Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen ιn schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Can i be saved (AF) » =Chapter XXVIII=

Can i be saved (AF)

20 sep 2014 - 15:48

3430

9

466



=Chapter XXVIII=

Image and video hosting by TinyPic

=Lindy=

Ik word wakker en voel dat ik alleen in bed lig. Waarom ligt Jake niet langs me? Ik sta op en loop de badkamer in. Ik douche even snel en kleed me dan aan. Ik loop naar de keuken en zie Jake al aan tafel zitten met een kopje thee.
,,Goedemorgen.” Zeg ik en ga langs hem zitten.
,,Goedemorgen.” Hij geeft me een kus op mijn mond.
,,Waarom sliep je niet naast me?”
,,Je was al snel moe en legde je in Nola's bed en ik wilde je niet wakker maken. Maar het voelde voor mij ook raar.” Ik lach even en pak dan ook een kopje thee en maak een ontbijtje. Als ik het op heb kijk ik op de klok. Het is kwart voor tien en om tien uur moet ik werken. Ik loop naar Nola's kamer en maak me klaar. Ik loop terug en pak nog mijn mobiel en doe mijn schoenen aan.
,,Jake, ik moet gaan. Ik moet tot drie uur werken en dan kom ik naar huis toe.” Hij knikt en ik geef hem een kus en loop het huis uit. Al snel ben ik bij de H&M en stap naar binnen. Ik meld me aan en speld mijn naamplaatje aan mijn shirt. Ik loop naar de winkel en begin met werken.
Na twee uur werken heb ik pauze. Ik loop naar mijn spullen toe en pak mijn geld. Ik heb niets meegenomen dus moet ik mijn lunch gaan kopen. Ik loop naar de Subway en koop een broodje.
,,Lindy!” Ik draai me om en Sophie komt aanlopen.
,,Hé Soof.” Ik geef haar een knuffel.
,,Hoe is het?”
,,Goed. Vandaag mijn eerste werkdag en het gaat goed. Maar heb jij nou iets met Kevin?” Ik geef haar een uitdagende blik en ze schiet in de lach.
,,Ik weet het niet eigenlijk. We hebben wel gezoend maar hij heeft me niet gevraagd of gezegd of we iets hebben. Ik durf er ook niet naar te vragen.”
,,Dat moet je juist wel doen. Het zou super leuk zijn als jullie ook iets hebben, dan kunnen we op dubbeldate.” Ik geef haar een knipoog en kijk op mijn horloge. ,,Ik moet weer aan het werk. Ik zie je snel.” Ik geef haar een knuffel en loop naar binnen en begin weer met werken.

