Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » K-pop » Peaches » PART 1 :D

Peaches

11 sep 2014 - 12:49

339

1

272



PART 1 :D

"SO BEAST! Blijf ons steunen! We houden van jullie allemaal! Annyeong~!"

De fans gingen helemaal wild. Alle fans meisjes en jongens schreeuwden hun harten uit voor hun geliefde idolen. De BEAST leden deden een groeps-cheese-sign naar de fan-camera's, daarna bogen ze naar hun fans . Yoseob gebruikte al zijn overgebleven krachten om z'n twee vingers op te steken en gaf een zwak glimlachje. Één voor één stapte ze in hun SUV. Gikwang was als laatst. Voordat hij de deur dicht deed knipoogde hij naar z'n fans.

"Haa.." Zuchtte Yoseob van opluchting toen hij BEAST's SUV instapte. Ze hielden vandaag hun eigen concert. Na een lange dag dansen en zingen, zweten en stralen, verlaten ze hun fans met een belofte dat ze elkaar weer zien in de toekomst.
Ze reden in hun SUV onderweg naar BEAST's appartement. Het eerste wat ze deden was klagen. Gikwang de danser klaagde hoe hij zou sterven van de honger, Hyunseung zeurde dat hij zo snel mogelijk fris wilde douchen, Junhyung de rapper kon niet wachten tot hij weer in z'n bed kon duiken. De maknae was al in dromenland en de leider van de band genaamd Doojoon probeerde z'n teamgenoten te kalmeren en klaagde dat ze zich niet zo moesten aanstellen. Yoseob de belangrijkste vocalist zat in z'n eigen bubbel. Hij was kapot moe en had niet eens de energie om te klagen. Hij leunde met zijn linker elleboog tegen het raam aan, bedekte zijn ogen met dezelfde hand en probeerde met zijn vingers z'n frons weg te wrijven.

De leider keerde zich naar yoseob toe toen hij merkt hoe ongewoon stil de jonge man was.

"Yoseobie, gaat het?"

Yoseob draaide z'n hoofd naar hem toe met z'n hand nog in de lucht.

"Ja, het gaat. Alleen... moe."

Antwoordde Yoseob fronsend met een lange diepe zucht. Doojoon glimlachte zacht en veegde met z'n hand de paar haarlokken voor de ander z'n voorhoofd opzij.

"Zijn we dat niet allemaal?"

Yoseob kreunde pijnlijk als antwoord en probeerde de ander weg te duwen toen Doojoon z'n haar rommelig zat te woelen.


Reacties:


elma
elma zei op 14 sep 2014 - 18:29:
Leuk verhaal!x