Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » You Must Make A Choice. » Bye Liam And Hello Nadja!

You Must Make A Choice.

17 sep 2014 - 22:27

833

12

805



Bye Liam And Hello Nadja!

Image and video hosting by TinyPic Dont Judge me ik heb zelf ook een rol, en ook heeft Chantal de rol van de vriendin van Michael! -x-

Luke Pov.

Liam en ik zitten ongerust op de gang. ,,Slappe lul." Bromt Liam nog binnensmonds. ,,Je laat Rachel vallen. Broken ones are the best girlfriends." Zeg ik en haal mijn schouders op. Er komt een dokter naar ons toe. ,,Mevrouw Walker is weer wakker, ze kreeg de verkeerde dosis." Zegt de dokter en zegt dat wij weer naar haar toe mogen. Liam springt op en loopt naar binnen. ,,Rachel, je ziet er zo kwetsbaar uit." Zegt hij en pakt haar hand. Eerst laat hij haar vallen en nu is hij bezorgt. ,,Liam!?" Een hoge gil komt er van uit de deuropening, daar staat Robin er is vuur te lezen in haar ogen. ,,Wat doe je bij deze slet." Zegt ze kwaad en stampt naar binnen. ,,Zeg niet zulke woorden over mijn vriendin!" Gil ik kwaad, Ze kijkt mij aan en dan naar Liam. ,,Je bent echt zo dom, zo verschrikkelijk dom." Zegt ze en gooit haar haar naar achter. ,,Pardon?" Vraag ik. ,,Ze is een slet, ze gaat zo weer vreemd." Zegt ze lachend. ,,Ga weg." Zeg ik en wijs naar de deur. Ze pakt Liam zijn hand vast en trekt hem uit de kamer. ,,Luke, ik trek dit niet meer." Zegt Rachel en begint te huilen. Snel trek ik haar in mijn armen.

Louis pov.

Stilletjes kijk ik naar wat er voor me gebeurt als Robin de kamer binnen stampt, voel ik Ivana verstijven. Ik knijp zachtjes in haar hand als teken dat het goed is. Al snel merk ik dat dit een beetje te veel voor Ivana is Zachtjes trek ik haar aan haar, hand omhoog. Ze kijkt me vragend aan terwijl ik haar breed glimlachend mee de gang op trek. Zachtjes trek ik haar mee naar de bezemkast. ,,Louisss!" Giechelt Ivana. ,,Shhh" Fluister ik naar haar. En voor ze kan antwoorden druk ik mijn lippen op die van haar en leg ik zachtjes mijn hand op haar wang. Ivana Pov. Ik glimlach tegen Louis zijn lippen aan, dit is precies waar onze Relatie begon. En je mag weten ik houd zoveel van deze jongen, en ja ik krijg haat op twitter maar weetje het maakt me niet uit omdat ik met Louis ben. Ik zit zo in gedachten dat ik niet door heb dat de kus allang gestopt is en Louis me aanstaart. Ik schrik op als hij op mijn wang tikt. Mijn wangen kleuren langzaam rood. ,,Awwwh je bloost!" kirt Louis vrolijk. Ik giechel. ,,Louis ik houd zoveel van je.." Fluister ik in zijn oor. ,,Ik ook Van jou.." fluistert hij terug. Ik kijk nu recht in zijn ogen en hij in de mijne, ik zie een grote twinkeling in zijn ogen. Opeens gaat hij op een knie zitten. ,,Ivana Adriane Rose je bent het meisje van mijn dromen zo lief zo perfect ik wil je nooit meer kwijt!" hij trekt me in zijn armen de tranen.staan in mijn ogen, Hij is zo lief! Hij is Louis William Tomlinson, Mijn Louis William Tomlinson.

Nadja Abby Justice (Nieuw dont Judge Me)

Ik ren door de gangen van het ziekenhuis, ik kan springen van blijdschap mijn kleine zusje Molly. Ze is beter! Al snel kom ik op de goede afdeling, Kamer 207, ik trek de deur open, maar dan kijk ik niet in de ogen van Molly, maar van een jongen die me vriendelijk aankijkt. ,,OmygodHetSpijtMeZoErgIkDachtDatDitDeKamerVanMijnZusjeWasSorry!!!!" ratel ik snel achter elkaar aan. De jongen schiet in de lach. ,,Het is oke!" lacht hij. Dan bekijk ik hem eens, en van schrik valt mijn telefoon uit mijn handen... Dit was niet zomaar een jongen, Deze jongen is Ashton Fletcher Irwin ik ben zon fan. Ik heb niet door dat ik sta te trillen op mijn benen totdat ik uit mijn gedachten gehaald word. ,,Alles Okayy Love?" ,, Je trilt zo.." zeg ik tegen het meisje met de bruine krullen. ,, J-Ja M-maar jij B-bent A-ashton stottert ze. ,,De enige echte!" Kir ik vrolijk.

Ashton Pov.

Rustig lig ik op mijn bed, Violetta en Harry slapen inmiddels. Ik schrik op van de deur die met een ruk word opengetrokken, er stapt een prachtig meisje naar binnen, als haar ogen op mij vallen word.ze zenuwachtig en begint te ratelen. ,,OmygodHetSpijtMeZoErgIkDachtDatDitDeKamerVanMijnZusjeWasSorry!!!!" Ik schiet in de lach van haar zenuwachtigheid. ,,Het is oke!" Lach ik naar haar. Ze bekijkt me, en ik haar ze heeft een Enorme bos met bruine krullen en echt prachtige blauwe ogen! Al snel laat ze haar mobiel van schrik vallen. Ik kijk haar bezorgd aan. ,,Alles Okay Love?" ,,Je trilt zo!" ik kijk het meisje met de bruine krullen aan. J-ja M-maar jij bent A-ashton stottert ze ongemakkelijk. ,,De enige echte!" Kir ik vrolijk. ,,En wat is de naam van deze prachtige dame?" Ze giechelt en word rood. ,,Nadja"

Dont judge me! hahah

Alweer nieuw stukje het gaat echt snel zo ik hoop dat jullie dat fijn vinden! -x- als er iemand is die meeleest en geen rol heeft of gehad heeft, dan kan jij je opgeven voor de vriendin van Calum

Naam:
Leeftijd:
Uiterlijk (Foto)
Karakter:
Extra:

-xx-


Reacties:

1 2 3

MelintjeX1DX
MelintjeX1DX zei op 21 sep 2014 - 0:36:
Naam: Melina Yara Tearly
Leeftijd: 17
Uiterlijk (Foto) Me!
Karakter: Druk, flirterig, houd van tekenen, aardig, grappig, friends before love
Extra: me Skateboarden, tekenen en gitaar spelen


justmissF24
justmissF24 zei op 19 sep 2014 - 21:59:
Omoo super leukk


x1Dx
x1Dx zei op 18 sep 2014 - 23:05:
Naam: Amber Gulsteen
Leeftijd: 18
Uiterlijk: http://www.fhm.nl/upload/image/website/babes/tanmeisjes/tanmeisjes17.jpg
Karakter: aardig maar kan goed voor zichzelf en andere opkomen, behulpzaam, ze denkt altijd eerst aan andere, heeft humor (maar laat ze niet merken bij vreemde mensen).
Extra: geen idee

Heel snel verder!! X


1dforeverxmx
1dforeverxmx zei op 18 sep 2014 - 20:38:
Ze zijn allemaal zo cute samen!! Robin is echt een b*tch!! X


1Dtjetanya zei op 18 sep 2014 - 19:21:
Superleuk!