Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Naruto » Lita's Adventures: I WANNA KNOW YOUR BIRTHDAY BIRTHDAY BIRTHDAYYYYYYYY » 2: Found it!

Lita's Adventures: I WANNA KNOW YOUR BIRTHDAY BIRTHDAY BIRTHDAYYYYYYYY

7 mei 2017 - 16:41

401

0

231



2: Found it!

Op haar tenen rende ze naar Het Bureau dat voor in de klas stond. Eenmaal daar aangekomen, opende ze meteen verschillende laden en keek snel tussen de papieren die er lagen.

Nu gaat het om snelheid, Lita. Snelheid en--

Ze draaide zich verschrikt om en keek richting de gesloten deur van het klaslokaal. Hoorde ze nou iets? Nee, er was geen tijd te verliezen. Het was vast maar een van die vele geluiden die een school nou eenmaal maakt. Snel focuste ze zich weer op waar ze mee bezig was.

Nauwkeurigheid.

Ze was inmiddels aangekomen bij het doorzoeken van de tweede lade, het lag vol met papieren en mappen en het was dus lastig om een specifieke map er tussen uit te vissen. Snel tilde ze de papieren en mappen één voor één op en keek of ze de juiste al gevonden had.

Daar was ie.

Lita pakte de blauwgekleurde map met duim en wijsvinger vast en trok het voorzichtig tussen de stapel uit. Dit was belangrijk. Snel opende ze de map en zag al snel tot haar schrik dat er een grote hoeveelheid papieren in zat. Lita schudde haar hoofd. Dit moest gewoon lukken.

Met haar ninja-vaardigheden rende ze door de map heen. Niet letterlijk, maar het leek er wel op. Het kostte haar een kwart seconde om iedere pagina te bekijken en te beoordelen of dit de juiste was of niet, voor ze verder bladerde door de map.

Toen kwam ze eindelijk een paar bekende gezichten tegen in de map. Ze begon iets langzamer te bladeren.

Dat was Shikamaru... Het lijkt erop dat we eindelijk aangekomen zijn bij onze klas... Ino... Naruto... Lita-- Hey, dat ben ik, ha ha!... Sakura... Shino!

Meteen stopte ze met het omslaan van bladzijden en begon snel het papier voor haar te lezen.

Aburame Shino (Aburame Clan),

Lengte: 159,2 cm

Gewicht:..
Nee, dat hoef ik allemaal niet te weten. Waar staat het? Ninja Registration.. Nee.. Voorouders.. Nee.. Geboortedatum! HA! Ah, zijn verjaardag is op 23 januari. Ik wist wel dat hij bijna jarig was! Het enige dat ik nog moet doen is de anderen informeren.


Het was erg belangrijk dat ze wist wanneer hij jarig was, aangezien blijkbaar NOOIT iemand aan zijn verjaardag dacht. Zelfs Shikamaru wist niet wanneer hij jarig was. Hij wist alleen dat het 'ergens in de komende paar maanden' was. Nou, daar had Lita niets aan. Het werd eens tijd dat Shino een verjaardag kreeg om nooit te vergeten.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.