Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » 5 Seconds Of Summer » Tomorrow never dies ~ Ashton Irwin » 001~ The new apartment

Tomorrow never dies ~ Ashton Irwin

17 sep 2014 - 22:04

906

7

1202



001~ The new apartment

Image and video hosting by TinyPic Sorry voor het lange wachten, maar is ie dan! Ik zal bij elk hoofdstuk een leuke foto van Ash plaatsen :) Hope you like it! Xx

De taxi rijdt door het centrum van Sydney, terwijl de stad, waar ik al jaren woon, aan me voorbij schiet. Vandaag ga ik eindelijk op mezelf wonen. Een plek voor mij alleen. Ik kijk weer uit het raam en ‘’Teenage Dream’’ van ‘’Katy Perry’’ knalt uit mijn oortjes. Ik weet dat het nummer eigenlijk over iets anders gaat, maar het is mijn ‘’teenage dream’’ om op mezelf te wonen. Ik sluit mijn ogen en geniet van de middagzon.

Na een paar minuten word ik wakker en ik kijk uit het raam. WOW! Ik pak mijn rugzak en betaal de chauffeur. Hij bedankt me vriendelijk. Uit de kofferbak haal ik mijn koffer. Let’s go inside!

Ik stap het gebouw binnen. Het is best chic, maar ook weer niet te erg. Aan de linkerkant bevinden zich twee liften met blinkende goudkleurige deuren. Ik glimlach even naar mijn spiegelbeeld. Ik loop naar de balie die zich recht voor me bevind. Achter de balie bevindt zich een raam die de hele muur bedekt. Door het raam kan je de huizen zien. Welke zou van mij zijn? Een jongen van een jaar of achttien kijkt op van zijn computer en glimlacht vriendelijk. ‘’Hoi, jij bent vast nieuw. Ik ben Lennart. Waar kan ik je meehelpen?’’ zegt de jongen, die blijkbaar Lennart heet.
‘’Ik ben inderdaad nieuw. Ik heet Lindy’’ Hij glimlacht weer en typt iets in.
‘’Lindy Connor?’’ vraagt hij. Ik knik. ‘’Je hebt het appartement aan de kant van het water. Dat zijn een van de mooiste appartementen’’ zegt hij lachend en ik lach even mee. Ik heb namelijk geen idee welk appartement mijn ouders hebben uitgekozen. Lennart opent een la en pakt er een glimmend, gouden sleutel uit waar het nummer zestien aanhangt en een plattegrond van het complex. ‘’We bevinden ons nu in het hoofdgebouw waar zich de lobby, fitnessruimte met zwembad en discotheek bevinden. Als je die deur tegenover de liften opent, kom je in de achtertuin te recht waar je toegang hebt tot de appartementen. Alles is 24/7 open’’ Terwijl hij dit zegt, volg ik zijn vingers over het papier. Een fitnessruimte MET zwembad! Ik hou van sporten en doe het liefst elke dag, dus dat gaat goed komen. ‘’Gaat het je lukken om je appartement te vinden?’’ vraagt Lennart voorzichtig.
‘’Ja hoor’’ zeg ik glimlachend. Lennart glimlacht terug, zegt me gedag en werkt verder achter de computer, terwijl ik naar de deur loop en hem open.

Ik kom in de tuin terecht. Ik hoor een vogel fluiten in een van de bomen en fluit even mee. Oké ik weet het, ik ben te vrolijk en kinderachtig. You have to deal with it. Ik loop langs de appartementen aan de linkerzijde van de tuin. Twee, Vier, Zes… twaalf, veertien, zestien. Ik blijf staan voor het witkleurige appartement en bewonder het even. Het appartement heeft twee balkons en een glazen voordeur. Een goudkleurige zestien hangt naast de deur. Ik pak de sleutel uit mijn zak, laat hem in het slot glijden en draai hem met een zachte klik om. De deur zwaait open en ik kom in de hal terecht. Een marmeren vloer weerspiegelt de kroon luchter. Ik zet mijn koffer onder de trap. Die pak ik later wel. Ik zet een stap op de eerste trede. Wat staat me boven te wachten?

Aan het einde van de trap bevindt zich de woonkamer+ keuken. De hele achterwand is, net als in de lobby, een en al glas. Het biedt een prachtig uitzicht op de baai en het Operahouse. Ik kan niet wachten tot vanavond, wanneer de baai verlicht is. In de woonkamer staat een grote loungebank en een flat screen hangt aan de muur. Ik ga met mijn hand over de bekleding. Aan de andere kant van de kamer staat een tafel met acht stoelen. Haha mijn ouders hebben rekening gehouden voor als vrienden en/of familie. De keuken bestaat uit een hoge tafel met hoge krukken er omheen, een kookeiland, een grote koelkast en een lang aanrecht met fornuis. Alles is lichtbruin. Ik kan mijn ogen niet geloven. Dit appartement is geweldig! Ik zal Melina straks een berichtje sturen. Wat zou zij ervan vinden? Ik loop terug naar de woonkamer en loop de andere trap op.

Ik kom op een overloop terecht met twee deuren. Ik open de rechterdeur en kom in een slaapkamer terecht. Een glazen deur geeft toegang tot het balkon. In het midden van de kamer staat een groot tweepersoonsbed, een grote make-uptafel/bureau staat er tegenover en van de vensterbank is een bank gemaakt. Ik geniet van alles. Ik open de deur naast mijn bureau en loop de badkamer in. Ook hier is de wand een en al glas. Een lange wastafel bedekt de linker muur en aan de rechterkant staat een groot bad. Ik kan niet wachten tot ik me in het warme water kan laten glijden. Ik ontspan al bij die gedachten. Ik loop terug en sta weer op de overloop. Ik open de andere deur en loop een klein trapje op die me tot het dak lijdt. Een prachtig dakterras ligt voor me. Een grote tafel staat in de hoek en ik zie overal planten en lichtjes. Ik lach even en geniet van het uitzicht. Ik loop net de trap af als de deurbel gaat.




________________________
So this is Chapter 1. Hope you like it!

Zijn jullie nieuwsgierig naar het appartement??
Omdat ik zo aardig ben (denk ik...) zijn hier een paar foto's
-De tuin voor het appartement
-De woonkamer
-De keuken
-De slaapkamer
-De badkamer
-Het terras


Reacties:

1 2

HemmoGirl97
HemmoGirl97 zei op 6 okt 2014 - 21:57:
Leuk!!


XxcherxX
XxcherxX zei op 23 sep 2014 - 17:46:
Awesome love it xxx


fangirl5sos
fangirl5sos zei op 21 sep 2014 - 23:17:
Awesome
Ik lees mee
Xx


1Dtjetanya zei op 21 sep 2014 - 22:34:
Superleuk!
Echt een supermooi huis


xJustMe
xJustMe zei op 18 sep 2014 - 8:13:
Dat huis is ook mijn Teenage Dream <3 Damn, ze heeft het goed voor elkaar.
Awesome!

Melding voor mij (:
x