Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » You Must Make A Choice. » DrummerGirl..

You Must Make A Choice.

28 sep 2014 - 19:39

1611

9

413



DrummerGirl..

Image and video hosting by TinyPic Molly is zo cute :o

Luke Pov:

Iedereen zit hier, over een uur hebben we het eerste optreden, een speciale kerst speciaal. ,,Jongens heeft iemamd Ashton gezien?" Vraagt Michael, hij houdt de hand van een meisje met roze haar vast. ,,Nee, misschien is die bij Nadja?" Vraag ik en kijk naar Rachel, zij en Ashton lijken erg op elkaar, ze is echt mooi, ik hoop dat Ashton het niet erg vind dat ik met zijn zusje date. Plots vliegt de deur open, een lijk bleke Ashton komt naar binnen gestrompeld aan Nadja haar arm. ,,Zeg je niet dat je ziek bent Irwin." Zegt Calum en kijkt bezorgt naar zijn vriend. ,,Ik Denk het wel, maar ik kan vast wel drummen." Zegt Ashton hoestend. ,,Probeer eens?" Vraagt Zayn. Hij staat samen met Jane te kleffen, Nola hebben we niet meer gezien. ,,Oké." Zegt Ashton hij gaat zitten en mist alle akkoorden. ,,Lekker dan, niemand anders hier kan drummen." Zucht Michael en begint te mokken. ,,Ik kan drummen." Zegt een klein stemmetje naast mij. Michael zijn ogen lichten op als Rachel dit heeft gezegd. ,,Je moet wel een pruik op en je borsten moeten weg gewerkt worden. Dan lijk je op Ashton, oh en natuurlijk een bandana." Zegt Calum die Rachel mee trekt naar de visagiste.
Rachel is nu net Ashton. ,,Succes, babe." Zeg ik en knijp in haar hand. Ze kijkt me lachend aan, als je niet beter zou weten zou je denken dat het Ashton is. ,,Goede avond dames van Londen!" Schreeuw ik als ik op het podium sta. Veel meisjes gillen en ik kijk de zaal rond. Rachel kijkt voor zich uit en gaat achter Ashton zijn drumstel zitten. Ik hoop zo dat ze alle nummer kent. We beginnen met Try hard. Ze kent zelfs deze ritmes. Ik kijk om en Rachel begint te lachen. Ze is perfect en kan zelfs drummen.
Na veel nummer komen we eindelijk aan bij Don't stop. Rachel zet in en idee een begint te spelen, Rachel is zo heftig aan het drummen dat haar pruik afvalt, haar blonde lokken, waar ik zo dol op ben, worden zichtbaar. Veel meisjes schrikken duidelijk en Rachel voelt zich duidelijk bekeken ,,We kunnen dit uitleggen." Zegt Rachel en ze kijkt Michael en Calum aan. ,,Ja Ashton is erg ziek, dit is Rachel zijn zus." Zeg ik en loop naar boven. ,,En de vriendin van Luke." Zegt Michael, er komt wat "Boe" geroep en sommige beginnen te klappen. ,,Zullen we maar gewoon veder gaan?" Vraag ik veel meisjes gillen en we zetten in voor amnesia.

Jane Pov.

Iedereen wacht op Ashton, maar hey dat vind ik niet erg dan heb ik wel iets meer tijd met zayn. Ik weet dat het net uit is met Nola maar deze jongen doet iets met mij. Het is een gevoel dat ik niet eerder had ik bedoel Nadja en Ashton hebben toch ook nog niet officieel zij zoenen toch ook? In iedergeval ik lig nu lekker in zayn zijn armen. Voorzichtig druk ik een kusje op zijn mondhoek, wat hem laat grinniken. ,,Jane je bent zo mooii" fluistert hij zachtjes in mijn oor. Het laat me giechelen en ik trek zachtjes zijn tattoos over met mijn vinger, tot me er een opvalt. ,,Zayn wat betekent die ZAP tattoo?" Hij slikt hard en kijkt weg, precies op dat moment komt een bleke Ashton binnen.