Als het drie uur is loop ik naar mijn spullen. Ik leg mijn naamplaatje weer terug. Ik zeg gedag en loop de winkel uit. Mijn eerste dag ging super! Al snel ben ik bij het strandhuis en voordat ik de deur kan openen word hij al opengedaan door Jake. Ik loop naar binnen en geef hem een kus.
,,Hoe ging het?”
,,Super!”
,,Ben je moe?”
,,Nee hoezo?”
,,Nee gewoon.” Ik haal mijn schouders op en plof op de bank. Jake slaat zijn armen om me heen en trekt me op zijn schoot met mijn gezicht naar zijn gezicht. Vol passie zoent hij me en ik zoen terug. Waarom vroeg hij of ik moe was? Ik trek me terug uit de zoen.
,,Waarom vroeg je of ik moe was?"
,,Gewoon." Lacht hij.
,,Dat is niet gewoon. Mensen vragen dingen voor een reden. Wat is er?"
,,Nou tja, ik was bang dat je door je werk minder tijd voor mij had."
,,Waarom zou je dat denken?"
,,Ik was blij voor je toen je baan kreeg, maar toen ik je feest organiseerde zei Kevin dat ik me moest voorbereiden dat je me minder aandacht ging geven omdat je nu vaker moe zou zijn."
,,Jake meer mensen zeggen dat als ze werken dat ze dan minder tijd hebben voor hun geliefde, maar dat geldt niet voor mij. Ik hou van je en ik wil juist zoveel mogelijk met je doen. Wees alsjeblieft niet bang." Hij kijkt me nu echt heel blij aan en zoent me weer. De vlinders vliegen als gekken rond in mijn buik en het voelt geweldig.
,,Weet je? Ik vind dat je toch moet relaxen." Zegt Jake en tilt me op. Hij loop het strand oftewel onze tuin op en legt me op een strandstoel. ,,Wat kan het zijn?" Vragend kijkt hij me aan. ,,Ice tea of toch een cola?" Ik moet lachen om hoe deftig hoe probeert te zijn. Jake is niet deftig, hij is behulpzaam, lief en heel erg knap, maar totaal niet deftig.
,,Ja wat zal ik doen?"
,,Een mix?"
,,Cola met ice tea?" Hij knikt.
,,Je kan het toch proberen?"
,,Oké, maar als jij ook neemt." Hij knikt en loopt dan terug naar binnen. Ik kijk naar Jake die druk bezig is in de keuken. Wat is hij toch lief voor me. Volgens mij zal hij echt alles voor me doen. Alles wat ik maar zou vragen. Ik zie hem terug komen en geeft een glas aan me. Het ziet eruit alsof het wijn is. Even kijk ik Jake aan.
,,Is dit geen wijn?"
,,Waar zie je me voor aan?! Ik ga je toch geen alcohol geven. Dit is cola met ice tea waar je naar vroeg." Ik pak het glas aan. ,,Samen?" Ik knik en tegelijkertijd nemen we een slok.
,,Hmm op zich wel lekker." Geef ik eerlijk toe. Ik had echt verwacht dat hij vies zou zijn, maar nee. Jake knikt ook en drinkt zijn glas leeg. ,,Had je dorst of zo?" Vraag ik lachend.
,,Uhm we zouden naar Nola gaan weet je nog?" Oh shit! Helemaal vergeten!
,,Ja, helemaal vergeten!" Ik drink ook mijn glas leeg en geef hem aan Jake. ,,Ik ga me snel omkleden." Ik geef hem een kus en loop naar de deur toe.
,,Als het niet lukt, moet je me roepen. Dan help ik wel even." Ik draai me om en kijk Jake lachend aan.
,,Vind je dat niet erg dan?"
,,Nee. Uitkleden is leuk om te doen bij jou." Hij glimlacht even en loopt dan naar de keuken. Ik schudt even lachend mijn hoofd en loop naar boven. Ik moet snel zijn want anders is het bezoekuur voorbij als wij net aankomen.

=Nola=

Ik kijk vanaf mijn bed naar de tv en ben alleen maar aan het zappen. Er is niks leuks op tv. Er is hier überhaupt niks leuks aan. Ik kan niks doen en dat gaat nog wel even duren. De dokter zegt dat ik nog minimaal een week hier moet liggen. Waarschijnlijk gaat het langer duren, daar heb ik gewoon geen zin. Ik wil dansen of piano spelen. Ik wil plezier hebben en niet hier saai op dit bed liggen te zappen. Misschien heb ik gewoon de verkeerde keuze gemaakt. Ik had gewoon bij mijn vader moeten blijven. Maar dan had ik wel Jake, Lindy en Zayn veel pijn gedaan. Was dat dan wel goed? Net op dat moment komen Jake en Lindy binnen.
,,Hé jongens.”
,,Hé. Gaat alles goed met je?” Vraagt Lindy en komt langs me zitten. Ik knik maar van buiten ben ik aan het liegen. Ik weet dat ik eerlijk moet zijn tegen ze, maar dan doe ik hun pijn met mijn gedachtes. Jake komt aan de andere kant van het bed zitten.
,,Wat hebben jullie vandaag gedaan?”
,,Ik niks. Maar Lindy heeft haar eerste werkdag bij de H&M gehad.”
,,Echt waar? Dat is super.” Lindy bloost even en glimlacht. Een halfuur later is het bezoekuur afgelopen en Lindy en Jake lopen de kamer uit. Sinds dat ik Zayn de kamer uitstuurde, is hij niet meer gekomen. Misschien is het ook goed. Dan doe ik hem ook geen pijn om mij zo te zien. Hoe zou het eigenlijk vanuit iemand anders eruit zien? Ik vind er helemaal niks aan en wil meteen weg hier als ik kan.

