Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » You Must Make A Choice. » Well, Hello Jane! :)

You Must Make A Choice.

15 sep 2014 - 22:04

1183

8

513



Well, Hello Jane! :)

Image and video hosting by TinyPic HIHIHIH XD

Op het eind staat beetje 2x zelfde deel maar dan snap je het beter! -xxx-




Jane pov ( Now you think Jane? Jane is nieuw x )

Rennend, Nee wat zeg ik struikelend. Ga ik de trappen van het ziekenhuis op om mijn oude maar goede vriendin Rachel te bezoeken. Ik kon niet eerder komen want ik zat voor wat modellenwerk in Amerika. Zo snel als ik kan ren ik haar kamer in en gil ik van blijdschap. ,,RACHELL!!'' Gil ik. Snel keek ze op en gilde net zo hard terug. ,,JANEEE!!''. Giechelend keek ik naar de jongen naast haar die zo schrok van onze reactie dat hij van het bed af viel. Gierend van de lach trekt Rachel hem omhoog. ,,Jane, Luke , Luke, Jane''. ,,Aangenaam!'' ik gaf hem een snelle knuffel. ,,Ik ga eventjes koffie halen'' Murmelt Luke. dan loopt hij de kamer uit. Al snel praten Rachel en ik over van alles en nog wat tot de deur openvliegt. En dan zie ik hem.. Zijn mooie Zwarte haren in een kuif naar links, zijn bambi bruine ogen die de mijne ontmoeten, Geen van ons lijkt weg te willen kijken. GodDamn hij is zo knap! Al snel merk ik dat ik moet blozen en ik kijk snel weg als ik een meisje naast hem enorm boos naar me zie staren.

Zayn Pov.

Snel ren ik naar de anderen buiten adem kom ik de kamer binnen. ,,JONGENS RACHEL IS WAKKER'' Iedereen keek op van Ash en dan naar mij. ,,Ga maar flusitert hij'' Harry besloot te blijven samen met Violetta anders was het zo zielig voor hem. Met zijn alle staan we nu voor de deur van Rachel we horen druk geklets. Al snel schuif ik de deur open en kijk naar binnen. Dan valt mijn oog op het prachtige meisje met dat rode haar, en die prachtige lichtbruine ogen waarin haar wimpers er mooi uitkomen. Al snel staan we gevangen in elkaars blik als ze bloost en wegkijkt. Als ik naast me kijk zie ik Nola haar woest aanstaren. Als iedereen om Rachel heen zit en haar vol vragen gooit, kan ik mijn blik gewoon niet van het meisje afhouden tot grote irritatie van Nola. Al snel loop ik naar haar toe, ,,Hey ik ben Zayn!'' Zeg ik tegen haar ik zie haar naar me opkijken. ,,Hey Zayn! Ik ben Jane!'' Ze stapt van het bed af en geeft me een knuffel. Dat lijkt de druppel voor Nola want ze trekt me woest uit de greep van Jane en gaat zelf in mijn armen staan, tot mijn grote irritatie... Jane rook zo lekker..

Tyler Walker Pov.

Met trillende handen open ik de deur die naar mijn voormalige dochter leid. Rebeca durfde niet mee. Ze kan Rachel niet onder ogen komen. ,,Rachel?'' vraag ik haar ogen kijken op, maar al snel kijkt ze boos weg. De jongen die naast haar op bed zit pakt haar hand. Ik wist niet dat ze een vriend had? Mijn ogen vallen op Jane. ,,Ha, die Jane hoe gaat het met je?'' vraag ik en ik loop op haar af. ,,Goed hoor meneer Walker en met U?'' vraagt ze, Ik slik ik durf haar niks te zeggen dus ik richt mij op Rachel. ,,Ik wist niet dat je een vriend had?'' vraag ik , de jongen naast haar begint te blozen. ,,Wat gaat een vreemde dat aan?'' vraagt ze en kijkt mij niet aan. ,,Ik ben wel je vader probeer ik.'' ,,Je bent mijn vader niet, je hebt gelogen'' zegt ze, het is dat ze hier ligt anders was ze zeker weggelopen. ,,Ga Weg.'' zegt ze en ze wijst naar de deur. ,,Het spijt me, maar ik ben nu te boos om te praten.'' Zegt ze, ik snap haar en loop de kamer uit.

Rachel Pov.

