Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Naruto » Lita's Adventures: I WANNA KNOW YOUR BIRTHDAY BIRTHDAY BIRTHDAYYYYYYYY » 3: AARG! A Plot Twist!

Lita's Adventures: I WANNA KNOW YOUR BIRTHDAY BIRTHDAY BIRTHDAYYYYYYYY

7 mei 2017 - 16:44

562

0

268



3: AARG! A Plot Twist!

Net toen Lita een pen van Het Bureau wilde pakken om de datum van zijn verjaardag op te schrijven voor de zekerheid, kreeg ze weer eens dat zeer onaangename gevoel dat er iemand achter haar stond. Plotseling.

"Wat ben je aan het doen?"

Oké, dat was nou juist de stem die ze NIET wilde horen. Ze schrok zo dat ze bijna een hartverzakking kreeg, en stelde zichzelf daarna de vraag: wat nu? Even keek ze voor haar uit en deed zo snel mogelijk de map dicht.

"Lita..."

Lita slikte een keer en zette haar meest onschuldige gezicht op. Langzaam draaide ze zich om. Het licht van de lampen boven hen weerspiegelden in zijn zwarte bril en Lita glimlachte onschuldig.

"Oh.. H-hoi Shino.. Eh.. Wat brengt jou hier op deze avond..?"

Shino zette een stap naar haar toe. "Waarom was je naar een document over mij aan het kijken?"

Lita deinsde een stukje terug. Of tenminste, dat probeerde ze aangezien Het Bureau achter haar stond en haar tegenhield.

"I-ik..." stamelde Lita en bedacht zo snel mogelijk een uitweg. "Ik.. Was eigenlijk aan het kijken naar alle Ninja bij ons in de klas en eh.. Nou, je bent hier net op het moment dat ik jou aan het bekijken was."

Dat was zo'n slechte leugen dat Lita bijna begon te grinniken. Dat zou ze ook gedaan hebben, als Shino zich niet griezelig over haar heen boog.

"Ik vroeg je waarom. Waarom keek je naar dat document over mij?"

Lita slikte, en bedacht zich dat dit het perfecte moment was om het te zeggen.

"S-sorry, ik.. Ik vroeg me gewoon af of hier een foto in zou staan waar.. Je hele gezicht op stond, Shino."

Dat klonk best overtuigend, want het bevatte een kern van waarheid. Lita had zich altijd al afgevraagd hoe Shino's ogen eruit zagen. Zijn bril was namelijk zo zwart dat ze nooit ook maar een glimp van zijn ogen had kunnen zien. Ze slikte opnieuw en keek Shino verwachtingsvol aan. Hij keek haar nog steeds aan.

"Mijn.. Hele gezicht?" zei hij langzaam. Zijn blik bleef nog steeds hetzelfde.

Lita knikte.

En toen, tot Lita's schrik, hief Shino langzaam zijn hand en pakte de poot van zijn bril vast. Lita's ogen werden groot. Ging hij het echt doen?

Shino schoof langzaam de bril van zijn neus en haalde het weg bij zijn gezicht. Lita staarde hem aan. Ze had zich niet echt voorbereid hierop. Ze staarde hem nog steeds aan terwijl ze bezig was dit te verwerken.

Shino keek haar ook aan met zijn smalle, zwarte ogen en trok een wenkbrauw op.

"Dit is wat je wilde zien, toch?"

Lita was nog niet klaar met het verwerken van deze gebeurtenis en dus zei ze niets en bleef ze maar als een gestoorde krokodil staren.

"..of tenminste, ik dácht dat dit was wat je wilde zien.."

Nu begon hij zelf een beetje bang te worden, aangezien ze eruit zag alsof ze zojuist één of andere geest had gezien en het nog steeds niet kon geloven. Oké, hij wist dat ze nooit zijn ogen gezien had, maar zó bijzonder was het toch ook weer niet?

Nog steeds niet helemaal tot zichzelf gekomen knipperde Lita snel een paar keer met haar ogen, hopend zichzelf hiermee uit haar trans te kunnen bevrijden.

"S-sorry, i-ik.." begon ze, zichzelf bij elkaar rapend.

Hij heeft ogen, ging het door haar hoofd. OGEN!!!

"Ik.. Ik denk dat ik.."

Voordat ze verder nog iets kon zeggen, verloor ze haar bewustzijn en viel flauw.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.