Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen ιn schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Can i be saved (AF) » =Chapter XXIII=

Can i be saved (AF)

9 sep 2014 - 17:24

2112

7

428



=Chapter XXIII=

Image and video hosting by TinyPic

=Jake=

Ik word wakker en kijk naast me. Lindy ligt nog te slapen met haar hoofd op mijn borstkas. Gisteravond was geweldig! Ik hou zoveel van haar. Ik geef haar een kus op haar wang waardoor ze wakker word.
,,Goedemorgen." Zegt ze en glimlacht breed. Haar lach is zo perfect!
,,Goedemorgen. Heb je goed geslapen?" Ze knikt.
,,Gisteravond was geweldig. Nog bedankt dat je voor me opkwam."
,,Dat spreekt toch voor zich? Ik hou van je." Ze begint weer te blozen en dan stapt ze uit bed en gaat de badkamer in. Ik kleed me om en loop alvast naar beneden. Ik maak een ontbijtje, net zoals mijn moeder altijd voor mij maakt. Dan gaat mijn telefoon af. Ik moet lachen als ik zie dat het Kevin is en neem op.
Kev, zeg het eens.
Ja doe open. Ik sta voor je deur.
Oke maar geen commentaar!
Ik hang op en open de voordeur. Ik geef hem een jongensknuffel en we gaan op de bank zitten.
,,Ik heb gehoord van Zach dat je ruzie gemaakt heb met Esmee." Zach is de eigenaar van de disco waar we gisteravond waren en Esmee een van die meiden.
,,Dat klopt. Ze bedreigde Lindy."
,,Ja gaat het wel met haar? Esmee vind je leuk daarom deed ze dat. Het is geen excuus maar dat was de reden."
,,Ach ja. Ze hadden uit Lindy's buurt moeten blijven dan was er niks gebeurd. Maar wat zei Zach?"
,,Dat het niet de bedoeling is dat er ruzie gemaakt word. De meeste krijgen een verbod."
,,Heeft hij me een verbod gegeven?"
,,Nee. Je bent vaste klant samen met mij en Nola. Esmee en haar vriendinnen hebben een verbod gekregen."
,,Dat is nog eens goed nieuws."
,,Wat is goed nieuws?" We kijken op en ik val bijna van de bank af. Wat ziet ze er weer geweldig goed uit!
,,Esmee en die meiden die je gisteren bedreigd hebben, hebben een verbod gekregen." Zeg ik terwijl ik haar naar me toe trek. Ik bekijk haar van top tot teen en zoen haar vol passie.
,,Dat is inderdaad goed nieuws." Zegt ze. Ik neem haar mee naar de tafel waar haar ontbijt staat. ,,Waar is jou ontbijt?"
,,Oh ik eet zo wel. Jij bent belangrijker."
,,Jij moet toch ook wat eten?" Ik pak een appel van de fruitschaal en glimlach. Ze moet lachen en begint aan haar ontbijt.
,,Hoe ging het gisteren met je vader?" Kevin kijkt me aan. Ik schudt mijn hoofd en laat mijn wonden zijn, die wel minder erg zijn dan eerst maar nog steeds zichtbaar zijn. ,,Die vent gaat eraan!" Roept Kevin en staat kwaad op.
,,Kevin niet doen. Wat denk je dat hij doet als hij weet dat jij weet dat hij me slaat?"
,,Dit kan toch niet langer zo?"
,,Nee, maar hij moet het zelf doen. Denk je niet dat ik hem wil aangeven? Ik wil hem aangeven, maar als ik dat doe kan je mijn begrafenis regelen." Dan schrikken we op van bestek dat op de grond valt en kijken naar Lindy. Ze heeft haar bestek laten vallen en kijkt me met tranen in haar ogen aan.
,,Wat?!" Roept ze uit met tranen in haar ogen.
,,Geen zorgen schat." Versnelt ga ik naar haar toe en troost haar.
,,Jake, je moet wel aangifte doen." Ik kijk Kevin aan. Waarom zegt hij dat? Wilt hij Lindy nog meer overstuur maken? Ik weet dat hij gelijk heeft en dat ik wel aangifte moet dan van mishandeling, maar ik kan Lindy niet zo bezorgd maken.
,,Jake, gaat hij je echt vermoorden als je aangifte doet?"
,,Ik denk dat hij zich niet in kan houden schat." Ik wrijf door haar haren. Ik kan haar niet missen.
,,Ik heb je moeder ook gesproken." Kevin komt naar ons toe. ,,Zij wilt met je mee als je aangifte gaat doen en ik ook." Ik slik even. Het is eigenlijk nog niet zo'n gek idee. Ik weet dat ik aangifte moet doen en dat het de enige manier is om hem te stoppen, maar Lindy is bang en ik ook. Wat als het wel gebeurd en ik er niet meer ben? Dan word Nola wakker en dan heeft ze geen beste vriend meer en een zusje die verdrietig is. Dat kan ik haar toch niet aandoen?
,,Jake, ik vind dat je aangifte moet doen. Kevin heeft gelijk.” Ik kijk Lindy aan. ,,Natuurlijk ben ik doodsbang dat je er straks misschien niet meer bent en dat ik alleen verder moet, maar het is wel beter dat het gebeurd."
,,Ik ga met je mee Jake. Hier komt je vader niet mee weg." Kevin kijkt me aan en ik laat Lindy los. Het bange gevoel komt naar boven. Ik ben ook doodsbang dat het zover komt en dan kunnen ze niks doen. Ik zag de angst in Lindy haar ogen en dat doet me pijn. Het doet me pijn dat ze dit heeft moeten meemaken, ik wil zo graag dat ik normaal met haar kan leven. Dat ik haar geen blauwe plekken meer hoef laten zien en geen pijn meer heb. Maar ik weet niet of ik aangifte kan doen. Ik weet niet of ik wel alles kan vertellen aan de politie. Misschien kan ik niks vertellen en zit ik daar als een emotioneel wrak en dan ziet Lindy dat weer en dat wil ik niet.

