Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » You Must Make A Choice. » ~ Welcome Ashdja? :D ~

You Must Make A Choice.

22 sep 2014 - 18:43

1537

9

391



~ Welcome Ashdja? :D ~

Image and video hosting by TinyPic Zoals Beloofd Hope You Like It!

Ivana Pov.

Na de zoenpartij met Louis moet ik echt nodig naar de wc. ,,LouLou ik moet naar de wc!" zeg ik iets wat beschaamd. ,,Natuurlijk Princess!" Hij pakt mijn hand en wilt de deur open trekken maar dat lukt niet. ,,Huh?" Louis laat mijn hand los en probeert de deur open te trekken. ,,Uhmm.. Ivana ik ben bang dat we vast zitten." Zegt louis iets wat bang. ,,Het is niet erg zolang ik met jou ben maar ik moet nog steeds plassen." Gelukkig is het een ruime kast Louis pakt een emmer en geeft het aan me waarna hij zich omdraait en ik in de emmer plas. Het is enorm vies maar er is geen andere oplossing. Als ik me omdraai sla ik mijn armen vanachter om Louis. Hij grinnikt zachtjes en trekt me mee op de grond waardoor hij onder ligt en ik boven. Ruw maar teder begint hij me te zoenen. Wat is het ook een schat!

Zayn pov.

Nola staat kwaad voor me, Jane is even weg om ons tijd te gunnen zo lief! ,,Waarom Zayn?" Haar stem gaat van woest naar gebroken. ,,Ze heeft aantrekkingskracht Nola, dit is liefde op het eerste gezicht" verzucht ik. ,,En waar is onze liefde dan!!" Schreeuwt ze hard alle dokters die op dat moment op de gang lopen keren zich tot ons. ,,Niet zo hard!" sis ik tussen mijn tanden door. Ze slaat haar handen voor haar ogen en zakt tegen de muur. Ik weet dat ik eigenlijk medelijden zou moeten hebben maar ik houd echt van Jane. Ze zal me nu zien als harteloos en zelfs dat maakt me niet uit. ,,Nola sta op" Beveel ik haar. Langzaam staat ze op en kijkt ze me smekend aan met die nu roodomrande ogen. ,,Het spijt me ik kan het niet meer" Zeg ik stilletjes. Op dat moment komt Jane aanlopen. ,,DIT IS JOU SCHULD!!" gilt Nola, en dan rent ze weg. Waarna ik een verwarde Jane in mijn armen trek en haar heen en weer wieg.

Robin Pov:

,,Hoe durf je naar die hoer te gaan. Ik had het je verboden." Zeg ik kwaad en sla mijn armen kwaad over elkaar. ,,Moet ik dan aan zien hoe mijn beste vriendin sterft?" Vraagt hij. ,,Ze leeft toch nog en heeft jou boven dien ook niet meer nodig ze heeft Luke." Zeg ik en kijk hem kwaad aan. Die trut had Liam gewoon in zijn macht. ,,Ik zou wel niet meer gaan. Het is bijna kerst, dus wil je kerstcadeaus halen samen?" Vraagt hij en kijkt mij aan. ,,Gaan we dan samen naar je moeder?" Vraag ik lachend. ,,Mijn moeder heeft Rachel ook uitgenodigd." Zegt hij en krabt aan zijn achterhoofd. ,,Dus je moeder nodigt een slet uit en mij niet?" Vraag ik kwaad. ,,Wil je asjeblieft niet zo over haar praten." Zegt hij en slaat zijn handen voor zijn ogen.

Ashton Pov:

Nadja, Rachel, Luke en ik zitten samen op Rachel haar kamer als er een dokter binnen komt. ,,Mevrouw Walker?" Zegt hij, Rachel kijkt op, ze vind het maar niks dat ze haar naam nu overal op moet aanpassen. Nadja haar hand is verstrengeld in die van mij. Ze is zo lief. ,,U mag naar huis om 14.00 vandaag." Zegt hij, Rachel haar ogen lichten op. ,,Luke, Ga je mee kerstcadeaus halen." Zegt ze lachend en pakt zijn handen, ik ben blij voor Rachel. ,,Ik ga even naar mijn neef. Die ligt hier nog steeds." Zegt Nadja, ik loop met haar mee,, samen lopen wij door een deur. Een jongen met een wilde ons krullen ligt stil op het bed. ,,Wat is er gebeurt?" Vraag ik en kijk haar aan. ,,Hij is aangereden en kreeg een hartaanval, de bestuurder is doorgereden." Zegt ze, ze begint te huilen. Ik trek haar in een omhelzing en kus haar zachtjes op haar lippen

Michael Pov.

Na het drinken van de starbucks en geklets over koetjes en kalfjes wist ik nog steeds haar naam niet. ,,Het was gezellig Ehh..?" ,,Chantal." ,,Wel het was gezellig Chantal." ik trok haar tegen me aan en damn ze rook zo lekker. Naar Vanille. Ik drukte een kus op haar wang en gaf haar een briefje met mijn nummer. Na dat gedaan te hebben liet ik haar een beetje verbaasd achter. Ik ging naar het park, naar dat ene speciale plekje om na te denken, ik keek om me heen of iemand het zag en toen het veilig was kroop ik snel tussen de struiken door. Daar lag de open plek met allemaal bloemen omringd bloemen zoals, Madeliefjes in verschillende kleuren, Rozen rood en wit, Viooltjes. En dat deed me aan het denken. Ik trok het kleine boekje uit mijn zak waar nu een bladzijde uit mistte die ik aan Chantal gegeven had en bladerde naar een lege bladzijde. Ik begon met een 10 verschillende kleurenpen te schrijven: Rozen zijn rood, Viooltjes Blauw fuck alles damn ik ben zo verliefd op jou, en daarbij schreef ik een groot hart waarin ik 'Chantal' Schreef, het is zo zoetsappig maar precies zoals ik me voel.

