Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » You Must Make A Choice. » Luke..

You Must Make A Choice.

10 sep 2014 - 19:16

2030

8

581



Luke..

Image and video hosting by TinyPic Sorry voor het lange wachten, Met heel veel dank aan Rachel ofterwijl xHiimaCookie die me geholpen heeft met dit hoofdstuk jullie zouden mij een plezier doen als jullie eens gingen kijken bij haar Verhalen en natuurlijk reacties achter zouden laten want haar verhalen zijn supertof ! Alvast bedankt xx (Extra Lang Hoofdstuk )

Rachel pov.

Nadat ik besloot te douchen en het na lang wachten de goede tempratuur was stond ik eindelijk onder de douche, dit was natuurlijk niet mijn huis dus waar in hemelsnaam staat de shampoo op een plankje die natuurlijk weer veels te hoog hangt hoe verzin je het! Ik probeer te springen om erbij te komen zonder succes ik val, mijn hoofd klapt tegen de kraan en ik zelf val hard op de grond. Het volgende wat ik hoor is een gil van wie weet ik niet als ik om me heen kijk met mijn wazige zicht zie ik een meisje en een jongen en dan word alles zwart voor mijn ogen en voel ik niets meer.

Ivana pov

Louis en ik, ik en Louis. Het is zo raar gelopen we zaten in de kast en nu zijn we een stel. Louis komt achter me zitten en trekt me met mijn rug tegen zijn borst. ,,Waar denk je aan Iv?’’ mijn wangen kleuren rood aangezien het mega schattig is hoe hij ,,Iv’’ uitspreekt maar nu moet ik nog antwoorden help!! ,,E-ehm J-ja Aan J-jou?’’ het komt er meer vragend uit dan zeggend. ,,D’awwhh das zo cute!’’ dit is nou waarom ik zo ontzettend veel van Lou hou hij is op sommige momenten echt kinderachtig maar hij is echt de liefste jongen die ik ken hij gaat voor je door vuur en vlam. Net wanneer ik hem wil zoenen horen we een klap en ik wacht geen enkel moment en ren richting de douche deur. Met een ruk trek ik de deur open en ren ik naar binnen maar wat ik daar zie laat me door mijn knieën zakken dit had ik liever niet gezien.. Louis rent ook naar binnen en verstijfd wanneer hij Rachel voor hem ziet liggen en nee niet omdat ze naakt is maar omdat haar hoofd onder het bloed zit. Aan een ambulance bellen word door ons niet aan gedacht we zitten als versteend naar het beeld voor ons te kijken terwijl de tranen uit mijn ogen stromen hoe in hemelsnaam kon dit gebeuren?! Al snel hoor je de rest naar boven komen, die verschrikt naar het beeld voor ons kijken en in dit geval was Maria de slimste om zo snel mogelijk de Ambulance te bellen. Na wat uren lijkt te duren maar in werkelijkheid 10 minuten was is de ambulance daar, iedereen word aan de kant geduwd ondertussen hadden we wel een handdoek om haar heen gedaan en haar een onderbroek aangedaan. Ik word uit mijn gedachten gehaald door de ambulance broeders ,,Er mag 1 iemand mee´´ delen ze mee. En omdat het mijn beste vriendin is wijzen ze mij aan en de rest komt in de auto. Voor ik instap krijg ik nog een gerustellend kneepje van Louis en dan stap ik in op naar het ziekenhuis.

Liam pov.

Mijn telefoon begint heftig te trillen in mijn zak, fijn net nu ik gezellig met Robin aan het knuffelen ben en een film kijk. Op het scherm zie ik dat het Louis is.

Met Liam.
Hey Liam, met Lou je moet NU! naar het ziekenhuis komen.
Waarom dat?
Rachel ligt in de ambulance, we vonden haar op de grond, ze bloede nog al erg en was niet aanspreekbaar.
Wacht dat is verschrikkelijk ik vraag Robin even en dan komen we er aan.
Oké ik zie je zo.

Ik hang op en loop naar de bank toe, mijn gezicht is lijkbleek. Hoe kon dit nu gebeuren. ,,Wat is er schatje?" Vraagt Robin terwijl ze opstaat en haar handen om mij heen vouwt. ,,Rachel. Ze ligt in het ziekenhuis, waarschijnlijk in coma." Zeg ik en begin te huilen, ja wat mannen mogen ook huilen. ,,Laat maar raden je wilt zeker naar die trut toe." Zegt ze en zet haar handen in haar heupen. ,,Ja, ze is nog wel mijn beste vriendin." Beken ik eerlijk. ,,Waar mee je zoende, voor mijn neus." Zegt ze boos en stapt achteruit. ,,Als je naar haar gaat verlies je mij." Zegt ze, haar kwijt raken? Hoe kan ik haar nu kwijtraken ze is geweldig, ik heb het toch al verpest dit kan er ook nog wel bij. ,,Nee ze redden het wel zonder me." Zeg ik en trek Robin naar me op de bank en kus haar kruin.
Nog geen uur later gaat mijn telefoon alweer. Robin slaapt in mijn armen, ze is zo lief als ze slaapt. Ik kijk op mijn telefoon en zie al snel ''Ivana'' staan. Ik zucht en duw Robin zachtjes aan de kant.

