) » =Chapter XX=

Can i be saved (AF)

4 sep 2014 - 17:36

2191

8

573



=Chapter XX=

Image and video hosting by TinyPic

=Lindy=

Ik word wakker en voel met mijn hand waar ik op lig. Ik voel een sixpack en heb dan door dat ik op Jake zijn borstkas lig. Ik kijk omhoog en zie dat Jake nog slaapt. Ik leg mijn hoofd weer terug en denk terug aan vannacht. Jake is geweldig! Niet te geloven! Ik schrik van een hand die opeens beweegt over mijn haar. Ik kijk omhoog en zie dat Jake nu ook wakker is. ,,Goedemorgen lief.”
,,Goedemorgen prinses.” Ik glimlach en geef hem een zoen. Ik maak me weer los van hem en glimlach. ,,Is er iets?” vraagt Jake als ik hem lang aankijk.
,,Nee, maar je bent gewoon super.”
,,Jij ook, geloof me.” De woorden worden verzegeld met een kus. Ik ga weer op zijn borstkas liggen en kan zo wel eeuwig blijven liggen. Maar nee, het moment word verpest door een telefoon die afgaat. Ik hoor aan de ringtone dat het niet de mijn telefoon is. Jake pakt zijn telefoon en neemt op.
Met Jake? Oh hé mam! Ja, ik ben naar het strandhuis gegaan. Nee, die ligt nog in het ziekenhuis. Het gaat over Nola, zeker weten. Oké, doei.
,,Mijn moeder.” zegt Jake en legt zijn telefoon weer weg. Ik ga liggen en Jake gaat met zijn hand door mijn haar. Na een paar minuten hebben gelegen sta ik op en loop naar de badkamer. Meteen daarna zet ik de douche aan en ga ik eronder staan. De warme stralen lopen over mijn lichaam en na een paar minuten stap ik eronder uit. Ik wikkel mijn handdoek om mijn lichaam en loop terug naar de slaapkamer. Ik zoek mijn ondergoed bij elkaar en trek het aan. Al snel heb ik mijn shirt in de hoek van de kamer gevonden en trek het aan. Daar achteraan mijn broek en zie dat Jake ook al aangekleed is. Samen lopen we naar beneden en ik schuif aan tafel. ,,Wil je een ei?” Ik knik en Jake pakt alle spullen die nodig zijn. Ondertussen kijk ik naar buiten, naar hoe de zon schijnt, hoe de vogels vliegen en het water golft. Er word onder mijn neus een bord geschoven en op mijn wang een kus geplaatst. ,,Je ontbijt.”
,,Dankjewel.” Ik glimlach en dan beginnen we samen aan het ontbijt.

=Jake=

Ik kijk naar ons tweeën. We eten het ontbijt op alsof we dagen geen eten gehad hebben. Maar na gisteravond hebben we wel weer energie nodig. Ik kijk Lindy aan en glimlach. Ze is echt super en ik ben blij dat ik haar mijn vriendin mag noemen. Ik stel haar nog maar niet voor aan mijn familie. Ik heb geen idee hoe mijn vader gaat reageren op haar. De vorige keer toen ik Rachel meenam, reageerde hij ook niet echt goed. Ik zou op dit moment willen dat Nola haar zusje kon zien. Nola heeft zich jaren zorgen om haar gemaakt, omdat ze haar niet kon vinden en zich dagenlang afvroeg waar ze was. Dan kon ze zien dat Lindy gelukkig is. 'Dat vind Lindy misschien wel leuk.' Bedenk ik me dan ineens als ik aan de cd denk.
,,Lindy?" Ze kijkt me aan terwijl ze laatste hap doorslikt. ,,Wil jij je zus horen piano spelen?"
,,Dat kan toch niet?"
,,Toen jullie vader net overleden was had Nola beloofd om te blijven spelen aan je vader. Ze had toen een maand nog gespeeld en daarna kon ze het niet meer, omdat ze te vaak aan haar vader moest denken. Nola weet alleen niet dat ik het opgenomen had en op cd gezet heb."
,,Wat ben je ook sneaky hé!"
,,Hé, that's me." Glimlach ik en sta op. Ik pak de cd en zet 'm aan. Een prachtig pianospel komt uit de boxen. ,,Geniet van je zus." Ik geef haar een kus. Ik ruim de tafel af terwijl Lindy aandachtig naar het pianospel luistert.

