Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » You're the story of my life - Niall Horan » Hoofdstuk 7

You're the story of my life - Niall Horan

18 feb 2015 - 18:36

904

0

294



Hoofdstuk 7

Ik werd wakker en deed mijn ogen open. Ik zag Niall niet. Waar is hij nou ?
Ik besloot terug te gaan slapen, ik was doodmoe van al dat geplan van gisteren ! Na een halfuur nog te hebben geslapen werd ik weer wakker. Ik zag Niall net onze kamer inlopen en hij hield een bord met fruitsap, chocoladekoeken, etc.. vast. Hij zei: 'Goeiemorgen Sunshine, lekker geslapen ? Ik heb ontbijt op bed voor je gemaakt :-D'. Ik glimlachte en kuste hem. 'Ik heb heerlijk geslapen ! en bedankt voor het ontbijt !' zei ik. Hij grinnikte en antwoorde: 'graag gedaan.' Ik at mijn ontbijt op en maakte me klaar. Niall was al naar beneden gegaan en ik ging naast hem op de bank zitten. De andere jongens kwamen ook naar beneden en zeiden: 'We hebben met de meiden afgesproken.' Zei Louis. Liam zei: 'Ja, over een kwartier komen Perrie, Sophia en Eleanor.' Niall en ik knikten en zeiden dat wij geen tijd hadden om straks te kletsen, we moeten de bruiloft voorbereiden. Lucy kwam net naar beneden en zei: Oh leuk dat de meiden komen !
Toen de meiden aankwamen zeiden we snel dag en gingen daarna naar boven om te bespreken wat er allemaal nog geregeld moest worden.Volgens de wet moet je in het land trouwen waar je toekomstige man vandaan komt. Niall komt uit Ierland dus we hebben besloten om in het prachtige Ierland te trouwen.
De volgende dag:
Mijn ouders zijn bij de jongens thuis gekomen en zeiden tegen mij dat Niall een goede schoonzoon zou zijn. Lucy zei: 'Kom, we gaan shoppen. We gaan het mooiste trouwkleed kopen en de prijs heeft geen belang !' ik glimlachte en zei 'oké, ik kom.' Ik ging nog snel naar Niall en knuffelde hem. Hij glimlachte en zei: 'Ik hou van je'. Ik keek hem aan en zei: 'Ik hou ook van jou'. Hij kuste me snel op de mond en liet me dan gaan. Lucy en ik gingen naar het grooste winkelcentrum dat we konden vinden en hebben alle trouwwinkels afgelopen, maar geen enkle jurk dat mij aansprak. Lucy zei 'misschien kunnen we zelf onze kleren maken ? Ik heb mode gestudeerd.' 'oké' zei ik. We gingen naar de stoffenwinkel. ik nam het mooiste wit dat er was Lucy pakte hemelsblauw voor haar zelf. Toen we terug kwamen was mijn mama alles aan het regelen en papa was met de andere jongens aan het praten. We gingen naar mijn kamer, pakte naald en draad en we begonnen. Niall probeerde stiekem door de het sleutelgat van de deur te kijken maar Lucy en ik hielden hem tegen en hadden het sleutelgat afgedekt met een kledingstuk dat in de kast lag. We waren klaar, ik had de sluier net afgewerkt tot dat Niall aan de deur klopte. 'Schat, mag ik binnen komen ?' Vroeg hij. 'Neen' zei ik al lachend. 'straks, binnen een paar minuten mag je binnenkomen' zei ik en knipoogde naar Lucy. We ruimden snel alles op en lieten Niall binnen. Lucy zei: 'Ik ga effe bij Harry, dan stoor ik jullie niet' en ze knipoogde naar me. Lucy ging naar beneden. Niall kwam bij me zitten, maar ik lette niet op. Niall zei: 'Schat, je bent aan het dromen' ik werd plots wakker uit mijn dagdroom een keek Niall aan. Hij glimlachte naar me en zei: 'overmorgen ben je mijn bruid.' Ik glimlachte en zei: 'ja, en jij mijn bruidegom.' We gaan morgen naar Ierland en gaan in de villa die we hebben afgehuurd. Ik dacht opeens aan de media: 'En de pers dan ?' vroeg ik 'Wat doen we daarmee ?' 'Laat ze enkel komen voor een paar foto's en laat ze dan verdwijnen, ik wil niet dat ze onze trouw verpesten.' antwoordde hij. 'Ja, je hebt gelijk.' zei ik. Hij lachte en kuste me. ik glimlachte tussen onze zoen door. Hij liet me los en gaf een knuffel. 'Gaan we naar beneden ?' vroeg hij. 'Ja, is goed' zei ik. Liam ging naar de keuken en maakte spaghetti klaar. lekker, dacht ik. Lucy en Harry kwamen vanuit de tuin en keken ons aan. 'Zullen we na het eten Titanic opzetten ?' iedereen stemde in. We aten allemaal de spaghetti, hij was heerlijk. Louis riep luid 'Ik wil meer' en Zayn zei: 'Maar je hebt je bord nog niet eens leegegeten.' So ?' vroeg Louis en iedereen lachte.
We keken naar Titanic. Zayn nam de zakdoeken en deelde die uit. Zo'n mooie film, Niall had zelf tranen in de ogen. 'Een beetje gevoelig aan het worden ?' vroeg Harry plagerig aan Niall. 'Hahahaha grappig' zei Niall sarcastisch en Harry grinnikte. Ik moest ook grinniken en Niall porde me in mijn buik: 'Hey ! Mij niet uitlachen' zei hij. Waardoor ik nog harder moest lachen. Hij begon me te kittelen en ik rolde op de grond van het lachen. Ik zei: 'N-N- Niall !! hahaha - st- stop ! hahaha ' Hij stopte eindelijk en ik porde hem terug in zijn buik waardoor hij luid riep. Liam reageerde: 'Hey, stop eens even, wij proberen dus wel een film te kijken hè !' Niall en ik keken elkaar aan en grinnikten. Na de film zijn we naar onze kamers gegaan. Ik nam mijn pyjama en kleedde me aan.Niall deed zijn kleren uit behalve zijn boxershort en kwam naast me in bed liggen. Hij kuste me in mijn nek en ik glimlachte omdat het kietelde. Ik vleide me dicht tegen hem aan en hij legde zijn armen om me heen. We vielen samen in slaap.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.