=Lindy=

Ik merk dat Jake het moeilijk vind, maar toch moet hij gaan. Beter nu dan nooit. Als ik mijn ontbijt op heb, ruim ik mijn bord en bestek op. Ik doe mijn schoenen aan en loop weer terug naar Jake en Kevin. ,,Hé, ik moet gaan.”
,,Waarom?” Jake staat op en komt langs me staan.
,,Nou, ik moet in de stad iets van werk gaan zoeken, anders verdien ik niks en overleef ik het niet.” Jake knikt. ,,Luister, ik wil heel graag met je mee en je steunen, maar ik moet ook een baan vinden. Je kan het, ik weet het, ik geloof in je. Onthoud dat.” Ik geef hem een kus op zijn mond. Hij glimlacht en omhelst me. Ik pak mijn tas en mobiel met oortjes. Ik zwaai nog even naar Jake en Kevin en loop de deur uit. Ik doe mijn oortjes in en zet the Way van Ariana Grande. Het nummer is heel speciaal voor me omdat Jake het voor me had aangevraagd. Ik loop naar mijn appartement en ben er al snel. Ik open de deur en loop naar de lift. Ik druk op het knopje en de liftdeuren gaan dicht. Als ik boven ben open ik meteen mijn voordeur en sluit hem weer. Ik leg mijn spullen op de tafel en pak wat geld. Wat nou als ik iets leuks tegenkom in de stad, dan heb ik geld nodig. Ik pak mijn sleutels en mobiel en stap mijn appartement weer uit. Op naar de stad voor een baan.

=Jake=

Lindy loopt de deur uit en ik mis haar nu al. Aan de ene kant wil ik wel dat ze meegaat, maar aan de andere kant is het ook goed dat ze niet meegaat. Dan maakt ze zich nog meer zorgen en dat is niet de bedoeling. Ik doe mijn schoenen aan en pak mijn spullen.
,,Zullen we dan meteen naar het politiebureau?” Kevin knikt en we lopen naar buiten. Na een paar minuten zijn we bij het bureau en we stappen naar binnen. Even haal ik diep adem en slik even. We lopen naar de balie en de meneer die erachter staat, kijkt ons aan.
,,Waarmee kan ik jullie helpen?” Ik slik weer even en begin dan te praten.
,,Ik wil graag aangifte doen.” Hij knikt en kijk naar zijn computer.
,,Naam?”
,,Reynolds.”
,,Je mag even wachten, je word zo opgehaald.” We knikken en gaan zitten. We hoeven niet lang te wachten want er komt meteen iemand aanlopen.
,,Reynolds?” Ik steek mijn hand op en sta op. Ik loop met de agent mee naar een kleine kamer en ga zitten op de stoel. ,,Vertel het eens.”
,,Nou.” Ik haal even diep adem. ,,Ik wil graag aangifte doen tegen mijn vader. Hij heeft me jaren mishandeld en laatst hadden we het uitgepraat. Maar gisteren heeft hij mij weer geslagen en is niet hulp gaan zoeken zoals hij beloofd had. Dat is de reden waarom ik hier ben.”
,,Mag ik de naam van uw vader weten?”
,,Mike Reynolds.” Hij knikt en tikt wat in op de computer.
,,Ja, uw aangifte staat in de computer. U begrijpt dat wij langs uw vader moeten gaan om de aangifte officieel te maken?” ik knik. ,,We gaan doen wat we kunnen, meneer Reynolds.” Ik knik weer. Kevin en ik staan op. We lopen het politiebureau uit.
,,Hé, ik moet zo aan het werk. Loop je mee?” vraagt Kevin. Ik knik en loop met hem mee. Elke stap dat ik dichterbij het appartementencomplex kom, komt er een vlinder bij in mijn buik. Ik loop nu dus ook regelrecht naar Lindy toe. Zal ze al terug zijn? Weet je wat, ik ga gewoon even bij haar appartement langs. Als ze niet thuis is, is het jammer, maar anders is het een grote verrassing voor haar. Als we er zijn opent Kevin de deur en we lopen naar binnen. ,,Wat ga jij nog doen vandaag?” vraagt Kevin.
,,Ik ga denk ik Lindy verrassen.” Hij knikt en ik loop naar de lift. Ik druk het knopje in en de deuren gaat dicht. Al snel ben ik boven en de deuren gaan open. Ik loop door de gang tot ik voor Lindy's appartement sta. Ik klop drie keer en ga tegen de deurpost aanleunen. Ik hoop dat ze al thuis is, anders ga ik me vervelen. Ik wil zo graag bij haar zijn. Al snel gaat de deur open en staat daar mijn prachtige vriendin.
,,Hé Jake.” Ze geeft me een kus op mijn mond en laat me binnen.
,,Weet je, ik heb nog nooit jou huis van binnen gezien.”
,,Nou, kijk rond zal ik zeggen.” Ik loop door het huis heen. Wauw, het is hier echt heel mooi. Ik loop via de tuindeur naar buiten en zie een zwembad. ,,Wat vind je?”
,,Mooi.” Ze glimlacht en gaat op een van de tuinstoelen zitten.