=Zayn=

Ik zit languit op de bank en ben met mijn gedachtes niet bij de tv maar bij Nola. Ik vind het nog steeds vreselijk hoe ze erbij ligt. Ik ben blij dat ze wakker is geworden maar nog ben ik niet vrolijk. Ze moet daar nog lang liggen. Ik wil dat we weer iets samen kunnen doen. Ik wil dat ze weer supergezond is en er niet meer aan denkt. Maar dat gaat lang duren denk ik. Ik gruwel bij de gedachte en pak mijn mobiel. Ik moet haar stem horen. Ik heb die gister ook gehoord maar alsnog, ik wil de lieve zoete stem horen en niet de botte stem. Ik zoek naar Nola en druk op het groene telefoontje. Na een paar keer overgaan hoor ik de voicemail en hang op. Man, ik dacht dat ik vrolijk zou zijn dat ze wakker is, blijkbaar niet...Zal ik niet gewoon bij haar langs gaan? Dan kan ik haar weer zien. Mijn gevoelens voor haar zijn niet veranderd. Ik hou van haar. Ik zou zo graag met Nola willen zijn net zoals Lindy en Jake. Die twee hebben elkaar echt gevonden. Nola ligt er vreselijk bij en lijkt er totaal niet meer bij. Ze deed zo bot tegen mij. Zou ze dat ook tegen Lindy, Jake, Sophie of Kevin hebben? Ach, ik wil het niet weten. Ik ga niet naar Nola, want ze wilt me niet zien.

=Jake=

Samen met Lindy kom ik terug bij het strandhuis. Gisteravond voelde het zo raar dat Lindy niet naast me lag. Ik ga op de bank zitten en trek haar op mijn schoot.
,,Ik hou van je." zeg ik tegen haar en ze glimlacht naar me.
,,Ik ook van jou." Ze geeft me een kus op mijn mond. ,,Uhm, vind je het erg als ik vanavond alleen naar Nola ga?"
,,Waarom?"
,,Ik weet niet wat het is, maar er zit haar iets dwars."
,,Blijf je lang bij haar?"
,,Tot het bezoekuur af is. Wat dan?"
,,Ik wil je niet heel lang missen. Ik weet niet eens of ik dat wel kan." Zeg ik en bij de gedachte dat ik haar niet vaak zie komt weer naar boven. Is dit het begin?

=Lindy=

,,Jake kijk me eens aan.” Hij kijkt me aan en ik zie aan hem dat het hem dwarszit. ,,Ik hou van je. Vergeet dat niet oké. Ik kom meteen naar huis na het uur. Ik kan jou ook niet lang missen.” Hij glimlacht en plaats zijn lippen op de mijne. Ik zoen hem vol passie terug en het voelt super. Hij maakt zich los van mij en kijkt op de klok. ,,Misschien moeten we gaan eten. Ik heb honger.” Zegt hij lachend. Ik pak mijn mobiel en bestel pizza. Al snel is de pizza er en ren ik naar de deur. Ik neem de pizza aan, betaal en loop terug naar Jake. Ik ga langs hem zitten maar Jake is het daar niet mee eens en trekt me op zich schoot. Hij pakt de doos af en maakt hem open. Meteen pak ik er een stuk uit en eet hem op. Als de pizza op is leg ik de doos op de tafel. ,,Ik moet gaan. Anders heb ik te weinig tijd.” Jake kijkt me aan met een pruillip en puppy ogen.
,,Nog heel even?”
,,Wat wil je doen dan? Ik heb niet veel tijd meer.”
,,Dit kunnen we doen.” En hij plaatst zijn lippen op de mijne en ik geniet ervan. Na een paar minuten te hebben gezoend maak ik me los van Jake en sta op. Ik loop naar de deur en Jake komt me achterna. Ik geef hem nog een kus en loop dan aan. Ik ben om de hoek en mis hem nu al.

