Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » You Must Make A Choice. » We Kissed..

You Must Make A Choice.

17 sep 2014 - 20:57

1096

6

372



We Kissed..

Image and video hosting by TinyPic

Jane Pov:

Lachend zitten Zayn en ik naast elkaar. Hij is zo grappig, het meisje naast zich heet Nola, hij heeft een relatie met haar dat vind ik best wel jammer. ,,Zullen we Luke en Rachel bespioneren? Ik weet zeker dat die twee iets hebben." Zegt Zayn, hij grijpt mijn hand vast, wat weer een boze blik van Nola oplevert. Wat heeft zij!
,,Luke je bent echt zo lief." Zegt Rachel, Zayn en ik hadden de deur iets open gedaan en fleurde naar binnen. Rachel en Luke liggen in elkaars armen. Luke streelt met zijn hand over hasr haar. Rachel vond Liam toch leuk? Dat smste ze mij tenminste. Zayn trekt mij weg bij de deur en kijkt mij aan. Zijn ogen wauw ik smelt gewoon.

Zayn Pov

We kijken in elkaars ogen ik droom weg in Jane's prachtige ogen als ik me niet vergis zit er een kleine twinkeling in. Al snel buigen we dichterbij en al snel raken haar zachte lippen de mijne, Mijn handen glijden om haar middel en die van haar om mijn nek. Dan word de deur woedend open getrokken en trekt Nola ons uit elkaar. Dan stapt ze op Jane af en slaat haar met het vlakke hand in het gezicht, snel grijpt Jane naar haar wang en springen de tranen in haar ogen. Rachel springt onmiddelijk van het bed af en trekt Jane in een knuffel en kijkt Nola woedend aan. ,,Hoe Durf Je!" Sis ik kwaad naar Nola.

Rachel Pov.

Ik mag eigenlijk helemaal niet uit mijn bed komen, maar toen ik zag wat Nola deed, waarom Jane is geweldig. ,,Ben jij wel helemaal lekker?" Vraag ik en kijk haar aan. ,,Zayn is mijn vriendje, het spijt mij, maar die hoer verdiende het." Zegt ze en gaat boos tegen over mij en Jane staan. ,,Hoer? Je hebt het wel over een van mijn beste vrienden, dus pas op met je woorden." Sis ik kwaad. Ze loopt dreigend op mij af. ,,Ik zou maar niks proberen." Ik voel de hand van Luke in mijn rug. ,,Zayn ik dacht dag je van mij hield." Zegt Nola, tranen beginnen er over haar wangen te stromen. ,,Je gevoel kan veranderen zo gaat dat in de liefde." Zegt Zayn terwijl hij naast Jane gaat staan. ,,Bitch!" Schreeuwt Nola en grijpt naar Jane haar haren. Als snel pakt Nola perongeluk ook mijn haar vast en knal ik met een smak op de grond, gelijk komt er een dokter op mij af gerend, natuurlijk er zitten allemaal slangetjes in mijn armen. ,,Mevrouw Walker U mocht het bed niet verlaten." Zegt hij en helpt mij omhoog. Luke kijkt me bezorgt aan. Die blik, die blik heeft Liam ook als hij bezorgt is om me. Ik kijk Luke aan als ik weer op het bed zit. ,,Nola is niet goed snik." Zegt Luke, hij legt zijn hand op die van mij en kijkt mij aan. ,,Rachel je bent geweldig, ik vind je leuk." Zegt Luke, mijn wangen worden diep rood. ,,Ik vind jou ook erg leuk." Zeg ik en kijk naar de grond. Was dit wel zo'n goed idee? Was ik door Luke van mijn gevoel voor Liam af? ,,Rachel zullen we dan samen veder gaan." Zegt Luke. Ik knik, op dat moment vliegt de deur open, mijn hart staat stil, daar staat hij.

Niall Pov.

