Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » You're the story of my life - Niall Horan » Hoofdstuk 1

You're the story of my life - Niall Horan

3 okt 2014 - 18:09

381

3

368



Hoofdstuk 1

Hey iedereen ik hoop dat jullie het verhaal mooi vinden. Ik zal proberen elke weekend een deel te schrijven. Veel leesplezier.

Daar zat ik dan in de klas achteraan. Niet oplettend in de les. Ik dagdroomde over hoe het zou zijn om beroemd te zijn. Mij droom werd brut verstoord door de leraar. Ik schaamde me. ik hoorde de bel en ik was blij dat het laatste lesuur voorbij. Ik ging naar huis.Toen ik thuis kwam, ging ik naar mijn kamer, pakte mijn laptop, en ging op Twitter. mijn nickname was LunaStar. Ik ben de grootste fan van One Direction. Ik poste een tweet waarin ik zei dat ik ze dolgraag wou ontmoeten. Toen ging mijn GSM af. Mijn vriendin Lucy sms'te dat er wedstrijd is over 1D en de prijs is een reis naar Amerika. Ik bedankte Lucy voor de tip en ging meteen naar de website waar ik antwoorden invulde en doorstuurde. Mijn mama riep om te komen eten. Toen ik naar benden ging vertelde ik over de wedstrijd en ze ging akkoord als ik zou winnen. ik was zo blij dat ik mocht gaan,mijn dag kon niet meer stuk. s'Morgens werd ik wakker geroepen door mama. Ze zei dat er een brief voor mij was. Ik stond op, kleedde me aan en ging naar beneden. Mama was de brief al aan het lezen en aan haar gezicht te zien was het goed nieuws ik had de prijs gewonnen ! ik mocht naar Amerika ! Mama zei wel dat iemand mee moest. Ik dacht meteen aan mijn BFF Lucy. Ik belde haar en toen Lucy opnam vertelde ik haar het nieuws. Ze was superblij. Mijn Mama maakte mijn koffer al klaar. Ik dacht meteen al aan One Direction. Bij die prijs waren vip-tickets voor een One Direction concert en ik kon niet wachten tot ik ze zag.
Morgen is de grote dag, dan vertrek ik naar Amerika. Ik kan echt niet wachten! Lucy vind het ook spannend. we hebben een planning gemaakt: de eerte dag de stad verkennen, de tweedde dag naar een dierentuin de derde dag naar New York om te gaan winkelen en de vierde dag naar L.A. om naar One Direction te gaan met onze meet en greet. Lucy stuurde me een bericht: ben je al klaar met koffers pakken ? ik stuurde haar terug: ben bijna klaar, ik ga daarna nog een tweet sturen, want morgen is de grote dag.


Reacties:


PinkyPunk
PinkyPunk zei op 15 feb 2015 - 13:11:


1Dfrancisca
1Dfrancisca zei op 16 okt 2014 - 17:44:
rea please als er een nieuw hoofdstuk is ik word blij van je verhaal


Madeliefjuhh
Madeliefjuhh zei op 13 sep 2014 - 17:56:
Niceee! Probeer niet iedere zin te beginnen met ik. Dat zou iets fijner lezen.
Doe je aan meldingen? Zo,ja geef mij er maar een!