Al snel ben ik aangekomen bij het ziekenhuis en loop meteen naar Nola's kamer. Ik klop op de deur en loop naar binnen.
,,Hé. Je bent alleen?” Ik knik en ga langs het bed zitten.
,,Ik ben alleen omdat ik met je wil praten. Ik zag vanmiddag dat je iets dwarszat en als zus merk dat je beter en eerder dan anderen. Dus wil je het alsjeblieft vertellen?” Ik pak haar hand en Nola slikt even.
,,Oké. Ik denk dat ik de verkeerde keuze heb gemaakt.”
,,Wat bedoel je?”
,,Nou, vanaf het begin. Volgens mij een week voordat ik wakker werd had ik een soort droom of trance of iets. Ik was in het strandhuis en zag papa. Geloof het of niet, ik zag hem echt en hij zag er gezond uit ook al was hij dood. Hij zei dat ik een keuze moest maken tussen dood gaan en terug gaan naar dit leven. En ik vind dat ik een verkeerde keuze heb gemaakt.”
,,Hoezo? Je hebt toch een leuk leven hier? Nou, niet hier maar buiten het ziekenhuis.”
,,Dat is het nou juist. Ik kan me niks meer herinneren voor mijn coma. Ik kan alleen de mensen herinneren. Zoals jou en Jake bijvoorbeeld.”
,,Oh. Nola luister, ik ga nu vanuit mij spreken, maar ik weet dat dit ook voor Jake geldt. Ik vind het super dat je wakker bent geworden. Ik ben van Londen hierheen gekomen, om jou te vinden. Ik had je gevonden, maar niet in een superstaat. Ik wilde vanaf het begin dat ik wist dat ik een zus had, je ontmoeten. Toen ik je zag, had ik het gevoel dat je dood ging en ik je nooit meer kon spreken.” De eerste traan loopt over mijn wang. ,,Nu je wakker bent, kan ik je eindelijk spreken en je stem horen. Ik was echt gelukkig toen je me herkende. Ik dacht dat je mij vergeten was en niet wist wie ik was. Ik ben blij dat je deze keuze hebt gemaakt. Voor mij maar ook voor meerdere. Geloof me. Als je de andere keuze had genomen, had je ons veel pijn gedaan en ik denk dat je dat niet wilde. Ik snap dat het even shit is dat je hier nu zo ligt en zo, maar dat is binnenkort over en dan kan je doen wat je wilt. Je kan uitgaan, dansen, plezier maken en zelfs piano spelen.”
,,Hoe weet je van het piano spelen?”
,,Jake heeft me wat laten horen en je speelt geweldig. Luister, wij helpen je hier doorheen komen, samen. Dan kan je weg en naar buiten gaan. Wil je hier weg en buiten zijn?” Nola knikt. ,,Nou, dan gaan wij met je mee tot je hier naar buiten kan. Dan kan ik je eindelijk goed ontmoeten en kunnen we leuke dingen doen en zo. Mogen wij je helpen?” Ze knikt weer en ik glimlach. Ze veegt mijn tranen weg en ik geef haar en knuffel. ,,Ik hou van je.” Fluister ik.
,,Ik ook van jou.” Fluistert ze terug. De dokter komt weer binnen en zegt dat ik zo weg moet gaan en dat ik nog vijf minuten heb. Ik knik. ,,Hoe is het eigenlijk tussen jou en Jake?”
,,Goed.” Er siert een grote glimlach op mijn gezicht.
,,Al wat leuke dingen meegemaakt?” Ze geeft me een knipoog.
,,Misschien.” Ik geef haar een uitdagende blik en we schieten in de lach. De vijf minuten zijn over en ik moet gaan. Ik geef haar nog een knuffel en loop naar buiten en door naar het strandhuis. Ik zie Jake in een strandstoel op het strand liggen en ik loop naar hem toe. Ik leg mijn handen voor zijn ogen en geef hem een kus. Hij glimlacht als ik mijn handen weg haal en ziet dat ik het ben. Ik ga op zijn schoot zitten en hij slaat zijn armen om mij heen.
,,Hoe ging het?”
,,Goed maar ik vertel niks. Dat is zussen onder elkaar.”
,,Ik ben blij dat jij en Nola het goed kunnen vinden met elkaar.” Ik knik en uiteindelijk val ik snel ik slaap.

