Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Verloren liefde » Chapter One

Verloren liefde

7 okt 2014 - 12:52

311

0

261



Chapter One

Vanessa zucht. Het is de laatste dag voor de vakantie. Nou ja, vakantie kan je het voor haar niet noemen. Ze moet 4 dagen in de week werken en dat alles omdat haar ouders nou eenmaal niet rijk zijn. Sterker nog. Niemand weet wie haar ouders zijn. Het enige wat ze weet is dat haar moeder een paar jaar geleden is verhuisd. Toen was Vanessa 8.
'Ik weet nog,' begon Vanessa, 'toen ik met m'n moeder hier was, het was een heerlijk gevoel om bij haar te zien. Ik zie zo nog hoe ze hier was. Zo vrolijk. En vooral geen pijn.' Snel haalt Vanessa haar tranen uit haar ogen maar het is te laat. Elise heeft gezien dat ze huilde. Snel komt Elise naar haar toe en slaat een arm om haar heen. 'Het is al goed'. En zo zitten ze daar samen op het bed. Een kwartier, een halfuur, een uur. Ze staren maar voor zich uit. Ieder denkend aan andere dingen. Dan staat Vanessa op. Ze pakt haar telefoon en ziet dat ze een foto binnen krijgt. Snel opent ze de foto.
Er beginnen weer tranen te komen. Elise pakt haar telefoon en kijkt haar niet-begrijpend aan. 'Waarom huil je? Dit is toch mooi?' 'Ja, het is mooi. Dat moet ik toegeven.' Zwijgend kijkt Vanessa voor zich uit. Waarom is het toch zo mooi? En waarom komt dit van m'n moeder? En nog beter, hoe komt ze aan mijn nummer? Ineens wordt het haar allemaal teveel. Ze staat op en pakt haar spullen. 'Ik ga, heb nog huiswerk.' Snel trekt ze de deur dicht en pakt haar fiets en rijd weg.

Elise:


Verbaasd kijkt Elise haar aan. Zo snel is ze nooit. En we zouden samen huiswerk maken. Het heeft met die foto te maken. Dat moet haast wel. Ze was wel lijkwit geworden nadat ze die foto zag. Hmm..


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.