Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Naruto » Lita's Adventures: I WANNA KNOW YOUR BIRTHDAY BIRTHDAY BIRTHDAYYYYYYYY » 1: Mission Accepted!

Lita's Adventures: I WANNA KNOW YOUR BIRTHDAY BIRTHDAY BIRTHDAYYYYYYYY

23 sep 2014 - 21:02

254

0

221



1: Mission Accepted!

Het was stil in de school.

Heel stil.

Het was laat in de middag. De ninjaschool was al lang uit. De meesten waren al naar huis gegaan, want het was hartje winter. De dagen werden dus steeds korter en kouder.. Ook in de Hidden Leaf Village.

Maar er was één iemand die nog op school was, afgezien van de Sensei die nog rondhingen in de school, en die persoon was Lita.

Lita had namelijk een missie. Nee, niet een missie die ze had opgekregen van haar Sensei, nee, Lita had zichzelf eens een keer een missie gegeven.

Voorzichtig sloop ze door de gangen van de school. Ze moest gewoon terug gaan naar het klaslokaal waar zij gewoonlijk les kreeg. En nog belangrijker: waar Het Bureau stond.

Snel liep ze langs een lokaal waar ze nog wat geluid uit hoorde komen.
Blijkbaar waren het de Sensei die nog op school waren. Lita kon horen dat twee van de stemmen Iruka en Kakashi Sensei waren. Wat ze daar deden, bracht Lita echter niet aan het denken. Niet op dat moment, in elk geval. Ze moest deze missie volbrengen, hoe dan ook. En dan nog het liefst zonder gezien te worden.

En zo sloop ze rond door de school, uiteindelijk aankomend bij het lokaal waar Het Bureau stond. Lita opende de deur en keek voorzichtig door een kiertje de klas in. Tot haar opluchting was er niemand te zien. Ze liep het lokaal binnen en sloot zachtjes de deur achter haar. Nu was het alleen nog maar een kwestie van snelheid en nauwkeurigheid.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.