=Jake=

Ik glimlach. Lindy is weer in mijn armen in slaap gevallen. Voorzichtig til ik haar op, zonder dat ik haar wakker maak en loop naar boven. Ik blijf staan. Dit keer maar in mijn bed leggen, want het voelde raar gisteravond, maar ook niet goed. Lindy hoort gewoon naast me te liggen. Zachtjes leg ik haar in mijn bed en doe de dekens over haar heen. Ik ben nog niet moe, maar ga me toch omkleden. Wat moet ik anders doen? Ik loop de badkamer in en wil net alles uitdoen als mijn mobiel afgaat. Snel neem ik op voordat Lindy wakker word van mijn ringtone.
Kev, wacht even. Ik loop de badkamer uit, zachtjes langs het bed en dan de slaapkamer uit naar de woonkamer. Zeg het eens.
Sophie en ik gaan uit. Hebben Lindy en jij zin om mee te gaan?
Lindy ligt al te slapen, ik heb op zich wel zin.
Maar?
Ja haar hier alleen laten.
Als je alles op slot doet, kan het toch wel?
Ja oké. Ik kom eraan!
Ik hang op. Die Kevin toch! Op zich heb ik wel zin om lekker los te gaan, maar ik had liever samen met Lindy los gegaan op de dansvloer. Toen ze danste op 'Problem' van Ariana Grande was ze zo sexy! Ik pak mijn sleutels, sluit alles af en daarna loop ik de voordeur uit.

Als ik aankom bij de discotheek heb ik al een rotgevoel. Ik heb Lindy alleen gelaten terwijl zij zei dat ze niet lang zonder mij kon. Kevin geeft me een jongensknuffel en Sophie geeft me een kus op mijn wang. Ik glimlach als een boer met kiespijn. De spijt heeft mijn lichaam gevuld en terwijl naar binnen lopen ben ik alleen maar bij Lindy in mijn hoofd. Kevin loopt naar de bar en besteld een Bacardi voor ons. Ik drink het in een keer leeg. Ik voel dat ik boos word op mezelf. Hoe kan ik haar nou helemaal alleen achterlaten?! Straks gebeurd er wat en dan is ze helemaal alleen. Stomkop!
,,Jake kom op!" Sophie trekt me de dansvloer op en we beginnen te dansen. Sophie is mijn zusje en ze bedoeld het goed, maar ik mis Lindy. Ik wil met haar dansen en zoenen. Ik wil bij haar zijn! Ik word door verschillende mensen begroet en sommige vragen waar Nola is. Ik geef netjes antwoord en dan loop ik naar de garderobe. Ik kan hier niet meer zijn! Ik moet terug naar Lindy.
,,Jake wat ga je doen?" Kevin en Sophie staan achter me.
,,Naar huis."
,,Maar je bent er net."
,,Sorry Kev. Er is gewoon niks aan zonder Lindy. Jij hebt jou vriendinnetje bij je waar je alles mee kan doen, maar mijn vriendin is nu helemaal alleen thuis. Dat is zo'n enge gedachte! Ik had haar nooit achter mogen laten. Ik had thuis moeten blijven. Het spijt me." Zeg ik nog en dan loop ik de discotheek uit. Ik ga de hoek om en loop naar het strandhuis terug.

