Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Miss Secret[Zayn Malik] COMPLETED » Ch. 20

Miss Secret[Zayn Malik] COMPLETED

25 sep 2014 - 21:46

1348

4

357



Ch. 20

Eihlynn POV

Het landingsgestel raakt ruw de baan. Als het vliegtuig tot een stop komt en de intercom aangaat, doe ik mijn gordel af, sta op, en haal mijn handbagage uit het vakje. Zayn snelt naar me toe(hij heeft zijn handbagage al vast) en help me.
‘Jij gentleman,’ zeg ik grijnzend.
Zayn grijnst schaapachtig en ik geef hem een kus. Hannah staat al voor de deur van het vliegtuig en krijst naar de rest om op te schieten.
Nadat we eindelijk op het vliegveld staan en onze koffers hebben, gaan we naar de ontvangsthal. Hannah is half aan het huppelen. Gwen loopt een beetje achteraan. Ik verlangzaam en ga naast haar lopen.
‘Wat is er?’ vraag ik, voorzichtig.
Gwen wrijft in haar make-up loze ogen. ‘Niks, niks.’
‘Eihlynn!’ roept Zayn. ‘Kom je nog?’
Ik wuif met een slap handje. ‘Zo!’ roep ik terug. Zayn kijkt me nog even aan, kijkt dan naar Gwen en fronst. Dan kijkt hij weer naar mij en knikt.
Ik draai me naar Gwen. ‘Vertel op.’
‘Het is niks, Eihlynn.’
Ik zet mijn koffer rechtop.
‘Jij en ik weten allebei heel goed dat het niet niks is, Gwen.’
‘Het is gewoon…’ ze kijkt naar de grond en wrijft in haar nek.
‘Het is gewoon wat?’ vraag ik.
Gwen haalt diep adem en kijkt me aan.
‘Jullie hebben allemaal jullie vriendje om je heen, en hier ben ik, alleen, met een vriendje die nu in Europa zit.’
Ik geef haar een voorzichtige glimlach en sla mijn armen om haar heen.
‘Wij zijn er voor je, als je je alleen voelt. En trouwens, we zijn één band. Die jongens deren ons toch niets.’
Gwen lacht zwakjes. ‘Dat is waar.’
‘Zeker wel,’ zeg ik, en ik trek me terug. ‘Laten we nu maar naar onze vrienden gaan. Misschien kan één van 5 Seconds Of Summer je gezelschap houden.’ Ik knipoog naar haar en ze slaat me zacht op mijn arm.
‘Eihlynn!’

Even later zitten we in een bus. Luke en Hannah hebben elkaar niet losgelaten nadat hun hereniging op het vliegveld. Ze zitten nu spuug uit te wisselen.
‘Probeer elkaar vooral niet op te eten, oké?’ moppert Ashton met zijn zware Australische accent, terwijl hij zijn gespierde armen over elkaar slaat.
‘Het is niet zeer aangenaam om jullie zo te zien,’ voegt Calum eraan toe.
Gwen knikt, maar begraaft zich dan weer in haar boek. Alhoewel ze tussen Calum and Michael in zit, lijkt ze een beetje afgezonderd.
‘Dus,’ zegt Michael lui, terwijl hij een poging doet om zijn arm over Gwens schouders te leggen. ‘Jullie, eh, vinden het leuk hier in Australië.’
‘Mikey,’ zegt Calum. ‘Ze zijn hier nog maar net. En we zitten in een bus.’
Michael wordt rood en Gwen schudt zijn arm af. Hij tuit zijn lippen en kijkt haar observerend aan.
‘Als we straks in het hotel zijn…’ zegt Ashton langzaam.
‘Gaan we slapen.’ Zegt Zayn meteen.
‘En morgenochtend shoppen!’ roept Quinty.

De volgende ochtend neem ik een hap uit een overheerlijk croissantje. De versgeperste sinaasappelsap staat met in een enorme kan op tafel. Ik kijk de tafel rond. Iedereen zit er. Zayn zit naast me, en aan mijn andere kant Michael met daarnaast Gwen, die zich toch een beetje afzondert van de groep. Naast Zayn zit Luke met Hannah, die elkaar(goddank) niet zitten af te lebberen. Naast Gwen zitten Nola en Liam, naast Hannah zitten Louis en Angel, daarnaast Niall en Quinty en daarnaast Grace en Harry. Calum en Ashton weer tussen Quinty en Liam in. We lachen wat met elkaar en eten ons ontbijt.
‘Dus,’ zegt Nola, die naar voren buigt en de tafel rond kijkt met glinsterende ogen. ‘De stad in?’
Er klinken instemmende geluiden. Niet veel later lopen we met z’n allen rond door een enorm winkelcentrum. Niemand herkent ons, door zonnebrillen, petten, en beanies.
‘Laten we opsplitsen,’ zegt Luke. ‘Dan ontmoeten we elkaar later weer bij de Starbucks.’
En we splitsen op. Same met Gwen loop ik wat rond door het winkelcentrum, de ene kledingzaak na de andere bekijkend en natuurlijk luid kwekkend, het onderwerp “Jason” pijnlijk duidelijk ontwijkend. Uiteindelijk stoppen we bij een sigarettenzaakje en stappen naar binnen. Onmiddellijk dringt de geur van papier en tabak mijn neusgaten binnen. Een aardig uitziende, gebrilde man zit achter de kassa. Hij is zo kaal dat het fletse licht in het zaakje op zijn hoofd wordt weerkaatst, alhoewel er nog een paar koppige haren elegant over zijn schedel zijn gekamd. Hij glimlacht vriendelijk naar ons en in ieder geval ik glimlach terug. Gwen buigt zich gelijk over een paar tienertijdschriften en ik ga bij de roddelbladen kijken. Ik pik de nieuwste Life eruit. Zodra ik mijn blik op het tijdschrift richt valt mijn mond open.