Harry Pov.

Na al dat ziekenhuis gedoe heb ik wel weer even zin in een goed concert. Nu is het de beurt aan de andere boys en girl dan. Ashton zit hier lijkbleek met Nadja die telkens vraagt of ze wat voor hem kan doen waarop hij glimlacht en nee zegt. ,,Harryyyyyyy!" fluisterroept Violetta naar me. Ik schrik op ,,Sorry was even aan het denken." waarna ik een kus op haar voorhoofd druk. Ze giechelt ,,Je bent lief." Vertel ik haar waardoor haar wangen lichtroze worden. Ik kijk om me heen iedereen is zo gelukkig en ik vind het fijn. Alleen zal ik wel een manier moeten bedenken om Violetta tot mijn meisje te benoemen. Ik heb al gauw door dat ik weer te diep in gedachten zit als ik merk dat Vio tegen mijn borst kruipt. Ik grinnik zachtjes omdat ze nerveus is. ,,Je hoeft niet nerveus te zijn." fluister ik. Ze lijkt zich te ontspannen na mijn woorden. Ik druk zachtjes een kusje op haar lippen. En niet veel later hoor ik haar regelmatige hartslag. Ze slaapt.

Ashton pov.

Met een brede glimlach kijk ik naar mijn zusje, ze drumt zo Per-Fect. Ik schrik op van een ringtone en tot verbazing hoor ik mezelf lachen, Huh? Mijn ogen dwalen af naar het mobieltje van Nadja, ze staat vlug op en loopt achter het gordijn. Na wat uren lijkt te duren maar in werkelijkheid 5 minuten was, stormt ze binnen met de tranen over haar wangen. Snel sta ik op iets te snel maar ik negeer het. ,,Whats going on?!" ,,M-mijn Z-zusje.." Snikt ze. ,,ik moet er heen in het ziekenhuis en het spijt me dat ik er nu niet voor jou kan zijn." Ze drukt een kus op mijn wang en is al weg voor ik 'Pap' kan zeggen. Wat verdwaasd kijk ik naar de deur waar ze achter verdween. Niall staat naast me, en kijkt me medelevend aan. Al gauw raak ik in paniek. ,,Shit shit shit!" roep ik naar Niall. ,, Ik heb haar nummer niet hoe kan ik haar nou ooit nog zien!" roep ik gefrustreerd. Ik trek van stress aan mijn haar en Niall klopt op mn schouder en zegt de heletijd dat ik haar wel vind. Maar het is niet genoeg voor me. ,,ik ga naar het ziekenhuis!" nog voor ze kunnen klagen ben ik weg. Eenmaal in het ziekenhuis ren ik naar de balie alle mensen aan de kant drukkend. ,,Waar is Mol-" nog voor ik me zin kon afmaken kapt ze me af. ,,Meneer u moet echt achteraan sluiten. ,,Waar ligt Molly Justice!" het bevel negerend. Zuchtend rolt ze met haar ogen. ,,Kinderafdeling kamer 7, en de volgende keer achteraan sluiten!" Snel ren ik de trappen op opweg naar kamer 7. En ja hoor daar zit ze op de gang met haar handen voor haar gezicht geslagen haar schouders schokken. Ik bedenk me geen moment en loop snel naar haar toe waarnaar ik voor haar neer kniel en haar tegen me aantrek. ,,Shhh Babygirl everything is gonna be alright." Fluister ik naar haar. ,,Ash wat doe je hier je bent ziek." zegt ze halfsnikkend. ,,ik had je nummer niet en op dit moment heb je me nodig." ,,Mag ik je zusje zien?" Vraag ik fluisterend. Bij het woord 'Zusje' komt er een zwakke glimlach op haar gezicht. Ze pakt mijn hand en loopt de kamer binnen. Daar binnen ligt een prachtig klein meisje. Een hele bos krullen of wat er van over is om haar heen dansend. ,,Ze is prachtig!" adem ik uit. ,,Ja.." ik pak een stoel ga erop zitten en trek de nu kwetsbare Nadja op mijn schoot.

