Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » My Mentor. » Prologue ~ Goodmorning

My Mentor.

16 sep 2014 - 4:25

740

0

228



Prologue ~ Goodmorning

Voor degenen die geen idee hebben waar deze Fic over gaat, het is Pokémon. Deze fic speelt zich af in de Game Universe (volgt dus, soort van, de verhaallijn van de games & niet de manga of anime) Dit is een 4th Gen fic, (met personages van de 4 Generatie spellen) die zich in Sinnoh afspeelt. Denzi / Volkner (in het Engels) is de 8ste & laatste Gym Leader in de stad Sunnyshore die grenst aan de Victory Road. Hij specialiseert zich in Elektrische Pokémon. Kouki / Lucas (in het Engels) is de protagonist in de D/P/P games, & is de mannelijke keuze als speler, te samen met Dawn / Hikari, die dan weer de vrouwelijke keuze is. || De reden tot deze Shipping? || ~ Geen idee, ik vond h'm online & ik vond h'm best schattig. || Bestaandreden van deze Shipping? || ~ Denzi & Kouki worden voornamelijk geship't vanwege het feit dat de speler in de Gen 4 spellen voor het eerst hoort over Denzi als een Gym Leader die verveeld raakt na enkel zwakke trainers over de vloer te krijgen, als gevolg verbiedt Denzi elke trainer zijn Gym te betreden, en besteedt al zijn tijd aan het renoveren van de Gym. Flint, een lid van de Elite 4 & een jeugdvriend van Denzi vraagt de speler dan om Denzi uit te dagen en terug zin te geven in Pokémon gevechten. Dit doe je dan & zo win je Denzi's respect & vriendschap. || Is er ook een hetero versie van deze Shipping? || ~ Ja, die heet BeaconShipping & is dus vanzelfsprekend met Hikari / Dawn & Denzi / Volkner. | Het verhaal is exact hetzelfde.

----

Golven klotsten in de ochtend. Het geluid van een aantal Starly weerklonk doorheen de aan de kustzijde gelegen stad Sunnyshore. Geluiden die aantoonden dat de inwoners van het zonoverladen stadje langzaam ontwaakten en zich klaarstoomden voor een nieuwe werkdag. De uitkijkpost die de stad verbondt met de nabijgelegen route, werd benaderd door een man van middelbare leeftijd. Het strake blauwe uniform dat hij droeg toonde nog enkele plooien in de stof en de pet van gelijkaardige kleur, beschermde zijn ogen van de heldere ochtendzon. De deuren werden geopend voor reizende Pokemon trainers die weldra zouden opdraven om de lokale Gym uit te dagen.
Een werknemer van de Seals Shop harkte enkele verdwaalde bladeren bij elkaar, wijl andere inwoners de deur achter zich dichttrokken en een drukke werkdag instapten. Een doodnormale dag in Sunnyshore.

Een paar bruine ogen openden zich bij het bespeuren van een sensatie die de eigenaar ervan niet meteen kon thuisbrengen. De sensatie was vredig, voorzichtig .. bijna liefdevol. De jongeman vergaarde zicht op een hand, en de vingers die ertoe behoorden streelden zachtjes over de melkwitte huid die zich eronder bevond. Diezelfde vingers waren gemarkeerd met enkele smalle sneetjes, vandaar dat deze zo ruw aanvoelden. Een paar lippen krulden zich meteen tot een halfhartige glimlach eens hij de hand herkende. De hand behoorde tot niemand minder dan Denzi, de blonde God die aan het hoofd stond van de stadseigen Gym. De jongvolwassene liet zijn blik glijden over de nog ietwat slaapdronken toestand van de jongere jongen die langs hem onder een stel zijden lakens lag verwikkeld. Zijn immer strakke gezichtsuitdrukking verbleekte bij het vinden van de schittering in de ogen van diezelfde jongen. Hij liet zijn ogen nogmaals genieten van de smalle lichaamsdelen die verstrikt leken in de witte stof van het beddenlaken. Het evenaarde twee brede vleugels die zijn kleine lichaam omhelsden.

De tiener rekte de ruggengraat al geeuwend, de zijden lakens die langs zijn naakte bovenlichaam naar beneden gleden, alsof de zwaartekracht niet langer de kracht vond om er het lichaam mee te beschermen. Een kortgeknipte bos ravenzwarte haren, die een marinierblauwe schijn verkregen in de serene, met zilvergevulde stralen van het maanlicht in de hulst van de nacht, kwam op het moment overeen met de puntige stekels van een volwassen Qwilfish. Denzi, wiens ogen nu pretoogjes konden worden genoemd, aanschouwde het ontwakingsritueel van de 15-jarige Twinleaf Stad inwoner. Enkele tranen vulden diens bruine oogjes als het neveneffect van de luidkeelse geeuw voorheen, tranen die zich nu een weg naar beneden baanden over de wang van het kind, als een regendruppel die zijn moederwolk verlaat om op aarde neer te dalen. Denzi's ruwe aanvoelende duim volgde het natte spoor ervan en streek de vloeistof van een zachte wang.

'Goedemorgen, Kouki,' sprak zijn, van nature, autoritaire stem. Het zond tot op ten heden nog steeds een zekere rilling langs de ruggengraat van de puber.
De jongen die naar de naam Kouki luisterde, spitste de oren en draaide het hoofd naar de man met de wilde, blonde haardos. De blauwe ogen die hem aankeken, strak, wat enkel een zelfverdedigingsmechanisme bleek te zijn, glimlachten lieflijk toen de jongen hem in de ogen keek. De man droeg een zwart shirt en een broek met een vergelijkbare kleur, maar alsnog ietwat verbleekten bij de nachtzwarte tint van het shirt. Die kleuren zorgden er enkel voor dat zijn gouden lokken enkel nog meer verhelderden, alsook zijn zeeblauwe ogen. Kouki focuste zich op de geur die zijn neusvleugels binnendrong bij het dichten van de ruimte tussen hen beiden. 'Denzi-san ... ' De jongen drukte zijn neus in de hals van de oudere man. Een paar blauwe ogen werden gesloten, mondhoeken die lichtjes omhoog gingen. 'Denzi-san... draagt u een nieuwe cologne?'

'Kouki, ik moet de Gym zo openen. Het lijkt me een goed idee voor jou om je Pokemon te trainen in de Victory Road. Je hebt mijn Badge dan wel in je bezit, maar je bent nog niet klaar voor de Elite 4,' De man klom overeind, de plooien uit zijn broek strijkend. Met een hoofdknik duwde Kouki de lakens van zich af. 'Ga ik doen! Maar eerst..' nog voordat de jongen het kon zeggen, liet zijn lege maag voor zich spreken. Denzi schudde al grinnikend het hoofd. 'Je weet waar de keuken is, kleine man. Oh .. en voor je gaat, vergeet niet Jeremy te voederen,' Kouki keek de man na als die de kamer verliet en hem alleen achterliet in de slaapkamer. 'Jeremy? Maar .. die bijt,'


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.