Met Liam.
Payne je zou verdomme toch komen?
Jullie redden het toch prima zonder mij?
Nee, we verwachten dat je komt, je bent haar beste vriend.
Ja dus kan ik niet met mijn vriendin samen zijn dan?
Dan neem je die trol toch mee?
Trol nu moet het helemaal mooi worden, wat denk jij wel niet?
Ik denk te veel en dat jij NU! Naar het ziekenhuis komt, Rachel haar toestand is kritiek.
Ja dus? Ik wil bij Robin zijn.
Lekkere vriend ben jij zeg, ik snap mijn god niet wat ze in jou ziet als vrienden, je laat haar vallen Payne.
Doei Ivana.

Ik gooi mijn telefoon woest aan de kant, hoe kan Ivana denken dat ik Rachel laat stikken, maar als ik naar haar toe ga raak ik Robin kwijt en dat wil ik echt niet. ,,Hey wat is er?'' Ik kijk om in de twee prachtigste ogen ooit. ,,Ivana belde om te zeuren.'' Zeg ik en kijk haar aan. ,,Weer over die trut, wat is dr nu weer? Of nee wacht laat mij maar raden. Ze willen dat je komt omdat haar toestand kritiek is?'' Vraagt ze en draait zich om. ,,Ja dat zeiden ze wel, maar ik denk dat het misschien toch beter is dat ik naar haar toe ga.'' Zeg ik en kijk haar aan. ,,Moet je zelf weten, alleen ben je mij dan kwijt.'' Zegt ze nog een keer. Ik wil haar niet kwijt, maar ik wil Rachel ook niet kwijt. Ik kan me als de dag van vandaag nog herinneren hoe wij elkaar ontmoet hebben.


Flashback.

,,Kom op Tyler geef mijn boeken terug?'' Vroeg ik in een hulpeloze poging, Tyler was de grootte pestkop van deze school, hij zat al in de derde klas en pestte graag eersteklassers. ,,Waarom zou ik Payne, je bent niks waar. Een klein eersteklassertje, die zijn boekjes terug wilt.'' Zei hij en pakte mij vast aan mijn arm. ,,Weet je waar zulke kleine smurfjes horen, juist je in de vuilnisbak. Hij trok mij mee aan mijn arm naar de vuilnis bak, niemand keek om of op. Tot we langs een lang meisje, met blond haar en bruine ogen liepen. Ze keek op en ik zou zweren dat ik haar kon zien als ze ouder was. ,,Laat hem met rust Tyler.'' Zei ze en ging voor Tyler en mij staan. ,,Nog zo'n eersteklasser, ga aan de kant Walker.'' Zei hij en duwde het meisje weg. Het had niet veel zin, al snel sloeg het meisje hem en keek mij aan. ,,Gaat het?'' Vroeg ze, haar vrienden begonnen te lachen. Natuurlijk ik was een niemand. ,,Donder op jullie.'' Zei ze, wacht ze leit haar vrienden vallen voor mij? Volgens mij was ze best populair. ,,Bedankt voor het helpen.'' Mompelde ik en pakte mijn tas. ,,Hey, waar ga je heen?'' Vroeg ze en glimlachte naar me. ,,Rachel Walker.'' Zei ze en sta haar hand uit. ,,Liam Payne.'' Zei ik en pakte haar hand aan.