Liam pov:

Ik wist niet dat Rachel kon drummen, ze kijkt gelukkig. Ze is gelukkig met Luke samen. Ik voel mij zo stom, toen ik haar voor het eerst kuste was ik al verloren. Ze kijkt naar het publiek. ,,Liam?" Ik kijk achterom in het gezicht van Niall. ,,Normaal staar je nooit zo veel." Zegt hij, Ik draai mij om en loop weg, Robin is nog steeds "bij vrienden". Het word toch echt eens tijd dat ze terug komt. Ik hou van haar, maar ook hou ik van Rachel. ,,Je deed het geweldig Rachel!" Gilt de stem van Luke boven de rest uit. Ik draai mij om en zie de twee weer zoenen, er borrelt jaloezie boven. Niet doen Liam je hent Robin. Ik wil Luke echt op zijn bek staan. ,,Luke en ik gaan er van door, heb nog een leuke avond." Haar zuivere stem galmt door de ruimte, hasr ogen ontmoette de mijne als ze naar buiten loopt. Ik wil haar pols grijpen en haar tegen mij aan drukken. Kussen, schreeuwen dat ik van haar hou, maar er is een probleem ik voel zo veel voor Robin, maar toch ook voor Rachel. ,,Waar zit je met je gedachten? We moeten op." Louis hand drukt op mijn schouder. Ik knik en pak mijn microfoon, misschien hielp zingen wel. Dat was immers iets wat ik graag deed.

Rachel pov:

Luke trekt mij mee een taxi in, het is behoorlijk koud en mijn lichaam reageert daar op door heftig te trillen, Luke trekt zijn jas uit en legt die over mijn schouders, om vervolgens zijn arm nog om mij heen te slaan. ,,Je bent geweldig." Zeg ik lachend. ,,Zegt mevrouw perfectie." Luke zijn woorden laten mij blozen, de chauffeur kijkt achteruit. ,,Ben jij niet Luke Hemmings?" Vraagt hij, Luke knikt. De man vraagt waar wij naar toe moeten. Luke en ik gaan naar mijn appartement.
Luke tilt mij de taxi half uit en betaalt de man. ,,Wat wil je doen?" Vraag ik lachend. ,,Let maar eens op." Zegt Luke, hij tilt mij in een trouw houding en draagt mij naar binnen. ,,Luke, zo lijken we wel pas getrouwd." Zeg ik en sla mijn armen rond zijn nek en kus hem. Hij laat me zachtjes op mijn rug op de bank. Hij kust mijn nek. ,,Luke, dit kunnen we beter in mijn kamer doen." Zeg ik giechelt, Luke tilt me op en brengt me naar mijn kamer. Hij hangt boven me en kust mijn hals. Ik had echt gedacht dat mijn eerste keer met Liam was, maar lang de tijd krijg ik niet Luke neemt mijn gedachten snel over. Het enige waar ik nog aan denk is hoe zijn lippen de huid boven mijn borsten kussen.

* DirtyThings Beschrijven we niet Sorryyy xx*


Reacties:

1 2

katniss
katniss zei op 4 okt 2014 - 18:24:
leuk!
snel verder!


x1Dx
x1Dx zei op 2 okt 2014 - 19:59:
Leuk!
Snel verder!! X


MelintjeX1DX
MelintjeX1DX zei op 2 okt 2014 - 19:43:
Geweldig!!
Xx


xSerenaHoran
xSerenaHoran zei op 30 sep 2014 - 14:41:
oehhhhhh snel verder xoxo


1Dtjetanya zei op 30 sep 2014 - 0:08:
Leuk!!