Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Naruto » Lita's Adventures: Akatsuki?? » 1: Hidan & Kakuzu!

Lita's Adventures: Akatsuki??

23 sep 2014 - 21:21

449

0

302



1: Hidan & Kakuzu!

Het was een mooie dag.

"KOM MEE MENSEN WE GAAN ZE VERMOORDEN!!!!"

Lita rende op het lid van de Akatsuki af en haalde uit met haar kunai. De Akatsuki-member was zo verbaasd dat hij bijna vergat opzij te springen. Nog net op tijd wist hij de fatale slash van de kunai te ontwijken, maar Lita sprong opnieuw op hem af.

"STERF, JIJ PAARSHARIG MENSJE!"

"Lita, waar ben je mee bezig?!" zei Ino verschrikt.

"Dat vroeg ik me ook al af..." mompelde Shikamaru zuchtend. Hij zette zijn handen aan zijn mond en riep: "Hé Lita! We moeten nog een strategie bedenken! Wil je soms een pijnlijke dood sterven?"

"Nee!" riep Lita terug terwijl ze nog steeds de Akatsuki-member probeerde te raken. "Maar ik wil wel dat híj sterft!"

De Akatsuki-member sprong nog een stukje achteruit en Lita sprong op haar beurt weer naar hem toe.

"Ah, kom op!" riep hij gefrustreerd uit. "We zijn nog niet eens begonnen! Wacht even als een lief mensje, oké?"

"Lief mensje?!" riep Lita kwaad. "LIEF MENSJE?! IK GA JE ZO VERMOORDEN DAT JE BLOED OP HET PLAFOND ZIT! IK EET JE INGEWANDEN OP! IK--"

SLASH!

Een beetje bloed spatte op haar gezicht. Lita schrok. De uithaal van haar kunai was abrubt onderbroken. Had ze hem geraakt? Snel keek ze omlaag naar haar kunai. De Akatsuki-member had de kunai vastgegrepen en hierdoor was er een diepe snee in zijn hand ontstaan. Hij hield het mes stevig vast en liet niet los, ondanks dat het bloed door zijn vingers droop. Lita keek er geschrokken naar en toen zag ze het grijnzende gezicht van de paars-harige man. Zijn gezicht had een veel te vrolijke uitdrukking naar Lita's smaak. En vooral op dat moment. Haar kunai was diep de binnenkant van zijn hand binnen gedrongen, en toch leek het hem geen kwaad te doen.

"Hm, dat had je niet verwacht hè?" zei hij op een zeer onaangename, zoetsappige toon. Hij gaf een ruk aan de kunai en het glipte uit Lita's hand.

Lita staarde hem nog steeds verbaasd aan. De man trok met zijn linkerhand de kunai uit zijn rechter en gooide het mes toen weg alsof het niets was. Met een vrolijke blik veegde hij het bloed zo goed mogelijk van zijn handen.

"Eh. Zo, dat was dat. Nu even wachten, oké? We moeten elkaar de kans geven ons voor te bereiden, okidoki?"

"Hidan!" riep de andere Akatsuki-member met een lage stem. "Waar ben je mee bezig? Je had haar al lang kunnen vermoorden."

Hidan grinnikte wat. "Maak je nou maar geen zorgen, Kakuzu! Ik heb alles onder controle."

"Dus jij heet Hidan!" bemoeide Lita zich er mee. "Nou, rare, paars-harige dude, ik ga jou niet laten nadenken over een strategie! Ik vermoord altijd iedereen onmiddellijk!"

Hidan krabde zich zuchtend op zijn hoofd.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.