Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Kiss me || Louis Tomlinson » ---> 26

Kiss me || Louis Tomlinson

10 sep 2014 - 17:45

1110

2

450



---> 26

P.O.V Harry Styles

03.34 2 febuari 2014

Er wordt weleens gezegd dat als je iets niet goed afgesloten heb je steeds dezelfde droom krijgt. Dit is mijn droom: ik sta op het podium we zingen You & I. Alles gaat in slomotion. ik kijk de zaal rond totdat ik het gezicht van Emily herken. Ze ziet me maar laat geen enkele emotie zien. Ik zwaai naar haar. Maar geen reactie. Dan wordt alles wazig en hoor ik een hoge piep. Ik voel mezelf vallen. Maar het laat iedereen koud. De jongens zingen gewoon door de fans kijken me niet aan. Alleen Emily blijft me emotieloos aan kijken. En dan wordt ik wakker. Elke keer weer.

08.47
Zachtjes schuift mij slaapkamerdeur open. ‘ik dacht al dat ik je gisteravond hoorde” zegt Zoë’s stem zacht duidelijk ook net wakker. Ik grom een beetje niet goed wetend wat ik moet zeggen. Ik weet sowieso niet goed wat ik met Zoë moet. Na Emily is er geen meisje meer zo dichtbij gekomen als Zoë. Het maakt me bang dat als ik te veel van haar gaat houden ik haar weer kwijt raak. Het feit dat ik 10 dagen weg was, de tijd van me leven had, maar er niet van kon genieten aangezien ik alleen aan haar kon denken maakt me al bang dat het misschien al te laat is. “Hoe was Japan?” vraagt ze. Ik glimlach zwakjes. “best” zeg ik. Eigenlijk denk ik niet eens meer na over wat ik zeg. Maar door bot tegen haar te doen duw ik haar weg en kan ze dus niet te dicht bij komen. Voor een tijdje is het stil. Zoë die nu naast me op bed zit wrijft wat over haar weer gegroeide buik. Ik staar er naar. In die buik van dit meisje die niks van mijn weet zit mijn bloed, een kleintje die misschien wel ontzettend op mij lijkt. Misschien heeft hij/zij ook wel een goede zang stem, of de mooie ogen van Zoë. “Ik was hier eigenlijk om je wat te vragen.” Zegt Zoë. Ik kijk haar aan waarmee ik toestemming geef om het te vragen. “wil je mee een echo maken?” vraagt ze. Ik kijk naar me vingers. “Vergeet het” is alles wat ik zeg. “Maar je bent verdomme toch DE vader!” schreeuwt Zoë. “Doei Zoë” ik draai me rug naar haar toe en maak mezelf comfortabel. “Best ik vraag iemand anders wel” schreeuwt ze terwijl ze me kamer uit loopt. “What ever” roep ik haar na. De tranen stromen nog net niet over me wangen. Ze kwam te dicht bij.
12.23
Ik kijk door het raam hoe Zoë samen met Niall vertrekt. Het voelt raar niet ik maar een van mijn beste maten gaat naar de aller eerste echo van mijn kleintje. Zoë zwaait haar handen in de lucht en vol frustratie verteld ze de blonde Ier waarschijnlijk hoe irritant ze me vindt. Niall knikt met haar mee en probeert haar aan het lachen te maken wat een beetje helpt. Dan stappen ze in Niall’s auto. Ik haat mezelf. Het is zo egocentrisch om haar weg te duwen zodat mij hart niet weer breekt terwijl ik nu haar hart breek. Ik vindt het zo vreselijk moeilijk om mensen te vertrouwen. Ik durf bij niemand meer te huilen. Zelfs Louis heeft me na Emily niet meer zien huilen. Ik ben bang dat hij me als watje ziet en me gaat vertroetelen. Ik moet aan mezelf werken en dat heeft tijd nodig denk ik.

P.O.V Cloe White

2 februari 2014
20.53

Ik zet Celebrity juice (brits tv-programma) op pauze als ik de bel hoor. Ik open de deur en wordt aan gevallen door 4 meiden. “Wat doen jullie hier?” vraag ik. Jade en Marie geven geen antwoord en lopen meteen door naar mij huis kamer waar ik vervolgens ‘ow wat leuk’ ’s vandaan hoor. Melissa loopt op me af en omhelst me. “Wij dachten we komen je even op vrolijken nadat we hoorde wat er was gebeurt met Louis.” Zegt ze maar loopt dan toch door naar mijn huiskamer. Zoë die nog steeds buiten staat kijkt me aan. “ik wou ook even weg van Harry het is echt een klootzak.” Ik glimlach en duw haar in een knuffel. “Ik heb het gezegd hé” zeg ik iets bitchier dan bedoelt. Dan lopen we samen naar binnen.

“Wat is er toch allemaal aan de hand met de 1d jongens. Kom het te weten na het reclame blok.” Klinkt er vanuit de tv. “zet af” zegt Zoë meteen. “Nee, ik ben eigenlijk wel benieuwd hoe veel ze weten over mij en Louis.” Zeg ik. Zoë haalt haar schouders op en gaat veder met haar gesprek met Jade.

Minuten later begint het roddel programma weer. “Dus we weten allemaal dat Styles zijn nieuwe vriendin , Zoë Sugg, heeft aangekondigd een paar weken geleden heeft aangekondigd. Maar het stel is na de ‘This is Us’ film première niet meer samen gespot. Wel is ze vandaag gespot met Niall Horan in een kliniek waar een echo werd gemaakt van de inmiddels 6 maanden zwangere Zoë. Waarom was Styles daar niet bij. We weten allemaal dat de band een paar rust dagen hebben voor ze met de tour veder gaan en van de jack lag kunnen herstellen.”

“ach ja er is niks gelogen. Kan er alleen zelf ook geen antwoordt op geven” zegt Zoë als ze over gaan op een ander onderwerp wat over mij en Louis gaat.

“En dan Louis Tomlinson. Zijn vriendin waar hij al jaren mee is. Heeft een eigen huis gekocht. Dit gebeurde al weken geleden maar wordt nu pas door een bron naar buiten gebracht. Ook vertelde deze bron dat ze niet met Louis bij dit huis kwam bezichtigen maar met Liam Payne’s beste vriend Andy Samuels.”

“Dat gaat Louis niet leuk vinden.” Zegt Jade mij niet aan kijkend. Ik knik. “klopt”

“Andy is ook slapend, met een lege fles Vodka in een park gespot. Hier is een clip van hem dronken een nummer zingen. Dan begint de video.

I'm standing in the dark
She’s dancing on the table
I’m looking through the glass
She’s someone else’s angel
It may sound stupid that I'm wanting you back
But I'm wanting you back, girl
And now I’m standing in the dark

Zingt hij. Het is een nummer van Lawson die belagelijk toepasselijk was.

“Valt je iets op?” Vraagt de blonde aan haar kijkers. “Ja inderdaad dat is Cloe’s huis en ja inderdaad je kan haar zien dansen op de tafel. Dit vraagt natuurlijk duizenden vragen op? Zijn Cloe en Louis uit elkaar? En heeft Andy een oogje op Cloe? En waarom heeft Cloe een huis gekocht? En waarom heeft ze deze bezichtigd met Andy en niet haar vriendje Louis? “

What the fuck.


Reacties:


justmissF24
justmissF24 zei op 19 sep 2014 - 21:46:
Echt een super chapter !!


1dforeverxmx
1dforeverxmx zei op 10 sep 2014 - 20:25:
Ooeeehhh....... I love your story so much!! Ik heb geprobeerd om de link van je blog te openen maar het wil niet. X