Maria en ik letten niet echt op het tafereel wat zich afspeelt puur omdat wij het dan straks gedaan hebben. Ik zie aan haar dat ze moe is en ookal hebben we nog geen relatie ze is mijn wereld. Ik word uit mijn gedachten gestoord door een snik die duidelijk van Maria is, ik pak haar hand en neem haar apart in de toiletruimte. ,,Whats Going on Babe?" vraag ik liefjes. Ze kijkt me aan met rood omringde ogen. ,,Het is gewoon even te veel" fluistert ze zachtjes. Ik trek haar tegen me aan en druk kusjes in haar, haren. ,,Ik hou van je Niall" dat zijn de woorden die mij laten verstijfen

Violetta Pov.

Ondertussen is iedereen naar Rachel, Ashton is in slaap gevallen wat ik wel begrijp na een val. Ik voel dat een zachte hand de mijne pakte het was Harry. Ook wij hadden nog geen Relatie maar we groeiden steeds meer naar elkaar. Zachtjes drukt hij een kusje op mijn wang. Ik kruip in zijn sterke armen. ,,Harry ik houd van je" Fluister ik zachtjes. Ik besef later pas wat ik zei en kijk met grote ogen naar Harry, die me liefjes aankijkt. ,,Vio, ik houd ook van jou." De woorden laten me smelten en voor ik 'Pap' kan zeggen voel ik zijn zachte roze lippen op de mijne, Zachtjes maar breekbaar kust hij me, en mijn handen glijden om zijn nek. Een ding weet ik zeker ik houd van deze jongen met heel mijn hart.

Liam Pov:

Ik voelde mij behoorlijk schuldig tegen over Rachel. Ik moest weten hoe het met haar ging. Ik gooide de deur open. Daar ze ze samen met Luke. Hij had haar hand vast, wat mij op een of andere manier pijn deed. Ze keek op, haar bruine ogen kruisen de mijne. Ze kijkt me lang aan. ,,Rachel wil je dat ik weg ga?" Vraagt Luke, ik hoop dat ze ja zegt, maar in tegen deel. ,,Moet je niet naar Robin." Snauwt ze naar mij, die zag ik al aan komen. ,,Die weet niet eens dat ik hier ben." Zeg ik en krab op mijn achterhoofd. ,,Van mij hoef je hier ook niet te zijn, ik ging bijna dood Liam en de enige die bij mij bleef was Luke." Zegt ze draait zich naar Luke die zich stil houdt. ,,Zeg dan wat slappe lul, net als in het appartement. Toen ze nog in coma lag." Zeg ik kwaad, hij heeft mijn meisje in gepikt, de gene waar ik van hou! Wacht waar ben ik mee bezig? Ik heb Robin toch. ,,Slappe lul, als je vriendinnetje er niet bij was dan had je wel gedurfd he." Zeg ik, woede door spoelt mijn lichaam. ,,Liam doe normaal, hij is er tenminste voor mij." Zegt Rachel, ze zit onder de slangetjes. Ze kijkt me met een vage blik aan voor ze weg valt. ,,Dokter!" Gil ik, het klinkt wanhopig ik weet het, maar Rachel mag niks over komen. Al snel komt er een dokter aan en worden we de gang op gestuurd.

Sorry dat ik me niet echt aan de postingdagen houd maar Rachel en ik schrijven behoorlijk snel verder steeds en dan kan ik het ook gewoon meteen updaten! nogmaals sorry als het je verward x



Hope You Like It! <3


Reacties:

1 2

MelintjeX1DX
MelintjeX1DX zei op 17 sep 2014 - 22:49:
Awesome!
Xx


1Dtjetanya zei op 17 sep 2014 - 22:12:
Superleuk!!


LindjeX1DX
LindjeX1DX zei op 17 sep 2014 - 21:14:
Leuk!!!

XX


Anne
Anne zei op 17 sep 2014 - 21:11:
Ahw iedereen keert zich tegen Nola terwijl Zayn vreemdgaat.
Niet eerlijk!!
Hopelijk komt het nog goed?


1Dzayn
1Dzayn zei op 17 sep 2014 - 21:03:
LOVE IS IN THE AIR WOHIEWOHIE