Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » You're the story of my life - Niall Horan » Hoofdstuk 8

You're the story of my life - Niall Horan

21 dec 2014 - 21:32

929

0

275



Hoofdstuk 8

Mijn ouders kwamen mijn kamer binnen. Ik werd wakker en keek op de digitale klok. Het was 2 uur s' nachts. 'Moet ik nu al opstaan ?' vroeg ik. Mijn moeder lachte en zei: 'Ja, kom op. Niall is al beneden en we straks het vliegtuig naar Ierland nog halen.' Ik sprong uit mijn bed en pakte mijn jeansshortje en een topje. Snel ging ik onder de douche staan. het warme water stroomde over me heen en het water hielp me wakker worden. Ik nam een handdoek, droogde me af en kleedde me aan. Niall was al beneden ik gaf hem een kus en ging naar de keuken voor een koffie, honger had ik eigenlijk niet. Ik ging terug naar boven en maakte mijn koffers klaar.Lucy kwam mijn kamer binnen en zei: 'ik ga Harry wakker maken met een emmer met koud water.' Ik zei: 'doe dat misschien later, want straks moeten we ons vliegtuig halen en ik heb geen zin om te laat te zijn.' Ze gaf me gelijk en maakte daarna ook haar koffer klaar. Ik ging naar beneden en zag Niall wat spelen op zijn gitaar. Ik glimlachte en ging naast hem op de bank zitten. Hij draaide zich naar me toe en zong het refrein van 'You and I'. Toen hij klaar was had ik een brede glimlach op mijn gezicht en ik knuffelde hem. 'Je bent zo lief, ik hou van je' zei ik. Hij liet me los en keek me aan. Ik verdronk in zijn ogen en hij zei: 'Ik hou ook van jou.' Hij kuste me lang op de mond. Louis kwam naar ons toe en zei: 'Hou jullie nog even in tot morgen.' Niall en ik lachten.
Hij zette zijn gitaar weg en mijn papa kwam binnen. 'Kom, we moeten vertrekken.' zei hij. Mijn ouders pakten de koffers en we vertrokken, de andere jongens volgenden ons. We stapten naar het busje en gingen naar de luchthaven. Ons privéjet stond klaar en het was binnen helemaal versierd met hartjes en er was champagne. 'Oooooh' zei ik. 'schattig' zei Niall. We keken elkaar aan en kusten elkaar. De jongens kwamen binnen en zeiden: 'dit is al een kleine verassing. De rest komt nog.' en ze knipoogden. 'Wij moeten nu weg, we zien jullie als we daar aangekomen zijn.' 'oke, tot straks' zeiden we. Mijn ouders gingen met andere jongens mee zodat Niall en ik alleen waren. We gingen zitten en ik keek door het raam. Het was nog donker buiten. Ik keek naar Niall en glimlachte. Hij lachte terug en nam mijn hand vast 'Ik hou van je' zei hij. 'Ik ook van jou' zei ik en gaf hem een knuffel. Toen we landen,wachtten we op onze koffers. Er kwam een man met een groot cadeau op ons af. Hij zei: 'Deze is voor jullie'. Ik vroeg 'van wie is het ?' De man antwoordde: 'hier is een briefje.' Ik pakte het cadeau vast en Niall opende de brief. Dit stond erop:
De 2de verassing groetjes Liam,Louis, Harry en Zayn. Ik glimlachte en opende het cadeau. Er zaten superveel verassingen in. Badkamerproducten, een BONGO-cadeau voor een welness voor 2, etc... We waren superblij.
We kregen onze koffers en reden naar het landhuis. Toen we aankwamen zetten we onze koffers neer en gingen de kamers doorzoeken. Niall en Ik kwamen in onze slaapkamer aan. Het was supermooi een bed, en het was bedekt met rode rozenblaadjes. Niall zei tegen me: 'Ik ga even wandelen in het park hiernaast, profiteren van mijn laatste dagen voordat ik me officieel aan je vastbind' en hij knipoogde. Ik lachte en liet hem doen zodat ik tijd zou hebben om in het huis nog een paar dingen te regelen.
Niall's P.O.V.
Ik zag enkele meisjesgroepen naar me toestormen en ik keek ze aan. 'Mogen we een handtekening en een foto ?' vroegen ze. 'Natuurlijk' zei ik. Ik maak altijd tijd vrij voor onze fans. Dankzij hun ben ik nu beroemd en heb ik mijn droom kunnen waarmaken. Ik ben ze heel dankbaar. Ik besloot terug naar huis te gaan.
Kelly's P.O.V.
Ik kwam de woonkamer binnen (die trouwens enorm lijkt !). Ik zag dat mijn ouders zaten te praten met Niall's ouders. Lucy kwam naar me toe en trok me mee naar de kamer voor een make-over. 'We moeten oefenen' ze zei. Ze pakte mijn mooiste kleed en toen ik klaar was ging ik naar de trap. Beneden stond Niall te wachten. Lucy pinkt een traan weg van trots. Ik zei: 'we gaan pas morgen trouwen hoor.' En ze glimlachte.
S'avonds:
We zaten aan tafel en praatte wat. Ik keek naar Niall en hij zei: 'Kom, we gaan naar buiten'. Hij trok me mee en leidde ons naar het balkon. Niall trok me in zijn armen en knuffelde me. Ik keek omhoog naar de sterren. Niall deed hetzelfde. Hij keek terug naar mijn en kuste me op de wang. Ik keek in zijn ogen en grinnikte. Zijn lippen kwamen dichterbij en ik kuste ze. We lieten elkaar los en gingen terug naar binnen. Iedereen ging net weg. Waarschijnlijk gingen ze slapen. We wandelden naar onze kamer. Snel deed ik mijn pyjama aan en Niall deed buiten zijn boxershort zijn kleren uit. Hij kwam naast me in bed liggen en zei:'morgen is de grote dag.' 'Ja, eindelijk. Ik word je vrouw'. Hij kuste me en viel in slaap. Ik keek hem nog een tijdje aan. Oké dit lijkt misschien een beetje creepy, maar hij ziet er echt schattig uit als hij slaapt. Ik sloot mijn ogen en viel uiteindelijk ook in slaap met de gedachte dat ik morgen eindelijk Niall's vrouw zou worden.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.