Luke Pov

Niall had ons gebeld over dat ze niet kwamen repeteren vandaag. Een van hun beste vriendinnen lag in het ziekenhuis. ,,Schiet je nu nog eens op, of moeten we eeuwig op je wachten?'' Vraagt Michael, we hadden besloten om langs het ziekenhuis te gaan. ,,Ja,ja ik kom al laat mij even mijn spullen pakken.'' Zei ik en pakte de grootte bos bloemen en chocolade. ,,Jij bent echt sloom.'' Lacht Calum als ik dan ook eindelijk in de auto stap. ,,Natuurlijk ben ik sloom, zo ben ik geboren.'' Zeg ik en neem plaats naast Ashton.
Ik heb altijd al een hekel aan ziekenhuizen gehad. ,,Weet jij wie we zoeken?'' Vraag ik aan Ashton, hij knikt en laat zijn telefoon zien. Hij had Niall gevraagd hoe het meisje heette. Slim plan. ,,Goedemorgen mevrouw, wij zijn opzoek naar Rachel Walker.'' Zeg ik een kijk de vrouw aan, hij ronde kleine brilletje valt bijna van haar gezicht af. ,,Walker, kamer 4, gelijk deze gang in en dan ziet u het van zelf.'' Zegt ze en wijst een lange gang in. Als we de kamer eindelijk gevonden hebben ben ik mij aan het bedenken hoe het meisje er uit zou zien. Ik heb tijdens de tour veel meisjes gezien bij de jongens, maar volgens mij heette er geen een Rachel Walker. ,,Calum, Ashton, Michael en Luke ik ben blij dat jullie er zijn.'' Zegt een niet zo heel vrolijke Niall, heel veel mensen staan om het bed heen. Alleen mis ik Liam en Robin, begrijp mij niet verkeerd, maar Robin is echt een bitch. Toen ze ook maar zag dat Liam aan het appen was met een meisje flipte ze. Ik loop naar het bed, het blonde haar van het meisje ligt als een waaier om haar bleke gezicht, in haar armen zitten allemaal slangen. Ze is best mooi. ,,We hebben bloemen mee genomen.'' Zegt Michael. Ik geef de bloemen en chocolade aan Ivana. Maria heeft de hand van het meisje vast. Plots komt er een dokter binnen zetten. ,,Zo veel bezoek mag mevrouw Walker niet. Ik verzoek jullie om allemaal op twee na weg te gaan.'' Zegt hij en kijkt om streng aan. Iedereen zucht. ,,Ik blijf.'' Zegt Ivana en gaat met haar armen over elkaar geslagen op de stoel zitten. Plots horen we een langdurige piep. Iedereen kijkt op de monitor waar Rachel haar hartslag te zien is, correctie was. De dokter drukt iedereen aan de kant en de zusters sturen iedereen weg.
Ivan en Zayn lopen met hun handen door hun haren heen en weer. ,,Die klootzak als ze dood is ik vergeef het hem nooit.'' Zegt Ivana, Louis probeert haar rustig te krijgen, ik snap er niet heel veel van. Heeft iemand haar het ziekenhuis in geslagen of zo? ,,Ivana doe rustig.'' Zegt Maria nu ook. ,,nee door die bitch, is alles verpest en is mijn vriendin misschien dood!'' Gilt ze, een oude oma die langs komt kijkt geschrokken om. ,,Mag ik weten wat er gebeurt is?'' Vraagt Michael, ja Michael is nog al een roddelkont, zou je niet denken als je hem zo ziet. ,,Nee, dat mag je niet want dan heeft iedereen weer vooroordelen.'' Zegt Nola en gaat zitten. ,,Waar zijn Liam en Robin eigenlijk?'' Vraag ik, volgens mij had ik dat beter niet kunnen zeggen want Ivana kijkt mij kwaad aan. ,,Zeg maar niks meer over hem.'' Fluistert Niall in mijn oor.

Rachel Pov(Mind)

Waar ben ik? Dit is niet de douche meer. IK hoor vaag in de vertte mensen praten over mij. Ik herken Ivana haar stem. ,,Liam Komt echt niet meer. Hij laat haar gewoon vallen voor Robin''. Dat doet pijn. Ik dacht dat Liam wel zou komen, waar ik dan ook ben. ,,Hij is haar gewoon niet waard.'' Zegt een jongens stem met een Australisch accent. ,,Ja maar alsnog ik bedoel, als hij echt om haar gaf was hij toch wel naar haar toe gekomen?'' Vraagt Ivana haar stem weer. Ik wil mijn ogen openen om te kijken wie deze vreemde stem is, zijn stem klinkt behoorlijk sexy. Mijn ogen blijven dicht. Wat is er aan de hand met mij? Ik wil gillen maar er komt geen geluid uit mijn mond. Dit is niet goed. ,,Het komt allemaal wel goed.'' Zegt de jongen met het Australische accent. Ik voel hij iemand mijn hand vast pakt. Ik wil bewegen, schreeuwen, gillen, huilen, lachen. Maar niks werkt het lijkt wel alsof ik naar een film kijk zonder beeld en waar in je niks kan zeggen tegen de hoofdrol spellers. Misschien is dit een boze droom? Word ik straks wakker in mijn eigen bed. Of misschien nog beter naast Liam.

* Belangrijk * Er komen Vaste Postingdagen die zijn op Maandag en op Zaterdag Alleen bij maandag vanaf 16:00 dan pas ben ik uit! Dont judge me xxxx

Niet Vergeten Bij Rachels Verhalen te kijken ! Dankje xxxx


Reacties:

1 2

justmissF24
justmissF24 zei op 19 sep 2014 - 21:53:
Supeer!!


katniss
katniss zei op 14 sep 2014 - 12:49:
leuk !
snel verder!

p.s.ik ben maandag ook pas 10 over 3 uit
xx


x1Dx
x1Dx zei op 11 sep 2014 - 18:42:
Luke!!
Liam klootzak!!
Ha heel snel verder!!!
P.s. Fijn dat je vaste postingdagen krijgt!!
XX


1dforeverxmx
1dforeverxmx zei op 11 sep 2014 - 13:09:
Liam, liam, liam.... *Shaking my head*


MelintjeX1DX
MelintjeX1DX zei op 10 sep 2014 - 22:58:
Klootzak! Gelukkig is Luke wel lief
Snel verder!
Xx