Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Don't forget where you belong » Chapter 35

Don't forget where you belong

30 sep 2014 - 12:03

665

6

239



Chapter 35

De volgende morgen word ik alleen wakker. Ik ga rechtop zitten en pak mijn telefoon. Ik zie dat ik vijf gemiste oproepen heb. Allemaal van Niall. Ik besluit hem maar even terug te bellen.

niall: heey babe

ik: heey niall ik zag dat je gebeld had.

niall: jaa klopt. ik werd vanmorgen wakker gemaakt en moest naar de studio de hele dag.

ik: oh oke hoelaat ben je weer thuis?

niall: vanavond laat pas.

ik: oh oke. veel plezier.

niall: dankje ik hou van je!

ik: ik hou ook van jou,

ik leg mijn telefoon weg en stap onder de douche. als ik daarmee klaar ben doe ik mijn haar en makeup en kleed ik mezelf aan, en dan loop ik naar de kamer van perrie. 'heey.' zegt ze als ik naar binnen loop. ik ga op haar bed zitten en zie dat eleanor er ook al is. 'rose, hadden jij en Niall gisteren ruzie?' vraagt perrie. 'uh.. ja een beetje.' zeg ik. 'waarover?' vraagt eleanor.

'over die jesscia. ik mag haar echt niet en ze bleef maar bij Niall hangen. hij werd boos toen wat mannen aan me gingen zitten.'

'ik mag dr ook niet echt. het lijkt net alsof ze Niall van je af wilt pakken.' Zegt Perrie. Ik knik. 'Maar geen zorgen rose, Niall houd heel veel van je en hij gaat je echt niet dumpen voor zo'n blaag.' Stelt Eleanor me gerust. Op dat moment word er aan geklopt. Kim, Ashton en natuurlijk ook Jessica staan voor de deur. 'Kom binnen!' Zegt Perrie vrolijk en ze schenkt Jessica een duidelijke nep glimlach. 'Oke nu moet je het vertellen!' Zegt Kim. 'Wat?' Vraag ik. 'Jess is verliefd op iemand maar ze wou pas zeggen op wie als iedereen er bij was.' Zegt Kim. Mijn maag draait zich al om. Ik weet waarschijnlijk al wat ze gaat zeggen. 'Oke, het is Niall.' Zegt ze.

'Niall is verloofd.' Zegt Ashton voordat ik mijn mond überhaupt open kan doen. 'Ja maar ik ben leuk en ik weet zeker dat Niall dat ook vind.' Zegt ze. Ik blijf de hele tijd stil. 'Niall kijkt al naar me sinds ik hier ben en hij blijft maar bij me lopen en aan me zitten.'

Uit het niets sta ik op en loop ik naar buiten toe. Ik ben er klaar mee. Zonder na te denken steek ik over. Ik hoor wat getuter en dan word het zwart voor mijn ogen.

POV Eleanor.

Boos loopt Rose weg. Jessica glimlacht tevreden. 'Je bent echt een bitch.' Zeg ik tegen d'r voordat ik opsta om Rose achterna te lopen. Ik zie hoe ze naar buiten loopt en ga haar snel achterna. Ze steekt net de straat over. Maar er komt een auto aan die behoorlijk hard rijdt. 'Rose kijk uit!' Gil ik maar het is al te laat. De auto heeft haar geraakt. Ze ligt bewusteloos op de grond. Ik ren naar haar toe. Ik bel meteen een ambulance die er gelukkig snel is. Perrie Kim en Jessica komen aangerend. 'Kijk wat je gedaan hebt!' Schreeuw ik boos naar Jessica. Ik mag mee in de ambulance. Perrie rijd ons achterna. Kim blijft bij de jongens in het hotel. Als we bij het ziekenhuis zijn gaat alles heel snel. Rose word op een bed gelegd en ik moet in de wachtkamer blijven wachten. In paniek bel ik Louis op.

Pov niall.

Ik zit in de studio te wachten totdat Zayn klaar is. Daarna mag ik. Ik ben echt heel erg moe en val echt de hele tijd bijna in slaap. Ik heb al twee koffie op maar dat werkte dus niet. Ik heb ook een beetje last van een kater. Ik heb echt te veel gedronken gisteren.

Zayn is klaar en ik ga de studio in. Vandaag nemen we de laatste paar liedjes op van het album. Door de ruit kan ik de jongens zien zitten. Louis is aan de telefoon. Hij ziet er best bezorgd uit. Dan stopt opeens de muziek. Louis komt binnen. Rose ligt in het ziekenhuis.


Reacties:

1 2

Marie1Dlover
Marie1Dlover zei op 29 nov 2014 - 12:12:
Melding !!
Het is echt een super verhaal x


noortje zei op 2 okt 2014 - 16:53:
Wat! Neeeeeeeee! Ik haat Jessica nu echt! Laat haar verdwijnen uit dit verhaal please!!! Rose moet beter worden! Come on!!! Snel verder


x1Dx
x1Dx zei op 30 sep 2014 - 23:24:
Omg snel verder!!
Sorry dat ik niet gereageert had, heb het best druk!
Maar zeker melding!! X


1Dtjetanya zei op 30 sep 2014 - 18:40:
Omfg snel verder!


1dforeverxmx
1dforeverxmx zei op 30 sep 2014 - 15:57:
Neeeeeee!! Jessica, bitch