Als ik bij het strandhuis ben aangekomen loop ik meteen naar boven naar mijn slaapkamer. Ik open de deur en zie dat Lindy nog slaapt. Gelukkig. Ik zucht van opluchting en sluit de deur weer. Ik loop naar de keuken en pak wat te drinken. Ik plof op de bank en pak mijn mobiel. Ik zie een berichtje van Sophie en open hem: Hee Jake. Jammer dat je weg ging, maar we snappen je wel. Lindy is ook heel speciaal. Wij gaan gewoon door xx Sophie. Ik lach even en loop dan naar de keuken om mijn glas op te ruimen, maar stoot dat mijn zij tegen de punt van het keukenblad en natuurlijk weer net op de plek waar mijn wond zit. Ik bijt op mijn lip om niet uit te schreeuwen van de pijn.
,,Ah fuck dat doet pijn.” Fluister ik tegen mezelf. Ik zet mijn glas neer en trek mijn shirt uit en bekijk de wond. Het bloedt en het doet vreselijk pijn. Ik loop via mijn slaapkamer naar de badkamer en pak de EHBO-doos. Ik pak ook een doekje en maak het nat. Ik haal het over mijn wond en kan de pijn niet tegengaan. ,,Fuck!” Volgens mij was het iets te hard, want Lindy komt de badkamer in.
,,Jake, wat heb je gedaan?” Vraagt ze bezorgd.
,,Ik stootte mijn zij en toen begon het te bloeden.” Ze pakt het doekje af en wrijft heel zachtjes over de wond. Het brand heel erg en ik bijt op mijn lip. Lindy maakt het doekje schoon en pakt het jodium. Ze doet wat op het doekje en wrijft nog voorzichtiger over de wond. Nu brand het minder. Als ze klaar is legt ze alles spullen weg. ,,Dankjewel schat.” Ik geef haar een kus op haar mond. Ze glimlacht even en loopt weer terug.
,,Kom je bij me liggen?” Vraagt ze vanuit de kamer.
,,Ja, ik kom eraan.” Ik kleed me snel om en loop naar de kamer. Voorzichtig ga ik op bed liggen en Lindy komt op mijn borstkas liggen. ,,Dit voelt beter dan gisteravond.”
,,Ahw.” Ze kijkt omhoog en zoent me met passie op mijn lippen. Ze komt half op me liggen en ik sla mijn armen om haar heen en de hare legt ze in mijn nek. Ik ben blij dat ik naar huis ben gegaan. Dit had ik niet willen missen. Als ze zich van me los maakt, legt ze haar hoofd op mijn borst. Ze strengelt haar vingers tussen de mijne. ,,Welterusten.”
,,Welterusten prinses.” Al snel voelen mijn oogleden zwaar en val ik in slaap.


Reacties:

1 2

Secret58
Secret58 zei op 27 sep 2014 - 18:07:
Aawwwhh so cute!
Snel verder!

Xx


1dforeverxmx
1dforeverxmx zei op 23 sep 2014 - 18:21:
Ahw.. Snel verder! X


xSerenaHoran
xSerenaHoran zei op 22 sep 2014 - 20:44:
Fijne vakantie !!
Ik snap niet hoe lang en dan ook nog eens goed kan schrijven ...
Xx


MelintjeX1DX
MelintjeX1DX zei op 22 sep 2014 - 0:21:
Schattig!
Xx


x1Dx
x1Dx zei op 21 sep 2014 - 23:07:
Heel leuk!!
Snel verder!! X