=Lindy=

Ik luister aandachtig naar de muziek die uit de speler komt. Het klinkt prachtig. Ik herken aan de pianotonen dat het ‘When I look at you’ is. Jake komt naast me zitten en ik leg mijn hoofd op zijn schouder.
,,Vind je het mooi?” Ik knik en luister weer naar de muziek. De muziek gaat over naar een ander liedje en ik herken ‘My heart beats for love’. Ik voel de tranen achter mijn ogen prikken en kan ze niet wegslikken. De eerste traan loopt over mijn wang. ,,Huil je nou omdat het mooi is of om Nola?”
,,Beide.” Ik pak Jake’s hand en kijk hem aan. ,,Mis jij Nola ook zo?”
,,Ja, heel erg.” Hij veegt mijn tranen weg en geeft me een kus. ,,Je bent super, weet je dat? Net als Nola. Ze is ook super.” Ik leg mijn hoofd weer op zijn schouder en luister naar ‘Little me’ dat er word gespeeld. Wat klinkt het prachtig! Ik kan hier altijd naar blijven luisteren. Ik loop naar de boxen en zet de muziek af.
,,Zullen we iets gaan doen?”
,,Ja, wat wil je doen?”
,,Uhm, we kunnen naar de stad gaan of zwemmen?”
,,We gaan zwemmen.” Jake staat op en trekt me weer mee naar de kamer van Nola. ,,Zoek maar iets uit.” En hij loopt naar zijn eigen kamer. Ik loop de inloopkast in en bekijk de zwemkleding. Mijn oog valt meteen op een Koninklijk blauwe bikini met een gouden studs. Ik haal hem eruit en loop ermee naar de badkamer. Ik kleed me om en loop terug naar de kast. Ik pak snel een handdoek mee en loop terug naar Jake. Hij staat al klaar in de woonkamer in zijn blauwe zwembroek. Ik lach even om onze kleurenmatch. ,,Wauw, je bent prachtig.” Ik bloos even en pak zijn hand. Hij geeft me snel een kus en we lopen naar buiten.

=Jake=

Lindy heeft haar hand in de mijne en ik ben echt gelukkig. Ik had nooit verwacht dat het leukste meisje van de wereld het zusje zou zijn van mijn beste vriendin. Gelukkig hebben we ons eigen strand en zijn we met z'n tweeën. Natuurlijk had ik Nola er ook bij willen hebben. Ik mis haar echt.
,,Gaan we gelijk de zee in of eerst even opwarmen in de zon?" Lindy kijkt me aan. Ik til haar op en ga de zee in. ,,Nee Jake, niet..." voordat ze haar zin af kan maken gooi ik haar al kopje onder. Ik spring achter haar aan, zodat ik zeker weet dat ik haar niet te hard er in gegooid heb. Ik zwem onder water naar haar toe en leg mijn handen op haar middel. Samen gaan we naar boven. ,,Jake wat zei ik nou?" Ze kijkt me aan en ik moet lachen. Een hoop water komt in mijn gezicht terecht. Ik ga met mijn hand langs mijn gezicht.
,,Was dat nodig?" Ik kijk haar vragend aan.
,,Ja had je me er maar niet in moeten gooien. Niet in de koude zee." Ik ga met mijn hand door haar haren en leg mijn lippen op die van haar.
,,Sorry." Zeg ik en ik zet een pruillipje op. Ze begint te lachen.
,,Het is al goed. Ik kan toch alles van je hebben."
,,Dat klopt." Zeg ik met een grijns en geef haar nog een kus op haar mond.
,,Nu ga ik toch echt op mijn handdoek in de zon liggen hoor." Ze gaat de zee uit en ik kijk haar na. Ze is geweldig, in elk opzicht. Lindy gaat liggen en ik blijf nog even liggen. Het water is nu niet zo koud meer. Hmm, zonder Lindy is het niet leuk! Ik ga het water uit en ga naast Lindy liggen. Ik kijk Lindy aan.
,,Ben je al lekker aan het opwarmen?" Ze knikt.
,,Ja. Ik geniet echt enorm. Je bent zo lief voor me." Zegt ze en kijkt me aan. Ik krijg het helemaal warm van haar glimlach. Ik ben echt zo blij dat die Jayden loog over het zijn van haar vriendje.
,,Mooi zo. Gaan we vanavond samen uit?" Lindy kijkt me met een oog aan.
,,Ik probeer te relaxen hier haha." Ik begin te lachen en sta op.
,,Ik ga wel even wat te drinken halen." Zeg ik en ik loop naar binnen toe.

