Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Harry Potter » Marry me or die (Draco Malfoy) » Hoofdstuk 5

Marry me or die (Draco Malfoy)

16 sep 2014 - 19:22

455

0

233



Hoofdstuk 5

Omdat ik gisteren niet gepost heb post ik er vandaag 2

[15](Artemis pov)

Gelukkig was ik al gewoon aan een halfnaakte Malfoy. Bij Quidditch kleede we ons immers ook altijd samen om in de kleedkamer. Parkinson was een ander verhaal, chance dat ze met haar rug naar me gericht stond en niet met haar blote borsten. Een zucht rolt over mijn lippen als Malfoy veel te traag doet. "Wat is nu weer je probleem?" Vraagt hij bits. "Luister, Malfoy. Veel tijd heb ik niet, dus alstublieft, doe verder." Antwoord ik met al een even bitsige toon. "Zei jij nu net alstublieft?" Malfoy ligt bijna dubbel van het lachen. Een blos baant zich een weg naar mijn kaken. "Malfoy, ik waarschuw je! Subiet kan je Blaise in je uppie gaan zoeken hoor. Ik heb geen zin in je kinderachtige gedoe." Zeg ik luid genoeg zodat ik boven zijn gelach uitkom. "Jullie lijken net een getrouwd stel." Zegt Pansy plots. Ik was al vergeten dat ze hier ook was, maar ze heeft nu wel weer duidelijk laten merken waarom ik haar al even hard haat als Malfoy. "Jakkes, zeg dat nooit meer!" Mijn stem is niet de enige die dit gezegd heeft, Malfoy en ik hadden het in koor gezegd. Dit beviel me helemaal niet. Hem blijkbaar ook niet, want hij kijkt me weer aan met één van zijn geïrriteerde blikken.

(Draco pov)

Artemis had gelijk gehad. Blaise wachtte op me in de Great Hall waar nu het middag maal geserveerd ging worden. Ik snapte niet waarom hij me niet zelf was komen roepen. "Hallo, Blaise. Waarom heb je dat mens op me af gestuurd?" Vraag ik hem met een knikje naar Artemis. "Gewoon, omdat ik u een beetje wilde plagen." Lacht Blaise. "You gotta be fucking kidding me. Ik was bezig met belangrijke dingen." Sis ik hem gevaarlijk toe. "Ja inderdaad, in het gewaad van Pansy Parkinson zitten is zeer belangrijk!" Roept Artemis veel te luid. Heel de slytherin tafel begint te grinniken. "Ben je soms jaloers omdat ik niet in jou gewaad zit, Artemis?" Roep ik op een uitdagende toon. Zo kon ik mijn schaamte een beetje verbergen. Een gemene bulderende lach komt uit haar mond. "Malfoy, ik zit nog liever in het gewaad van Harry Potter dan in dat van jou." De hele tafel maakt een 'oooh' geluid van spanning, maar ik heb niks meer te zeggen. Met tranen in mijn ogen loop ik de zaal uit. Nu was ze echt te ver gegaan.

"Draco, ben je wakker?" Hoor ik Blaise vragen. "Ja." Antwoord ik kort af. Gelukkig zijn mijn tranen al opgedroogd. "Morgen is het gemaskerd bal in de Great Hall. Daarom mogen we subiet vertrekken naar hogesmade om een kostuum te gaan kopen. Geen lessen vandaag!" Zegt hij enthousiast. Eindelijk iets om naar uit te kijken.[/15]


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.