Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » You Must Make A Choice. » He is My What.. :O

You Must Make A Choice.

14 sep 2014 - 18:55

739

8

321



He is My What.. :O

Image and video hosting by TinyPic Suprise!!

Rachel Pov:

Ik voel hoe iemand mijn hand pakt en zijn hoofd op mijn schoot legt. Hij begint te huilen. Misschien is dit wel Liam, ik wil mijn ogen open. Het lukt niet. De jongen begint harder te huilen. Kom op Rachel word wakker. Ik duw mijn ogen open en kijk naar de jongen met blond haar die op mijn schoot ligt te huilen, ik leg mijn hand op zijn hoofd, in de hoop dat hij opkijkt. Als hij dat na een paar minuten nog niet doet zucht ik. ,,Huil je om mij?" Zijn hoofd schiet omhoog en hij kijkt mij aan met zijn blauwe ogen, ze kijken mij aan en hij laat zich gaan. Hij slaat zijn armen om mij heen. Het voelt fijn alsof ik hem al jaren ken, toch had ik gehoopt dat het Liam zou zijn. ,,Jij bent Luke toch?" Vraag ik, hij knikt en pakt mijn hand vast. ,,Ik laat je niet vallen Rachel, ik blijf bij je." Zegt hij en slaat zijn armen om mij heen. Onder zijn ogen zitten grootte wallen. ,,Ga anders even liggen, je ziet er nog al moe uit." Zeg ik en klop naast mij op bed. Ik hoor de stem van mijn ouders duidelijk op de gang, ik begin aandachtig te luisteren.

Ashton pov :

Met gekruisde armen sta ik voor de nog steeds huilende moeder van Rachel en bedenkelijk kijkende vader. ,,Goed gaat iemand me nog uitleggen waarom jullie zo schrokken bij mijn naam" zei ik ongeduldig. Tyler de vader van Rachel suste zijn vrouw en nam het woord. ,, Well Ashton.." Begon hij, het leek alsof hij naar de goede woorden zocht. ,,Je zag al wel dat Rachel niet bepaald lijkt op ons toch.." zei Tyler voorzichtig. Ik knikte ,,Maar waarom gaat mij dit aan?" ik keek ze vragend aan. ,,Dat gaat je aan omdat.. Rachel jou zusje is" Maakte Rebeca de zin af van Tyler terwijl ze nog eens na snifte. Verblufd keek ik ze aan toen drong het pas tot me door ,,ZE IS MIJN WAT!" ik keek ze kwaad aan, hoe konden ze dit verzwijgen dit verklaarde het ketting verhaal. Zonder nadenken begin ik met rennen zo snel dat ik niet uitkijk en val.. Het laatste wat ik zie is een zuster die naar me toe rent, dan word alles zwart

Rachel Pov:

Ashton is mijn broer. Ik ben geadopteerd, de tranen beginnen over mijn wangen te lopen. Er werd wel vaker gezegd dat ik niet op mijn ouders leek, maar nooit had ik er echt over gedacht. ,,Hey gaat het met je?" Vraagt Luke, zijn blauwe ogen staren mij aan. Op deze momenten is het fijn om een vriendje te hebben waar je mee kan knuffelen, die je troost en je vertelt dat alles goed komt. ,,Rachel, alles komt goed. Ik ben bij je." Zegt Luke alsof hij mijn gedachten kan lezen. Ik leg mijn hoofd op zijn schouder en begin te huilen. ,,Kan mijn leven nog erger worden." Zeg ik en kijk naar de vlekken die zich op Luke zijn shirt vormen. ,,Het kan wel beter worden." Zegt Luke twijfelend, zijn armen zijn om mij heen geslagen. ,,Hoe bedoel je?" Vraag ik, Luke drukt zijn lippen op die van mij en op dat moment komen mijn "Ouders" net binnen.

Zayn Pov.

Hier zitten we dan bij het 2e slachtoffer, Ahston.. Tijdens het rennen klapte hij op de vloer. Inmiddels weet iedereen dat Rachel en Ashton broer en zus zijn. Nooit gedacht. Ondertussen probeert Nola de heletijd mijn aandacht te krijgen en me te zoenen hard duw ik haar weg. Geschrokken kijkt ze me aan. ,,Ashton is flauwgevallen en Rachel ligt hier ook en waar jij aan denkt is ZOENEN? je bent gek'' Kat ik haar af. ze kijkt beschaamt naar haar voeten, niemand die het voor haar opneemt. iedereen kijkt op als we zacht gekreun van het bed horen. ,,ASH'' Gilt ivana bij. ze vliegt hem om de hals maar zodra hij een pijnkreet laat horen laat ze meteen los. ,,Waar is Luke?'' kreunt Ashton (NietVerkeerdDenken). ,,Die zit bij Rachel fluister ik naar hem''. ,,Over Rachel gesproken ik ga even bij haar kijken zeg ik.'' Zodra ik de kamer uit ben hoor ik gepraat uit de kamer bij Rachel en ik laat een kreet horen als ik zie dat ze wakker is met een half slapende Luke naast haar. Snel Ren ik naar de anderen.


*Suprise Suprise*

Bevalt het tot nu toe?

*Geschreven door Rachel & Mij Samen ! xxx


Reacties:

1 2

x1Dx
x1Dx zei op 15 sep 2014 - 18:01:
Heel leuk!!
Snel verder!!


1dforeverxmx
1dforeverxmx zei op 15 sep 2014 - 16:14:
Liam where are you?!


Anne
Anne zei op 15 sep 2014 - 8:08:
Leuk!! Snel verder
ps nola is gewoon verliefd, maar als hij dat niet wilt zien....tja... -.-


MelintjeX1DX
MelintjeX1DX zei op 14 sep 2014 - 19:43:
Poor Ash
And Yay! Rachel is wakker!
Xx


xHiimacookie zei op 14 sep 2014 - 19:29:
Ashton kneusje .