Nadja pov:

Ashton heeft mij net gezoend! Ik kijk hem aan, zijn ogen kijken verlegen naar benden. ,,Waarom zo verlegen." Lach ik. ,,Dit is pas de tweede keer dat ik met iemand zoen." Mompelt hij. Ik kijk hen verrast aan. ,,Grapje zeker?" Vraag ik als snel schud hij zijn hoofd. ,,Nee, ik wilde niemand meer na mijn ex. Maar nu heb ik jou gevonden." Zegt hij en gaat tegen over mij staan. Al snel komt er een dokter dat het genoeg is geweest en gaan we terug naar Luke en Rachel. Het is bijna twee uur dus ze zullen zo wel weg gaan.
,,Zorg je goed voor mijn zusje." Zegt Ashton en klopt op Luke zijn rug. ,,Zus." Zegt Rachel en glimlacht naar hem. ,,Wat jij wil, ik ga met Nadja uit eten." Zegt Ashton en hij pakt mijn hand. Dit werd de beste avond ooit

Rachel Pov:

Zachtjes dwarrelt er sneeuw door de lucht heen, Luke zijn hand is verstrengeld in die van mij. ,,Ik ga een geweldige kerst hebben met jou en de moeder van Liam." Zeg ik en kus zijn kaak. ,,Komt Liam ook?" Vraagt Luke en zijn grip verstrekt. ,,Weet ik niet, meestal wel, maar het is zielig om de moeder van Liam af te zeggen ze is al helemaal alleen." Zeg ik en kijk hem aan. Luke is net iets langer als mij. ,,Je bent echt lief." Giechel ik, ik moet toe geven eerst deed ik dit om Liam jaloers te maken, maar Luke is zo lief en ik ben echt verliefd op hem geworden. ,,Waar wil je heen?" Vraagt Luke. ,,Starbucks, heb wel zin in koffie." Zeg ik en trek hem aan zijn sjaal de zaak in. Als snel hebben meiden Luke door. ,,Luke, wie is dat naast je?" Vraagt een meisje van 14. ,,Dit is mijn vriendin, Rachel Irwin." Zegt hij en pakt mijn hand, als snel verschijnen er verschillende telefoons en worden er duizenden foto's voor mijn gevoel gemaakt. Ik ben het zat en ga zitten, tot mijn ogen kruizen met twee bruine. Ze kijken me lang aan. Tot de hare mij ook zien. Ze slaat Liam in zijn gezicht. Het ziet er erg grappig uit al zeg ik het zelf, hij heeft er zelf voor gezocht. Als Robin weg is en Luke bij mij zit, zijn arm om mij heen geslagen, de cadeaus in tassen onder mijn benen komt Liam richting onze tafel lopen. ,,Rachel?" Vraagt hij, Ik zie het gezicht van Luke niet al te blij staan. ,,Ik vroeg me af ga je naar mijn moeder toe over twee dagen." Zegt Liam en kijkt even vlug naar Luke. ,,Ja ik en Luke gaan samen." Zeg ik en pak zijn hand. ,,Ik wist trouwens niet dat je het ziekenhuis uit mocht." Zegt hij lachend. ,,Nee als je een keer kwam weet je dat ook niet." Zegt Luke bot tegen hem, Luke is duidelijk jaloers op hem. Robin komt al gehaast naar onze tafel en trekt Liam weg. ,,Niet jaloers zijn, ik vind jou leuk hoor." Zeg ik en kus zijn lippen, de stoppels van zijn beginnende baard kriebelen tegen mijn huid aan, het maakt hen ouder.

Liam pov.

Nog steeds staar ik voor me uit Robin is 2 uur geleden kwaad vertrokken met ,,Ik ben bij vrienden" Ik weet niet of ik haar helemaal vertrouw, ik bedoel maar straks gaat ze vreemd ofzo om mij terug te pakken. Ik bedoel maar ik mis Rachel echt wel en misschien klinkt het harteloos maar ik kies dit keer gewoon liefde boven vriendschap daarbij verbrak ik onze belofte maar het spijt me niet eens Robin is geweldig. Oke ze mag Rachel niet en Rachel haar niet minpunt, maar ze is geweldig naar mij toe ik hou van haar. Rachel heeft luke nu ze verving me en het deed pijn. Maar of het nu wel helemaal haar schuld is kan ik niet zeggen. Ik vind het vreselijk dat ze Robin niet mag en ik ja ik ben dit keer denk ik gewoon voor Robin, hoe egoistisch dat ook klinkt. Gefrustreerd trek ik aan mijn haar. Ik moet mijn woede kwijt. Dan weet ik wat ik ga doen, ik ga boksen!


Zoals Beloofd! Laat je reactie achter -x-


Reacties:

1 2

MelintjeX1DX
MelintjeX1DX zei op 23 sep 2014 - 0:25:
Awesome!!
Xx

(Ps het is al harstikke laat en moet om 7:00 opstaan, maar moest eerst ff je verhaal lezen )


x1Dx
x1Dx zei op 22 sep 2014 - 23:12:
Heel leuk!!
Snel verder!! X


LindjeX1DX
LindjeX1DX zei op 22 sep 2014 - 20:47:
Leuk!!


1Dtjetanya zei op 22 sep 2014 - 20:10:
Superleuk!!


xSerenaHoran
xSerenaHoran zei op 22 sep 2014 - 20:07:
Awhh cutee
Behalve nola en Zayn
Xx