Jane kijkt nog altijd naar Zayn, Nola is hier niet echt blij mee en gaat steeds voor zijn zicht staan, waardoor Luke en ik keihard beginnen te lachen. ,,Waar is Ashton?'' vraag ik als iedereen weer zit. ,,Hij kukelde op de grond, toen hij wegrende. De vloer was nat en meneer had het niet gezien'' Zegt Michael, Luke begint aan rare dingen te denken want hij valt uit het bed van het lachen. ,,Je bent een rare, Luke.'' Zegt Zayn, zijn ogen dwalen weer af naar Jane. Ze vind het leuk want ik zie haar giechelen. ,,Rachel waar is Liam eigenlijk?'' Vraagt Jane dan. Er gaat een steek door mijn hart, ik dacht dat hij zou komen, maar hij heeft het te druk met Robin. ,,Bij zijn walgelijke vriendin die hij boven iemand die hij al heel lang kent kiest.'' Zegt Ivana ik kijk haar dankbaar aan. ,,Maar zo is Liam toch helemaal niet?'' Vraagt Jane en kijkt de groep aan. ,,Helaas is hij wel zo geworden.'' Zegt Zayn. Het was pijnlijk maar waar.

Rachel Pov.

Jane kijkt nog altijd naar Zayn, Nola is hier niet echt blij mee en gaat steeds voor zijn zich staan, waardoor Luke en ik kei hard beginnen te lachen. ,,Waar is Ashton?" Vraag ik als iedereen weer zit. ,,Hij kukelde op de grond, toen hij weg rende. De vloer was nat en meneer had het niet gezien." Zegt Michael, Luke begint aan rare dingen te denken want hij valt uit het bed van het lachen. ,,Je bent een rare, Luke." Zegt Zayn, zijn ogen dwalen weer af naar Jane. Ze vind het leuk want ik zie haar giechelen. ,,Rachel, waar is Liam eigenlijk?" Vraagt Jane dan. Er gaat een steek door mijn hart, ik dacht dat hij zou komen, maar hij heeft het te druk met Robin. ,,Bij zijn walgelijke vriendin die hij boven iemand die hij al heel lang kent kiest." Zegt Ivana ik kijk haar dankbaar aan. ,,Maar zo is Liam toch helemaal niet?" Vraagt Jane en kijkt de groep aan. ,,Helaas is hij wel zo geworden." Zegt Zayn. Het was pijnlijk maar waar. Ik weet nog hoe lief hij was bij onze eerste kus, ja onze eerste kus hebben we samen gedeeld.

* Flashback. *

,,Rachel?" Vroeg Rosé, een meisje met lichte ogen en donker haar. ,,Ja?" Ik staarde haar aan onder de biologie les. ,,Heb jij al gezoend?" Vroeg ze, Ik keek Liam aan die zijn schouders op trok. ,,Nee, hoezo?" Vroeg ik en keek haar aan. ,,Echt niet, moet je echt eens doen. Het is heerlijk en jij Payne, jij hebt vast en zeker ook nog nooit gezoend." Zei ze en Liam knikte.
Na school tijd, na veel gepraat over zoenen. Of zo als iedereen het noemde tongen, kwamen ik en Liam achter het idee dat wij het allebei best wilde proberen. ,,Hoe moet het?" Vroeg Liam die onhandig voor mij stond, hij was een kop kleiner dan dat ik was. ,,Wacht even ik zoek het op." Zei ik en zocht op hoe je het moest doen. ,,Oké dus dan gaan we nu "Tongen"." Liam schoot in de lach van het woord. ,,Denk het." Zei ik, Liam drukte zijn hand op mijn wang, alsof ik van glas was kust hij mijn lippen. Zijn tong vroeg om toestemming en zo stonden wij daar, zoenend. Waar niemand het kon zien

* End Of Flashback *


Reacties:

1 2

1dforeverxmx
1dforeverxmx zei op 17 sep 2014 - 12:30:
Love this!!


xSerenaHoran
xSerenaHoran zei op 16 sep 2014 - 19:23:
awhhh cutee <3


LindjeX1DX
LindjeX1DX zei op 16 sep 2014 - 8:16:
Leukkk!!


Anne
Anne zei op 16 sep 2014 - 0:17:
Hmmmm ik vertrouw die Jane niet.
Zayn is toch Nola's vriendje?
SNEL VERDER


1Dtjetanya zei op 15 sep 2014 - 23:08:
Superleuk!!