=Lindy=

Jake komt op mijn stoel zitten op het voeteneind.
,,Heb je een baan gevonden?”
,,Ik had gesolliciteerd bij H&M, maar ze laten weten of ik een baan krijg.”
,,Super!” Ik knik en hij geeft me een kus. Ik glimlach en ga liggen. Ik sluit mijn ogen en geniet van de zon. Ik kan niet lang genieten aangezien ik opgetild word. Ik open mijn ogen en zie dat het Jake is. Hij loopt naar het zwembad en staat op het randje.
,,Nee Jake. Alsjeblieft. Laat me dan eerst omkleden.” Ik kijk hem met een pruillip aan.
,,Oké, wel snel dan.” Ik knik en hij stapt naar achter en zet me neer. Ik ren naar binnen en naar boven naar mijn slaapkamer. Ik pak snel mijn zwarte bikini met gouden randjes en kleed me om. Ik pak nog een handdoek en loop weer naar beneden naar buiten. Buiten ligt Jake al in het water in zijn boxer. Hij heeft zijn ogen dicht. Ik leg heel zachtjes mijn handdoek neer en loop naar het zwembad. Ik klim via het trapje het water in en zwem rustig naar Jake toe. Ik duw op zijn schouders en hij gaat kopje onder. Als hij boven komt schudt hij zijn hoofd en doet zijn haar goed, wat een sexy affect geeft. Ik bijt even op mijn lip en hij glimlacht. ,,Waar was dat goed voor?” Ik haal mijn schouders op. Hij pakt me op en gaat samen met mij kopje onder. Lachend komen we boven en hij kijkt me diep in mijn ogen aan met zijn prachtige ogen. Ik plaats mijn lippen op de zijne en hij kust me met passie terug. Ik maak me los van Jake en wil het zwembad uit klimmen, maar ik word naar achter getrokken en Jake vangt me op. Hij lacht even en zet me neer.
,,Hoe was het eigenlijk bij het politiebureau?” Hij slikt even en kijkt me aan.
,,Goed, ik heb uitgelegd hoe het zit en ze zouden doen wat ze konden.” Ik glimlach.
,,Dat is super. Ik ben trots op je dat je het hebt gedaan.” Nu glimlacht hij ook en wil me een kus geven, maar ik ga omlaag en ga kopje onder. Gewoon om hem te plagen. Lachend kom ik boven en haal mijn haar uit mijn gezicht. Jake kijkt me aan met een pruillipje en ik lach om zijn gezicht.
,,Wat?”
,,Het is gewoon heel schattig als je een pruillip opzet.” Ik geef hem nu een kus op zijn mond. Hij glimlacht en ik klim het zwembad uit. Ik ga op de stoel zitten en hij gaat op de stoel naast me zitten. ,,Ik hoop wel dat ze überhaupt wat gaan doen.”
,,Ja ik ook.” Ik pak zijn hand en sluit mijn ogen en geniet van de zon.


Reacties:

1 2

x1Dx
x1Dx zei op 11 sep 2014 - 18:06:
Heel leuk!


williewortel
williewortel zei op 10 sep 2014 - 16:16:
Zo mooiiii xxxxx


1dforeverxmx
1dforeverxmx zei op 10 sep 2014 - 14:42:
Super!! Snel verder! X


MelintjeX1DX
MelintjeX1DX zei op 9 sep 2014 - 23:36:
Cute!!
Xx


LindjeX1DX
LindjeX1DX zei op 9 sep 2014 - 21:17:
Super!!!!!!


XXX