Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Harry Potter » Marry me or die (Draco Malfoy) » Hoofdstuk 4

Marry me or die (Draco Malfoy)

14 sep 2014 - 16:30

588

2

270



Hoofdstuk 4

(Artemis pov)

De wedstrijd is al een 20 minuutjes bezig. Wij Slytherins spelen het weer smerig, maar er wordt niet anders van ons verwacht. Plots zie ik de Golden Snitch glinsteren naast Malfoy's gezicht. Als een speer schiet ik er heen. Malfoy kijkt me geschrokken aan. Wanneer hij ziet dat de Snitch naast hem zweeft, maakt hij zich nors uit de voeten. Van ver zie ik Harry Potter ook deze kant opkomen. "Hey, dag Harry! Laat mij de snitch maar vangen." Roep ik hem luid toe. Met Harry heb ik een soort van vriendschap gesloten, enkel omdat Malfoy hem zo haat. "Dacht het niet, Art!" Antwoord hij met een grijs van oor tot oor. Gelukkig is mijn nieuwe bezem, celeritas lucis, sneller dan zijn fameuze Firebolt. Al snel kan ik mijn hand uitsteken en de tegenspartelende Snitch tussen mijn vingers knijpen. Op deze bezem ben ik onverslaanbaar. Trots steek ik de Snitch boven mijn hoofd. We hebben gewonnen! Wanneer ik op de grond land lopen alle teamleden, buiten natuurlijke jaloerse Malfoy, op me af en gooide me in de lucht. Zo werd ik gedragen naar de Common Room. Daar aangekomen zie ik dat Malfoy nergens meer te bekennen is. Een lach verschijnt op mijn gelaat. Malfoy zat nu waarschijnlijk ergens te huilen omdat hij niet de held van de wedstrijd is. Die gedachten maakt me blijer dan eigenlijk zou moeten.

(Draco's pov)

Wanneer ik land loop ik meteen naar de tribune. "Pansy!" Roep ik luid. "Wat is er schatje?" Vraagt ze speels. "Meekomen, nu!" Beveel ik haar. Meteen wandelt ze achter me aan. Pansy is echt mijn trouwe schootmensje. Na even wandelen komen we aan in het parkje naast het kasteel. Ruw duw ik haar in de bosjes en begin meteen haar gewaad uit te trekken. Ze wilt haar mond open doen maar snel snoer ik haar met een kus. Misschien als ik seks heb met Pansy, vergeet ik Artemis wel. Pansy's tong glijdt gewillig in mijn mond. Mijn verstand zet ik op nul. Haar handen friemelen aan mijn gewaad en zonder te kijken steek ik mijn armen in de lucht. Wanneer ze ook mijn broek heeft uitgedaan, sta ik enkel nog in mijn boxer short. Mijn handen verkennen gretig haar lichaam, haar bh sluiting open ik terwijl ik haar kus. Het is een lange passionele kus en tijdens deze kus betaste ik haar mooie ronde borsten. "Get a room!" Hoor ik plots een bekende stem gillen. Hoe kon het dat ik haar vast had en ze op dat zelfde moment ook zo ver weg is? Abrupt open ik mijn ogen. Juist, ik was met Pansy bezig. Aan de andere kant van de bosjes staat Artemis nog steeds naar ons te kijken. "Bevalt het uitzicht?" Roep ik haar nors toe. "Hell no! Trek liever iets aan, alles waar een halfnaakte Malfoy bij betrokken is, kan alleen maar zorgen voor nachtmerries." Antwoord ze terug. "Waarom sta je daar dan nog steeds? Je kan ook gewoon je beentjes nemen en weg wandelen." Mijn linker wenkbrauw trek ik vragend op. "Ik zou wel willen, Don Juan, maar Blaise is naar je op zoek en ik moet jou naar hem brengen." Verveeld draait ze met haar ogen. "En waarom zou Blaise dat aan jou vragen?" Nu werd ik wel heel nieuwsgierig. Als Blaise haar echt gestuurd heeft, dan moet het wel heel dringend zijn. Mijn gewaad gaat terug over mijn hoofd en Pansy kleed zich ook terug aan. Wat een blunder, ik doe het om Artemis te vergeten, maar dan komt uitgerekend zij me storen.


Reacties:


Redhead zei op 11 juli 2015 - 17:20:
Meh. Niet geweldig.


narcissa
narcissa zei op 14 sep 2014 - 17:13:
Dit is echt leuk. Vooral dat ze een soort vriendschap heeft gesloten met Harry Potter. Omdat ze beide Draco haatten (kreeg echt een grijns op mijn gezicht toen ik dat las)
Leuk!