Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » personlijke imagines » imagine Nadja Abby Justice

personlijke imagines

16 sep 2014 - 20:37

390

1

159



imagine Nadja Abby Justice

Nadja is een lief verlegen meisje wat op school word gezien als pispaal, ze word enorm gepest.. maarja ze zit in haar examen jaar dus zoheel lang zit ze niet meer op school. Ze zit bij haar beste vriend Liam in de klas, ze vind hem leuk maar weet niet hoe ze dat moet vertellen.

Buzzz buzzzz.. je slaat met je hand een paar keer op je telefoon tot dat je raak slaat en je wekker uitgaat. Je hebt helemaal geen zin om naar school te gaan. Je gaat alleen nog maar naar school op je basisschool vriend Liam te zien. Je word elke dag uitgelachen door de kleding die je draagt maar je kan niet anders, je ouders hebben het geld niet om dure kleding te kopen. En vriendinnen heb je al helemaal niet. De pauzes breng je vaak alleen door. Maar je hebt vandaag de hoop dat het anders kan gaan je voelt het gewoon er gaat wat gebeuren je weet het zeker!! je kleed je snel aan en appt Liam om te vragen of hij samen wil fietsen. Jullie spreken om 10 voor 8 af op het kruispunt. Hij zou er moeten staan.. maar staat er nog niet. Je besluit dat je alleen naar school fietst. Het verbaast je niks dat hij er niet is, stel dat ze hem ook gaan uitlachen als ze hem met jou zien fietsen. Dat gun je hem echt niet. dat gun je zelfs de pesters niet. Als je op school aankomt hangt er een briefje op je kluisje… je moet naar de teken zolder volgens het briefje, eigenlijk durf je niet te gaan bang dat iedereen je daar opwacht. En je iets aan gaan doen, je doet het toch. Er liggen allemaal pijlen op de grond zodat je weet waar je heen moet. Uiteindelijk sta je voor een inloopkast waar alle verfspullen enzo liggen. Het duurt even voordat je de deur echt open durft te doen. Als die open is zie je een bos rozen met daarachter Liam. Je begint te huilen zo lief vind je het. Je loopt naar hem toe en knuffelt hem. Liam geeft je een zoen op joun wang en vraagt: Nadja? Wil je mn meisje zijn? OMGGGG JAAAA roep je zo happy mogelijk.
3 dagen later hebben jullie nog steeds. Liam en jij zijn echt het gespreksonderwerp van de week. Iedereen ziet je weer staan en opeens is iedereen weer aardig. Je hebt zelfs al un new friend. Je gaat met steeds meer plezier naar school. Laat die examens maar komen


Ik hoop dat die un beetje leuk is.. je bent de eerste waarvoor ik een imagine heb gemaakt
Tips altijd welkom


Reacties:


Nadja
Nadja zei op 16 sep 2014 - 21:18:
Aaawhh thats sweet

Alleen als je wilt dat je personages wat zeggen zou ik her bijvoorbeeld zo doen

Liam staart me aan ,,Nadja?" ,,Ja?" ,,Wil je mijn meisje zijn?" zo zal ik t doen xx