Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Stand Alones {Persoonlijk} [GESTOPT] » 13. >narryhugsx<

Stand Alones {Persoonlijk} [GESTOPT]

14 sep 2014 - 17:43

820

1

354



13. >narryhugsx<

Image and video hosting by TinyPic Deze is voor jou babe! <3

Je kan niks

Dat is het eerste wat ik élke dag hoor. Ik loop langs Esmee, de hoofdpester, af en naar mijn kluisje. Ik open hem en twee briefjes vallen eruit. Ik open het eerste briefje en weer breekt er een stukje moed af.
Ashton gaat alleen maar met je om omdat je anders niks hebt
Het tweede briefje laat ik expres dicht, die wil ik niet eens lezen. De bel galmt door de gang en ik loop naar het wiskundelokaal. Ik ga op mijn plaats zitten, helemaal achterin. Links van me, is de stoel leeg. Normaal zit Ashton, mijn beste vriend, daar. Hij is op tour met zijn band 5sauce. Hij komt pas over drie dagen terug. Dus ben ik in totaal zes weken alleen geweest. Een briefje valt op mijn tafel en ik open het voorzichtig.

Ashton + Emma + Esmee – Emma = Emma is niks waard

Gaan ze me nu ook met wiskunde pesten? Dat is nieuw. Ik leg het briefje onder mijn boek en mijn oog valt op een jongen voor mij. Hij lacht wat en kijkt mij aan. Natuurlijk heeft Esmee weer over mij geroddeld, zoals altijd. Waar heb ik dit aan verdiend?

Na het zevende uur geschiedenis, zijn we uit. Ik loop naar mijn fiets en alweer breekt een stukje moed af. De banden zijn lek geprikt en mijn fiets is afgetrapt. Ik pak hem op en loop ermee naar huis. Daar aangekomen is er, zoals gewoonlijk, niemand. Ik ben altijd alleen thuis. Mijn ouders werken de hele dag en ik ben enig kinds. Voor toch nog wat gezelschap, hebben mijn ouders een hond gekocht. Ik begroet Sally en loop naar boven. Op mijn deurklink hangt een briefje. Hoe zijn ze in mijn huis gekomen?

Blijf weg van Ashton!
Ik waarschuw je!

Ik schrik en voor de zoveelste keer vandaag breekt er een stukje moed af. Ik heb nog maar één stukje over, en die breek ik zelf.

Ik loop naar de badkamer en loop naar het kastje onder de wastafel. Ik hoor iets beneden en spits mijn oren. Het is vast Sally. Ik hoor haar over de vloer rennen en springen. Die heeft vast iets buiten gezien. Uit het kastje haal ik een scheermes van mijn vader en pak er een uit. De rest leg ik terug. Ik neem het mesje mee naar mijn slaapkamer en ga op het bed zitten. Ik goor mijn mobiel gaan en ik kijk van wie ik een berichtje heb. Zodra ik ‘Esmee’ op het scherm zie staan leg ik mijn mobiel weer weg en ga weer zitten. Toch sta ik weer op en loop naar mijn laptop. Ik heb weer vier haat mails van iemand en per ongeluk open ik er een.

Emma, ga weg. Ashton is mine! Blijf van hem af! Hij vind je totaal niet aardig! Hij heeft alleen maar medelijden!

Ik klik mijn mailbox weg en klik op YouTube. Ik zoek de video op die ik wil en klik er op. ‘Miss You’ van ‘5sos’ klinkt er door de speaker van mijn laptop en de tranen springen in mijn ogen zodra ik de drum van mijn beste vriend hoor. Ik ga weer zitten en pak het mesje weer. Ik zet het mesje op mijn huis en neem even diep adem. Ik druk iets door en snijd. Het bloed stroomt naar buiten en de tranen lopen over mijn wangen. Ik kan er gewoon niet meer tegen. Ik zet het mesje iets verder en snijd. Maar deze keer gaat het anders dan de eerste keer. Ik heb iets te ver gesneden. Het bloed stroomt naar beneden. Het is best veel bloed. Ik raak licht in paniek en sta op. Al snel val ik op de grond en mijn zicht word waziger. Een gedaante komt naast me zitten en drukt een shirt tegen mijn wond. Hij wikkelt zijn shirt om mijn arm me in zijn armen. Ik snuif zijn geur op. De geur die ik uit duizenden herken. Ashton. ‘Emma, waarom deed je dit?’ Hij verzorgt ondertussen mijn wond en doet er verband omheen. Lichtjes haal ik mijn schouders op. ‘Je wond is niet super groot, dus hoeft niet gehecht te worden. Het gaat vanzelf dicht. Waarom Emma? Word je gepest?’ Ik knik en hij wrijft over mijn arm heen. Ik kijk op en kijk hem recht in zijn ogen aan.
‘Ashton?’ Hij knikt. ‘Waarom ben je eerder terug? De tour duurde toch nog drie dagen?’ Hij knikt weer.
‘Ik kwam eerder terug omdat de laatste concerten zijn verzet. Calum is ziek zeg maar. Ik wilde je verassen maar kwam aan de ene kant op het goede moment en aan de andere kant op het slechte moment. Ik ben blij dat ik op tijd was. Je bent mijn beste vriendin Emma, onthoud dat. Ik zal er altijd voor je zijn!’ Hij slaat zijn armen om me heen en ik de mijne om hem. Ashton en ik zullen altijd beste vrienden blijven, wat er ook gebeurd!

__________
Ik hoop dat je hem leuk vind =)

-X-
<3


Reacties:


narryhugsx
narryhugsx zei op 24 sep 2014 - 16:01:
wauwie, i love it <3