Vol verbazing kijk ik naar de voorpagina van Life. De enorme foto die het meeste van de pagina overlapt, is een foto van Jason Derulo en een één of andere chick. Ze zijn nét wat verder dan alleen zoenen.
Ik klap mijn opengesperde mond dicht en ik kijk om me heen, op zoek naar Gwen. Als ik haar zie, laat ik het roddelblad weer neervallen en ren naar haar toe. ‘Laten we wat gaan drinken.’ Stel ik voor, met een glimlach op mijn gezicht geplakt.
Gwen kijkt me een beetje vreemd aan en zet het tienertijdschrift waar ze doorheen aan het bladeren was weer neer. ‘Okee...’
Ik sleur haar mee naar de dichtstbijzijnde Starbucks en zet haar neer in één van de booths, vertel haar om even te wachten, en ren dan de Starbucks uit om de rest te halen.
‘Zayn!’ sis ik, als ik bij mijn vriendje ben aangekomen. ‘Zayn!’
‘Wat is er?’ vraagt hij, zonder zijn blik van de tube gel in zijn handen af te wenden.
‘Je zult niet geloven wat ik heb gezien in Life.’ Zeg ik.
‘Wat heb je dan gezien in een roddelblad?’ vraagt Zayn, luchtig.
Ik ruk de tube uit zijn handen, zet het weer neer, en sleur hem de winkel uit, op naar de sigarettenzaak.
‘Kijk!’ zeg ik, en ik druk het roddelblad voor zijn neus. Zayn haalt het van zijn gezicht weg, kijkt me vernietigend aan, en bekijkt de voorpagina. Dan valt zijn mond open.
‘Is dat Jason?’ vraagt hij. ‘Want die meid is zeker geen Gwen.’
Ik knik. Hij kijkt me kort aan. ‘Je weet nog niet zeker of het waar is,’ zegt hij onzeker. ‘Het is en blijft een roddelblad.’
‘Nou,’ sis ik. ‘Life was de vorige paar keren behoorlijk accuraat.’
Zayn knikt. ‘We moeten het de rest vertellen.’
Ik knik ook en pak het tijdschrift van hem af, loop naar de kassa en betaal het. ‘Laten we de anderen gaan zoeken.

Nog geen twee minuten later hebben we iedereen, behalve Gwen die nog steeds in de Starbucks zit, bij elkaar gescharreld.
‘We moeten het voorzichtig zeggen.’ Zeg ik, terwijl ik mijn handen in elkaar wring. ‘Als we het te snel zeggen doet het haar te veel pijn.’
‘Jij wilt het dus langzaam doen, Eihlynn?’ vraagt Nola. ‘Als we het snel doen, is de pijn minder lang.’ Ze kijkt Liam aan met een nors gezicht. ‘Als jij nu stiekem vreemdgaat, hé, en ik kom daar achter, dan is er niet meer van je over dan een hoopje botten en verrot vlees.’
Liam glimlacht en geeft haar een kus. ‘Mijn lieve, lieve, agressieve Nolaatje. Dat zal ik nooit doen.’ Dan vervolgt hij, een stuk zachter: ‘En daarbij wil ik liever ook niet dood.’
‘Dit is een zeer slechte situatie,’ zegt Louis. ‘Zeer, zeer slechte situatie.’
‘Hoe haalt-ie ’t in z’n hoofd.’ Moppert Grace. ‘Eerst zeggen dat ie van Gwen houdt, dan flikflooien met een één of andere trut.’
‘HET IS ZO ZIELU-HU-HUG!’ krijst Quinty. Hannah slaat haar hand voor Quinty’s mond.
‘Stil!’ sist die. Quinty haalt ietwat beledigd Hannahs hand van haar mond weg.
‘Hoe doen we ’t nu dan?’ vraagt Luke.
‘Yeah,’ zegt Michael, terwijl hij een hand door zijn blauw gekleurde haar haalt. ‘Gaan we voor voorzichtig zeggen, waardoor ze langer te tijd heeft om het te laten bezinken of gaan we het snel doen, waardoor de klap in één keer maar minder hard aankomt?’
‘Het komt sowieso hard aan, Mikey.’ Zegt Ashton.
‘Zullen we het maar voorzichtig doen dan?’ suggereert Angel. Iedereen kijkt haar verschrikt aan. Meestal zegt ze weinig tot niets.
‘Ja,’ knikt Niall. ‘Laten we dat maar doen dan.’

HOOFDSTUK 20
I HOPE YOU ENJOY.
AANGEZIEN IK TE LUI BEN OM HET NA TE KIJKEN, EXCUSEER VOOR ENIGE FOUTEN.


Reacties:


xcarrotx
xcarrotx zei op 28 sep 2014 - 6:54:
Ik volg het al eem tijdje niet meer met vriendjes en zo maar dit dringt goed tot me door, wat ongelofelijk sneu! Poor Gwen...


1dforeverxmx
1dforeverxmx zei op 27 sep 2014 - 17:40:
Poor Gwen..... Snel verder!!! X


x1Dx
x1Dx zei op 26 sep 2014 - 20:04:
Heel leuk!! X


1Dtjetanya zei op 25 sep 2014 - 23:54:
Leuk!