Als ik binnen kom en net twee glazen ice tea ingeschonken heb, gaat mijn mobiel af. Huh? Ik pak mijn mobiel en zie dat het mijn moeder is.
Hi mam.
Hi, schat. Ik vroeg me af of je thuis kwam eten.
Ik denk het niet. Lindy is hier ook en...
Oh zei dat dan meteen. Dan neem je haar toch mee? Ik ben ook wel benieuwd naar haar.
Precies wat ik dacht. Ik begin te lachen.
Mam, ik weet niet of ze dat wel wilt.
Dan vraag je het aan haar. Je vader en je zus zijn ook thuis.
Pap? Moest hij niet werken?
Nee. Hij eet thuis en na het eten gaat hij naar zijn psycholoog.
Is het dan wel verstandig dat ik met een nieuwe vriendin aankom? Straks slaat hij me weer.
Daar zorg ik wel voor. Vraag je vriendin gewoon maar of ze hier wilt eten. Ik regel het met papa.
En ze hangt op voordat ik nog iets kan zeggen. Wat moet ik nou doen? Ik wil heel graag dat mijn moeder Lindy ziet, dat is het niet. Maar mijn vader is ook thuis? Met Rachel was hij ook niet al te blij. Ik pak de twee glazen en loop terug naar Lindy. Ahw, ze slaapt. Ik zal haar maar niet wakker maken en loop terug naar de keuken. Het glas van Lindy doe ik in de koelkast. Zo blijft hij lekker koel voor haar. Ik ga zachtjes terug naar mijn handdoek en ga op mijn rug liggen. Mijn armen ondersteunen mijn hoofd en ik denk na. Wat als ik Lindy wel meeneem en mijn vader dat niet goed vind? Gaat hij me dan weer slaan? Of erger nog, Lindy. Ik vergeef het mezelf nooit als mijn vader haar iets aan doet. Mijn moeder wilt haar zo graag zien, ik wil haar niet teleurstellen. Ah shit! Wat moet ik nou doen? Ik weet al wat ik moet doen. Ik spring van mijn handdoek en loop naar binnen. Ik pak mijn mobiel en bel Kevin terwijl ik naar boven loop.
Yo Jake. Alles goed?
Ja met mij wel. Maar uhm...kan ik naar je toekomen?
Natuurlijk. Mijn deur staat altijd voor je open.
Bedankt man. Ik zie je zo.
Ik hang op en loop naar mijn slaapkamer. Ik ga de badkamer in en stap onder de douche. Even al dat zoute water en zand van me afspoelen. Mijn gedachten gaan terug naar eergisteren. Na de date met Lindy kwam ik thuis en vertelde ik mijn ouders hoe het was en hoeveel ik van Lindy onder de indruk was. Mijn moeder was blij voor me, maar mijn vader niet. Hij schreeuwde dat ik te snel weer iemand anders had, maar het is meer dan drie weken geleden dat ik Rachel voor het laatst gezien heb dus zo snel is het niet. Maar goed die klap kreeg ik wel. Ik heb Lindy expres niets verteld, omdat ik dacht dat ze nog niet bij ons thuis zou komen, nou dat heb ik dus verkeerd. Ik stap onder de douche vandaan en droog me af. Ik pak mijn kleren en trek ze aan. Ik loop de trap af naar beneden en ga nog even de keuken in om wat drinken te pakken. Als ik de koelkast open zie ik het glas ice tea staan. Shit! Ik kan helemaal niet weg. Lindy ligt nog zo vredig te slapen en ik wil haar niet wakker maken. Ik loop naar de handdoeken en zie dat ze nog steeds slaapt. Ongelooflijk. Hoe doet ze dat toch? Zo lang slapen! Dan kijk ik naar haar rug en benen. Ai, het is niet de bedoeling dat ze verbrand. Zachtjes pak ik de zonnebrand en spuit wat op haar rug en benen. Even warm ik mijn handen op, zodat ze niet twee koude handen op haar rug krijgt en wakker schrikt. Ik leg voorzichtig mijn handen op de zonnebrandcrème en smeer het uit over haar rug, schouders, nek en benen. Het is niet de bedoeling dat ze verbrand. Ik stop de zonnebrandcrème terug in de tas en loop terug naar de keuken. Ik was mijn handen en bel Kevin weer.
Jake, ben je al onderweg?
Nee sorry, maar ik kan niet weg.
Waarom niet?
Lindy ligt op het strand te slapen. Als ik weg ga en ze word wakker dan denkt ze straks dat ik verdronken ben of zo en ik wil haar niet ongerust maken.
Ahw je bent wel lief voor haar. Maar uhm...moet ik anders naar jou toekomen?
Ja dat is beter.
Oké, dan kom ik er nu aan. Waar ben je? Bij jou thuis of je strandhuis?
Bij het strandhuis van Nola. Nola heeft dit huis gekocht niet ik.
Ja ja. Ik kom eraan, geniet jij maar van Lindy.
Wat bedoel je daar nou weer mee?
Een leuke tijd hebben gast. Denk toch altijd niet zo door!
hij hangt op en ik moet even lachen. Ik doordenken? Nooit! Ik pak nog wat drinken uit de koelkast en ga weer naast Lindy op de handdoek zitten. Lindy zal niet eens weten dat ik ondertussen omgekleed heb, ze sliep de hele tijd. Ik heb ook geen idee wanneer ze wakker word, maar dit is ook leuk. Ze slaapt echt heel lief en ik kan altijd wel zo naar haar blijven kijken.


Reacties:

1 2

xSerenaHoran
xSerenaHoran zei op 7 sep 2014 - 20:37:


x1Dx
x1Dx zei op 6 sep 2014 - 19:55:
Schattig
Snel verder! X


Ashley1D zei op 6 sep 2014 - 18:11:
Cutee!
Verder
xx


Nynlufx
Nynlufx zei op 5 sep 2014 - 9:56:
Geweldig!!!!
Snel verderrr!!!
Xx


MelintjeX1DX
MelintjeX1DX zei op 4 sep 2014 - 22:48:
Snel verder!
Xx